Klarolina Bit ce tih lijepih trenutaka sigurna sam💪💛
Lillyy ja bih rekla da je to utrogestan, ako te strah dok ides piskiti probaj se nakasljati, ako curi onda je plodna voda, ona bas curi... Vjerujem da nije 💪
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Svea, napravila sam preporučeni test s kašljanjem, nije ništa izašlo. Iscjedak je općenito manji danas. Valjda se sve u meni stisnulo i prepalo. :P
Sis je otišla u apartman danas. Sutra ju skidaju s analize i očekuje da će se onda poroditi. Nada se carskom rezu.
Mi smo danas 25 tjedana. To je skoro 2,5 tjedna otkad sam čula za skraćenje.
Brojim svaki dan i zahvalna sam na svakom danu što smo skupa.
Ponedjeljkom obično bude uzv. Ja nekak nemam feeling da🌑 će mene zasad pregledavati. U četvrtak je bio zadnji pregled. Kaj vi mislite?
Lilly jesu te gledali na kraju?
Ja sam provela dan u bolnici i još čekam… prvo je bilo rečeno da je sve kako je i bilo i da nema daljnjeg otvaranja niti ikakve progresije, i taman kad sam se počela veseliti doktorica me ipak pošalje na ctg koji je pokazao trudove pa me poslala u rađaonu. Cerviksa vise ni nema, a otvorena 3 prsta. Veli da će biti čudo ako ne rodim kroz 24 sata
Hej cure! Nisam pregledana. Ujutro smo sve dale urin, a sutra ujutro mi vade krv. Sutra ću nadam se čuti jesu li antibiotici djelovali. Mislim da me neće prečesto pregledavati. Terapija ide dalje, kao i dani, i nadamo se najboljem.
Klarolina, moja seki isto sutra rađa, carskim. Sveti Nikola, dobit ćete svoje poklončiće! :) Lijep dan za roditi. :))
Samo hrabro draga Klarolina 💛 potpisujem cure, i ako krene, to su sad odlicni tjedni 💪❤️
Lillyy nek oni ne pračkaju prečesto 😅 a tjedni ce ici, meni su moja 22 prosla evo sad ne znam reci u cemu i kako 🤭🙃
Sretno seki sutra ❤️
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Sekić je još u komadu. Moguće da ipak još danas ne rodi. Ne znam zakaj ju muče. Ima trudove 80, svake 4 minute...
Moja upala je "pod kontrolom". Crp 25, leukociti 10... Ak se netko više kuži u to, kak vam se to čini? Još 2 dana primam antibiotike. Mama zvala pa se dežurna dokica naljutila, al je došla popričati sa mnom u sobu.
Pesar isto nije opcija u mojim tjednima, kaže. Održavaju trudnoću medikamentoznim putem
Ovaj fizički dio, ležanje još i mogu izdurati, (nadam se) najteža je neizvjesnost, strah, panika... Svaka bol u trbuhu me katapultira u paniku. Pošto strogo mirujem, muža i svoje nisam vidjela, bit će sutra tjedan dana. Baš mi fali njihova blizina i podrška.
U planu su i kortikosteroidi za rast pluća idući tjedan da se osiguramo.
Hvala vam što bi pravite društvo i ohrabrujete. Puno mi ovo znači.
Marita, Svea, hvala vam na svoj podršci, utješno je jako <3
Lillyy, slazem se, ne bi ni ja dala da previše prčkaju ako nije potrebno. Em da ne pokrenu nešto a i da ne daj Bože bude neka infekcija. Evo meni su jučer 3 puta radili vaginalni pregled i ne znam u kojoj mjeri vjerujem da je slučajnost da sam se nakon toga krenula otvarati i trudovi. Da mi je sadašnja pamet tad, odbila bi pregled. Porod ionako neće zaustavljati kad krene pa tak nebitno koliko sam otvorena. Ok ultrazvuk i ctg al ako nekim čudom izdržim do kontrole u ponedjeljak, ništa od vaginalnog ma koliko me špotali dok ne uđem u termin (iznenađena sam optimizmom u ovoj rečenici).
Ne kužim se u ovaj dio s leukocitima i CRP-om ali ako doktori kažu da je ok valjda je :D
A ovaj dio s izolacijom jer ti nitko ne može doći kužim, zato ja nisam ni htjela da me ostavljaju u bolnici. Znam da ti jako teško pada ali ako ništa možete se čuti a ti si točno gdje trebaš biti, pod nadzorom.
Drzi se Klarolina 💛 jesi kuci?
Lillyy sto nema posjeta? ☹️ Bas mi je zao...
Leukociti su ti ok, mrvu poviseni, ali nista strasno, a i CRP. Ne cini mi se panicno, jos si na antibiotiku pa vjerujem da ce pasti, a i prate te pa po tom pitanju nemas brige 💪
Kako je sestra?
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji