Pozdrav,
Nova sam i ja takoder tu. Procitala sam dosta vasih prica i komentara pa tako i ja iman pricu i par pitanja. Nadan se da mi mozete dat neki savjet. Znaci ovako,
Uvijek imam redovit menstrualni ciklus i za vrijeme ovulcije decko i ja smo odlucili prvi put pokusat (zelimo bebicu) nakon par dana smo opet imali spolni odnos i nismo se pazili i tako opet nakon par dana isto. Medutim nakon toga javilo mi se nekakvo blago krvarenje (neznam kako da to opisem) lagano svjetlo roze boje pa je stalo pa onda opet 2-3 dana i tako opet. Jucer 28.trebala san dobit mjesecnicu medutim jucer i danas onako smedi iscjedak tamno smedi. Kroz dan jako malo na ulosku al kad idem u wc se obrisem i smede na papiru. Na ulosku kolicinski najvise bude nakon jutra i kasnije popodne manje. Grudi me uzasno bole i stalno idem piskit. Test nisam jos radila? Neznam dali se moze posto imam taj smedi iscjedak. Neki savjet?
Hvala😊
Pozdrav,
Nova sam i ja takoder tu. Procitala sam dosta vasih prica i komentara pa tako i ja iman pricu i par pitanja. Nadan se da mi mozete dat neki savjet. Znaci ovako,
Uvijek imam redovit menstrualni ciklus i za vrijeme ovulcije decko i ja smo odlucili prvi put pokusat (zelimo bebicu) nakon par dana smo opet imali spolni odnos i nismo se pazili i tako opet nakon par dana isto. Medutim nakon toga javilo mi se nekakvo blago krvarenje (neznam kako da to opisem) lagano svjetlo roze boje pa je stalo pa onda opet 2-3 dana i tako opet. Jucer 28.trebala san dobit mjesecnicu medutim jucer i danas onako smedi iscjedak tamno smedi. Kroz dan jako malo na ulosku al kad idem u wc se obrisem i smede na papiru. Na ulosku kolicinski najvise bude nakon jutra i kasnije popodne manje. Grudi me uzasno bole i stalno idem piskit. Test nisam jos radila? Neznam dali se moze posto imam taj smedi iscjedak. Neki savjet?
Hvala😊
Napravi test i bit ces najsigurnija, ako je pozitivan pozuri kod gin. :) sretno! :)
MissT
Za smeđi iscjedak, imala sam ga ja prošle godine u 8.tt. Dobila sam duphaston i prestalo je. Otada sam imala ok trudnoću do 34.tt kad sam završila u bolnici zbog drugih problema i pred kraj tjedna hitni carski, ali to je za drugu temu. Bitno da je dijete rođeno zdravo i smeđi iscjedak je itekako rješivi 😃
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Zdravo drage mame,
Prema UZV trudna sam 8+1 racunajuci prema zadnjoj menstruaciji 10+1).
U proslu srijedu mi se pojavila smedja flekica na donjem vesu. U cetvrtak bila na kontroli, culi amo bebino srce :). Dr mi je propisala Utrogestan 3x1 dok ne nestane smedji is jedak, nakkn toga 2x1 mjesec dana. Od cetvrtka vecinom lezim, mirujem, malo sasvim prosetam. Svaki dan mi se jednom dnevno pojavi mala smedja flekica, I evo danas isto vec 6. dan. Pomalo vec brinem, nadala Sam se da ce to proci nakon 2,3 dana. Stomak me, kada lezim skoro uopste ne boli (nekad u donjem stomaku u predjelu jajnika ipi na sredini). Kada ustanem ili na okretanje, pokret tupo boli.
Da li treba da brinem? :(
Prva mi je trudnoca I sve bih dala da sacuvam mrvicu ❤️
Pozdrav cure, žene, majke
Ja sam jedna mlada trudnica, prva trudnoća, puno straha, puno upitnika
Trudna sam 9 tj., prvo sam se prepala bakterija i esherihije u urinu, popila antibiotike za sad s bebicom sve uredu u ponedjeljak imam ponovno kontrolu urina
Nakon toga u 8. tjednu prokrvarim, na hitnoj sve uredu strogo mirovanje, i daju mi dufaston tablete svaki 8 sati, otidjem kod svoje doktorice, srce kuca, beba super, nema hematoma i dalje mirovanje i tablete
Ludim u kući i jedva čekam idući pregled da vidim jel sve uredu, zanima me jel to normalno i jel se još kome nešto ovako dogadjalo, stim da svaki drugi dan ima malo rozog iscjedka
Uplašena trudnica
Bok July,ne znam što da ti kažem... isto sam u neizvjesnosti kao i ti, isti dan saznam da sam trudna, i vidim svijetlo smedju fleku na rublju. Utrogestan 3×2 I mirovanje. Kod gin nisam još bila jer sam ionako nepunih 5tj trudna i nema što vidjeti,idem tek u pon,samo sam se čula s njom... od jucer nemam nista iscjetka al isto strahujem iako se beta lijepo dupla...E sad nisam shvatila ti si imala hematom pa ga nema više ili kao sve ok nema nema hematoma? Generalno u ovih par dana sam se svega kapitala...od toga da je sve to normalno do toga da je prijeteći pobačaj. Nažalost osim koristiti terapiju i razmišljati pozitivno nemamo što drugo...
Bok July,ne znam što da ti kažem… isto sam u neizvjesnosti kao i ti, isti dan saznam da sam trudna, i vidim svijetlo smedju fleku na rublju. Utrogestan 3×2 I mirovanje. Kod gin nisam još bila jer sam ionako nepunih 5tj trudna i nema što vidjeti,idem tek u pon,samo sam se čula s njom… od jucer nemam nista iscjetka al isto strahujem iako se beta lijepo dupla…E sad nisam shvatila ti si imala hematom pa ga nema više ili kao sve ok nema nema hematoma? Generalno u ovih par dana sam se svega kapitala…od toga da je sve to normalno do toga da je prijeteći pobačaj. Nažalost osim koristiti terapiju i razmišljati pozitivno nemamo što drugo…
Znači nisam jedina 🙈
Nije bilo hematoma, i rekla mi je doktorica da je to dobro vjerovatno je u tom slučaju razlog krvarenja pucanje kapilara uslijed širenja maternice i s obzirom da mi je posteljica bila nisko da će takvog malog krvarenje bit još sve dok se posteljica ne "zalijepi" za maternicu
I da se ne brinem dok je krvarenje svijetlo rozo ili smeđkasto da je problem kad ne to crvena svježa i obilna krv da u tom slučaju odmah dodjem
sad ležim kući, idući mi je pregled 11.6. odbrojavanje dane samo da svidim jel sve uredu
Jedino što me uzasno brine što svaki jutro na papiru ima 2 kapljice više kao roze mrvice
Nadam se da je to normalno 😏
Obavezno otidji na pregled što prije, da se smiriš
U pon mi se fin vraća pa idem iako svjesna sam da je preprerano,nepunih 5 tjedana. Al moram vidjet što ću,na mirovanje, komplikacije,posao,nisam ni sama sigurna...
neznam dali sam na dobrom mjestu, evo ovako prije mjesec dana decko i ja smo imali nezasticeni odnos dva dana zaredom, bili su mi plodni dani imala sam menzis 20.05. i trebam dobiti sada 23.06. ali vec tri dana imam smeckasti iscjedak, bilo mi je jako slabo i mucnina, bolovi u jajnicima i trbuhu,, zanima me dali je tko imao takvo iskustvo i dali je u pitanju trudnoca??
hvala unaprijed
Laleee, imala sam u siječnju tu situaciju. Nije bila trudnoća u pitanju, samo se nešto pomrdalo s hormonima. Idući mjesec je stigla gospođa najnormalnije. Uvijek možes napraviti kućni test.
Sortiraj odgovore
Najstariji