Ma čitam gore postove od ovih cura i ne vjerujem, nisam ja u pitanju 😬
Mislim da nismo svi isti, odnosno da nije svacije tijelo isto ili njegova priroda. Ja sam od 31 tj. na mirovanju jer je skracen na 2.9 cm, a na iducoj kontroli sam vec bila otvorena prst (1.5 cm) uz mirovanje. Tako da mislim da ipak doktori koji nas vode znaju sto ce i kako, a i kad nekome preporuciti.
Ma čitam gore postove od ovih cura i ne vjerujem, nisam ja u pitanju 😬Mislim da nismo svi isti, odnosno da nije svacije tijelo isto ili njegova priroda. Ja sam od 31 tj. na mirovanju jer je skracen na 2.9 cm, a na iducoj kontroli sam vec bila otvorena prst (1.5 cm) uz mirovanje. Tako da mislim da ipak doktori koji nas vode znaju sto ce i kako, a i kad nekome preporuciti.
Slazem se u potpunosti.... ❤️
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Ma čitam gore postove od ovih cura i ne vjerujem, nisam ja u pitanju 😬Mislim da nismo svi isti, odnosno da nije svacije tijelo isto ili njegova priroda. Ja sam od 31 tj. na mirovanju jer je skracen na 2.9 cm, a na iducoj kontroli sam vec bila otvorena prst (1.5 cm) uz mirovanje. Tako da mislim da ipak doktori koji nas vode znaju sto ce i kako, a i kad nekome preporuciti.Slazem se u potpunosti….❤️
🤗❤️
Cure, drzite li se? 💕Slazem se, nije samo duzina cerviksa vazna, vec i otvorenost, brzina skracivanja i slicno…
Bokić, evo brojim dane 🙈 sutra punih 29 tjedana... Nadam se da cemo izgurat jos barem sest 🤞 Kako si ti? Isto imas mlade dijete doma?
Moja ima dvije godine i u vrticu je dio dana, pa onda s tatom ili bakama ako muz radi...samnom se igra na krevetu, citamo knjigice, ja je uspavljujem...a muz radi sve ostalo! vec se i ona naucila da mama lezi 🙈🙈
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji