Drage Svea i Marta, zelim vam da sve prođe uredu i da izdrzimo skupa do kraja i puno strpljenja i pozitivnog duha. Meni je prva trudnoca i mirujem 2 tjedna, kao sto sam iznad napisala osjetila sam jaku bol u stomaku koja je ocito bila kontrakcija i ustanovljeno je da je dovela do omeksanja i skracivanja cerviksa sto je i moju doktoricu malo iznenadilo. Pregled mi je u ponedjeljak, pa cemo vdijeti kakvo je stanje. Ja vjerujem da ce na kraju kod svih biti sve uredu i da cemo izdrzati do sigurnijih tjedana. Pozdrav 🙋♀️🥰Draga MGO, vjerujem da ce kod tebe sve biti dobro. Meni je u prošloj trudnoci cerviks bio skracen i omeksan od 29.tt i na kraju sam uz strogo mirovanje dosla do 37.tt, tad sam pocela biti skroz aktivna i na kraju sam isla na inducirani u terminu i carski je bio jer se nije spustila u zdjelicu, tako da od silne zurbe, na kraju nije htjela van. 😅
Tako da samo hrabro, drzi se uputa liječnika i miruj, najvaznije je da nema nikakve infekcije i da nemas trudove, i brzo ce 34.tt kad su pluca vec puno razvijenija, pa 36. kad je beba vec spremna za vanjski svijet, a onda i 37. kad si u terminu i nek dode svaki dan 💪 sve ce to biti dobro!
Mozemo se tu hrabriti pa ce nam biti lakse 💛
Drago mi je cuti za ovako pozitivna iskustav🤗🙏
Vjerujem da ce i ovaj put biti tako.
Hvala na podrsci i ohrabrivanju 😇❤️
Drage žene, ja sam se taman vratila s pregleda. Beba je uredu i to je najbitnije
ja sam se jos otvorila za cijeli prst, a bila sam za jagodicu prsta, ovaj put mi nije radila vaginalni ultrazvuk pa ne znam točno sve, ali rekla je da se cerviks skratio skroz 🤷♀️
Tako da i dalje mirovanje i lagana setnja.
Al doktorica je pozitivna i kaze da cu dogurat do termina🙏❤️
Drage žene, ja sam se taman vratila s pregleda. Beba je uredu i to je najbitnije
ja sam se jos otvorila za cijeli prst, a bila sam za jagodicu prsta, ovaj put mi nije radila vaginalni ultrazvuk pa ne znam točno sve, ali rekla je da se cerviks skratio skroz 🤷♀️
Al doktorica je pozitivna i kaze da cu dogurat do termina🙏❤️
Drago mi je cuti da je sve dobro s bebuskom 🎉❤️
Pisala sam vec gore kako sam bila prohodna za cijeli prst od 28.tj i sve je dobro na kraju proslo... S punih 35. sam vec bila otvorena 2cm.
Tako da samo odmaraj i tvoja beba je tu uskoro!
Da izdržite još tri tjedna na konju ste, a sve preko toga je samo bonus 🤞🤞🤞🙃
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Al doktorica je pozitivna i kaze da cu dogurat do termina🙏❤️Drago mi je cuti da je sve dobro s bebuskom 🎉❤️
Pisala sam vec gore kako sam bila prohodna za cijeli prst od 28.tj i sve je dobro na kraju proslo… S punih 35. sam vec bila otvorena 2cm.
Tako da samo odmaraj i tvoja beba je tu uskoro!
Da izdržite još tri tjedna na konju ste, a sve preko toga je samo bonus 🤞🤞🤞🙃
Danas sam bas dobro prihvatila sve, u odnosu na zadnji put, vjerujem zbog vaših iskustava koje sam procitala, a i doktorica je puno pozitivnija danas i ohrabrujuća. Tako da sami ja pozitivna i vjerujem da ćemo izgurati do 37. tjedna sigurno.
Sretno i tebi i hvala ti na pozitivi koju dijeliš 🤗
Evo mene opet. 🙈 Sinoc kasno mi je bio sluzav poveci iscjedak sa smeđom sukrvicom, ja pretpostavljam da je sluzni cep. Kontaktirala sam porukom doktoricu s pitanjem da li da se uputim za bolnicu, na što je ona odgovorila da je to od pregleda i da nema potrebe da idem dok se ne jave trudovi ili puknuće vodenjaka. Ali evo mene to sas muci, nadam se da ce biti sve uredu i da nece doci do prijevremenog poroda 😕🙏
Evo mene opet. 🙈 Sinoc kasno mi je bio sluzav poveci iscjedak sa smeđom sukrvicom, ja pretpostavljam da je sluzni cep. Kontaktirala sam porukom doktoricu s pitanjem da li da se uputim za bolnicu, na što je ona odgovorila da je to od pregleda i da nema potrebe da idem dok se ne jave trudovi ili puknuće vodenjaka. Ali evo mene to sas muci, nadam se da ce biti sve uredu i da nece doci do prijevremenog poroda 😕🙏
Ojoj, vjerujem da si se jako prepala. Dobra stvar je sto se sluznu cep moze obnavljati... Koliko je to kolicinski bilo? Tipa velika zlica? Najvažnije je da ne curi plodna voda i da nemas trudove 🤞
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Evo mene opet. 🙈 Sinoc kasno mi je bio sluzav poveci iscjedak sa smeđom sukrvicom, ja pretpostavljam da je sluzni cep. Kontaktirala sam porukom doktoricu s pitanjem da li da se uputim za bolnicu, na što je ona odgovorila da je to od pregleda i da nema potrebe da idem dok se ne jave trudovi ili puknuće vodenjaka. Ali evo mene to sas muci, nadam se da ce biti sve uredu i da nece doci do prijevremenog poroda 😕🙏Ojoj, vjerujem da si se jako prepala. Dobra stvar je sto se sluznu cep moze obnavljati… Koliko je to kolicinski bilo? Tipa velika zlica?Najvažnije je da ne curi plodna voda i da nemas trudove 🤞
Pa jesam, ali sam nekako ostala stalozena🙈
Cak u tom trenutku valjda od vlastite muke nisam ni procijenila koliko je bilo, ali mislim da je bilo tako kao zlica i bas sam osjetila, dok iscjedak inace ne osjetim. Al evo pokusavam misli skrenuti s toga, slusati cu doktoricu kako ona kaze i mirovati kuci. Samo eto sto mene i dalje zanima zasto je meni dala samo magnezij da pijem jer sam vidjela da vas dosta pije neki oblik terapije, al opet kazem valjda ona zna bolje nego ja.💪
Evo mene opet. 🙈 Sinoc kasno mi je bio sluzav poveci iscjedak sa smeđom sukrvicom, ja pretpostavljam da je sluzni cep. Kontaktirala sam porukom doktoricu s pitanjem da li da se uputim za bolnicu, na što je ona odgovorila da je to od pregleda i da nema potrebe da idem dok se ne jave trudovi ili puknuće vodenjaka. Ali evo mene to sas muci, nadam se da ce biti sve uredu i da nece doci do prijevremenog poroda 😕🙏Ojoj, vjerujem da si se jako prepala. Dobra stvar je sto se sluznu cep moze obnavljati… Koliko je to kolicinski bilo? Tipa velika zlica?Najvažnije je da ne curi plodna voda i da nemas trudove 🤞Pa jesam, ali sam nekako ostala stalozena🙈
Cak u tom trenutku valjda od vlastite muke nisam ni procijenila koliko je bilo, ali mislim da je bilo tako kao zlica i bas sam osjetila, dok iscjedak inace ne osjetim. Al evo pokusavam misli skrenuti s toga, slusati cu doktoricu kako ona kaze i mirovati kuci. Samo eto sto mene i dalje zanima zasto je meni dala samo magnezij da pijem jer sam vidjela da vas dosta pije neki oblik terapije, al opet kazem valjda ona zna bolje nego ja
Tako je, dan po dan, jos malo i punih 35tj! Ja bih sad potpisala da rodim u tim tjednima 💪
Vjerujem da ti nije dala nista drugo jer mg ti sprijecava kontrakcije (ja pijem Roidakal, sto je isto vrsta Mg, samo je on dosta dobar za cerviks koji je meni sivan serklazom i sve skupa), Utrogestan nema smisla da ti u ovim tjednima vjerojatno i uvode, jer znam da sam ga ja u prosloj trudnoci stavljala do cini mi se 35.tj i ustvari ti je to to. Nema neke terapije, mirovanje i Mg 🙃
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Evo mene opet. 🙈 Sinoc kasno mi je bio sluzav poveci iscjedak sa smeđom sukrvicom, ja pretpostavljam da je sluzni cep. Kontaktirala sam porukom doktoricu s pitanjem da li da se uputim za bolnicu, na što je ona odgovorila da je to od pregleda i da nema potrebe da idem dok se ne jave trudovi ili puknuće vodenjaka. Ali evo mene to sas muci, nadam se da ce biti sve uredu i da nece doci do prijevremenog poroda 😕🙏Ojoj, vjerujem da si se jako prepala. Dobra stvar je sto se sluznu cep moze obnavljati… Koliko je to kolicinski bilo? Tipa velika zlica?Najvažnije je da ne curi plodna voda i da nemas trudove 🤞Pa jesam, ali sam nekako ostala stalozena🙈
Cak u tom trenutku valjda od vlastite muke nisam ni procijenila koliko je bilo, ali mislim da je bilo tako kao zlica i bas sam osjetila, dok iscjedak inace ne osjetim. Al evo pokusavam misli skrenuti s toga, slusati cu doktoricu kako ona kaze i mirovati kuci. Samo eto sto mene i dalje zanima zasto je meni dala samo magnezij da pijem jer sam vidjela da vas dosta pije neki oblik terapije, al opet kazem valjda ona zna bolje nego ja
Tako je, dan po dan, jos malo i punih 35tj! Ja bih sad potpisala da rodim u tim tjednima 💪
Vjerujem da ti nije dala nista drugo jer mg ti sprijecava kontrakcije (ja pijem Roidakal, sto je isto vrsta Mg, samo je on dosta dobar za cerviks koji je meni sivan serklazom i sve skupa), Utrogestan nema smisla da ti u ovim tjednima vjerojatno i uvode, jer znam da sam ga ja u prosloj trudnoci stavljala do cini mi se 35.tj i ustvari ti je to to. Nema neke terapije, mirovanje i Mg 🙃
Nadam se da cemo izdrzati jos bar tjedan dana, tako si ciljeve postavljam. Sad mi je opet bilo, ali skroz malo neusporedivo s onim od sinoc. Drago mi je da se ovdje mogu olaksati i da ima netko tko ce procitati i ohrabriti. Hvala🤗
Drzim fige da je to sad to i da se vise ne ponavlja! Sluzni čep ti inace izgleda kao jedan veliki šmrkalj, onako pomiješano smeđe, zelenkasto, žuto, krvavo. Bas je specifičan i drugaciji od iscjetka, tako da je moguce da je ovo tvoje samo iscjedak nakon vaginalnog pregleda i "rostanja" dolje...
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji