Svea, napravila sam preporučeni test s kašljanjem, nije ništa izašlo. Iscjedak je općenito manji danas. Valjda se sve u meni stisnulo i prepalo. :PSis je otišla u apartman danas. Sutra ju skidaju s analize i očekuje da će se onda poroditi. Nada se carskom rezu.Mi smo danas 25 tjedana. To je skoro 2,5 tjedna otkad sam čula za skraćenje. Brojim svaki dan i zahvalna sam na svakom danu što smo skupa.Ponedjeljkom obično bude uzv. Ja nekak nemam feeling da🌑 će mene zasad pregledavati. U četvrtak je bio zadnji pregled. Kaj vi mislite?
Lilly jesu te gledali na kraju? Ja sam provela dan u bolnici i još čekam… prvo je bilo rečeno da je sve kako je i bilo i da nema daljnjeg otvaranja niti ikakve progresije, i taman kad sam se počela veseliti doktorica me ipak pošalje na ctg koji je pokazao trudove pa me poslala u rađaonu. Cerviksa vise ni nema, a otvorena 3 prsta. Veli da će biti čudo ako ne rodim kroz 24 sata
Hej cure! Nisam pregledana. Ujutro smo sve dale urin, a sutra ujutro mi vade krv. Sutra ću nadam se čuti jesu li antibiotici djelovali. Mislim da me neće prečesto pregledavati. Terapija ide dalje, kao i dani, i nadamo se najboljem.Klarolina, moja seki isto sutra rađa, carskim. Sveti Nikola, dobit ćete svoje poklončiće! :) Lijep dan za roditi. :))
Samo hrabro draga Klarolina 💛 potpisujem cure, i ako krene, to su sad odlicni tjedni 💪❤️
Lillyy nek oni ne pračkaju prečesto 😅 a tjedni ce ici, meni su moja 22 prosla evo sad ne znam reci u cemu i kako 🤭🙃
Sretno seki sutra ❤️
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Sekić je još u komadu. Moguće da ipak još danas ne rodi. Ne znam zakaj ju muče. Ima trudove 80, svake 4 minute...Moja upala je "pod kontrolom". Crp 25, leukociti 10... Ak se netko više kuži u to, kak vam se to čini? Još 2 dana primam antibiotike. Mama zvala pa se dežurna dokica naljutila, al je došla popričati sa mnom u sobu.Pesar isto nije opcija u mojim tjednima, kaže. Održavaju trudnoću medikamentoznim putem
Ovaj fizički dio, ležanje još i mogu izdurati, (nadam se) najteža je neizvjesnost, strah, panika... Svaka bol u trbuhu me katapultira u paniku. Pošto strogo mirujem, muža i svoje nisam vidjela, bit će sutra tjedan dana. Baš mi fali njihova blizina i podrška.U planu su i kortikosteroidi za rast pluća idući tjedan da se osiguramo.Hvala vam što bi pravite društvo i ohrabrujete. Puno mi ovo znači.
Marita, Svea, hvala vam na svoj podršci, utješno je jako <3
Lillyy, slazem se, ne bi ni ja dala da previše prčkaju ako nije potrebno. Em da ne pokrenu nešto a i da ne daj Bože bude neka infekcija. Evo meni su jučer 3 puta radili vaginalni pregled i ne znam u kojoj mjeri vjerujem da je slučajnost da sam se nakon toga krenula otvarati i trudovi. Da mi je sadašnja pamet tad, odbila bi pregled. Porod ionako neće zaustavljati kad krene pa tak nebitno koliko sam otvorena. Ok ultrazvuk i ctg al ako nekim čudom izdržim do kontrole u ponedjeljak, ništa od vaginalnog ma koliko me špotali dok ne uđem u termin (iznenađena sam optimizmom u ovoj rečenici).
Ne kužim se u ovaj dio s leukocitima i CRP-om ali ako doktori kažu da je ok valjda je :D
A ovaj dio s izolacijom jer ti nitko ne može doći kužim, zato ja nisam ni htjela da me ostavljaju u bolnici. Znam da ti jako teško pada ali ako ništa možete se čuti a ti si točno gdje trebaš biti, pod nadzorom.
Drzi se Klarolina 💛 jesi kuci?
Lillyy sto nema posjeta? ☹️ Bas mi je zao...
Leukociti su ti ok, mrvu poviseni, ali nista strasno, a i CRP. Ne cini mi se panicno, jos si na antibiotiku pa vjerujem da ce pasti, a i prate te pa po tom pitanju nemas brige 💪
Kako je sestra?
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Hej Svea!
Nema nažalost posjeta, tj. ako je netko pokretan, može primati posjete u hodniku, ali mi koje strogo mirujemo smo vezane uz krevet. A strah me još uvijek riskirati i odvažiti se u hodnik.
Unatoč antibioticima, CRP raste. Danas je 29. Prebacuju me na Klavocin.
Seka još nije rodila. Danas joj je bolje, postoji šansa i da ode doma.Nisam nikad mislila da će mi taj CRP zadavati takve muke. Od početka trudnoće mi je povišen, ali su mi govorili da je to kao normalno. Uf, baš me ovo rastužilo. Sedmodnevna kura 2 antibiotika širokog spektra nije djelovala. Dapače, nastavlja rasti. Kad sam stigla 20, pa 25 pa danas 29. Zaista se od srca nadam da će Klavocin suzbiti upalu.
Sortiraj odgovore
Najstariji