Drzim fige da je to sad to i da se vise ne ponavlja!Sluzni čep ti inace izgleda kao jedan veliki šmrkalj, onako pomiješano smeđe, zelenkasto, žuto, krvavo. Bas je specifičan i drugaciji od iscjetka, tako da je moguce da je ovo tvoje samo iscjedak nakon vaginalnog pregleda i "rostanja" dolje…
Hvala 🤗
Sve je moguce, al svakako je potaknuto pregledom.
Bok cure, za pocetak svima vama koje mirujete saljem tonu zivaca i drzim fige da izdrzite stooo duze 🤞🤞....imam mozda glupo pitanje al vidim da tu imate iskustva a ja sam jako znatizeljna.🤷♀️
U prosloj trudnoci u 18 tt sam se otvorila za prst i dobila kontrakcije, bila sam kandidat za serklazu ali zbog upale (CRP 70😵💫) nisu odmah smjeli pa su me hospitalirirali i intravenozno sam dobivala antibiotike. Nazalost nismo uspjeli sanirat upalu na vrijeme i ja sam se kroz 4 dana skroz otvorila i rodila - razlog ureaplazma izazvala upalu posteljice
Sad me zanima trebam li se psihicki pripremiti da bi i iducu trudnocu mogla biti na mirovanju i kandidat za serklazu obzirom na rano otvaranje u prehodnoj ili je to potpuno nova prica i ako nema bakterije nema straha?
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Bok cure, za pocetak svima vama koje mirujete saljem tonu zivaca i drzim fige da izdrzite stooo duze 🤞🤞….imam mozda glupo pitanje al vidim da tu imate iskustva a ja sam jako znatizeljna.🤷♀️
U prosloj trudnoci u 18 tt sam se otvorila za prst i dobila kontrakcije, bila sam kandidat za serklazu ali zbog upale (CRP 70😵💫) nisu odmah smjeli pa su me hospitalirirali i intravenozno sam dobivala antibiotike. Nazalost nismo uspjeli sanirat upalu na vrijeme i ja sam se kroz 4 dana skroz otvorila i rodila - razlog ureaplazma izazvala upalu posteljice
Sad me zanima trebam li se psihicki pripremiti da bi i iducu trudnocu mogla biti na mirovanju i kandidat za serklazu obzirom na rano otvaranje u prehodnoj ili je to potpuno nova prica i ako nema bakterije nema straha?
Pozdrav,
Zao mi je zbog spontanog i gubitka bebice 💛 saljem zagrljaje i vjerujem da ces uskoro docekati svoju 🌈 dugicu! Obzirom da je kod tebe uzrok spontanog po svemu bila upala plodnih ovoja koja je dovela do trudova i otvaranja, najvaznije je da se to rijesi i da ti prije sljedeće trudnoce brisevi budu uredni i vjerujem da ce te malo pomnije pratiti. Sto se tice serklaze ona ide ukoliko postoji indikacija, a to je uglavnom slab vrat maternice (tzv. cervikalna insuficijencija), ukoliko uzv doktor ustanovi da si se pocela otvarati prije vremena, a ne postoji uzrok otvaranja (npr neka baketrija). Vjerujem da kod tebe u sljedećoj trudnoci sve moze proci bez komplikacija pa i bez serklaze, samo je vazno da svi brisevi prije i tijekom trudnoće budu uredni 🙃
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Bok cure, za pocetak svima vama koje mirujete saljem tonu zivaca i drzim fige da izdrzite stooo duze 🤞🤞….imam mozda glupo pitanje al vidim da tu imate iskustva a ja sam jako znatizeljna.🤷♀️
Sad me zanima trebam li se psihicki pripremiti da bi i iducu trudnocu mogla biti na mirovanju i kandidat za serklazu obzirom na rano otvaranje u prehodnoj ili je to potpuno nova prica i ako nema bakterije nema straha?Pozdrav,
Zao mi je zbog spontanog i gubitka bebice 💛 saljem zagrljaje i vjerujem da ces uskoro docekati svoju 🌈 dugicu!Obzirom da je kod tebe uzrok spontanog po svemu bila upala plodnih ovoja koja je dovela do trudova i otvaranja, najvaznije je da se to rijesi i da ti prije sljedeće trudnoce brisevi budu uredni i vjerujem da ce te malo pomnije pratiti.Sto se tice serklaze ona ide ukoliko postoji indikacija, a to je uglavnom slab vrat maternice (tzv. cervikalna insuficijencija), ukoliko uzv doktor ustanovi da si se pocela otvarati prije vremena, a ne postoji uzrok otvaranja (npr neka baketrija).Vjerujem da kod tebe u sljedećoj trudnoci sve moze proci bez komplikacija pa i bez serklaze, samo je vazno da svi brisevi prije i tijekom trudnoće budu uredni 🙃
Hvala ti punooo :)
Evo bas danas bila na brisevima nakon mjesec dana terapije pa se nadam da smo ubili bestiju. Ako da krecemo u akciju jer je fizicki ostalo sve na svom mjestu.
Hvala puno jos jednom i nadam se da ce sve bit u redu.
Vi curke mirujte i pazite sebe i svoje bebicee...mozete vi to ❤ 💪🏻💪🏻
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Sad me zanima trebam li se psihicki pripremiti da bi i iducu trudnocu mogla biti na mirovanju i kandidat za serklazu obzirom na rano otvaranje u prehodnoj ili je to potpuno nova prica i ako nema bakterije nema straha?Pozdrav,
Zao mi je zbog spontanog i gubitka bebice 💛 saljem zagrljaje i vjerujem da ces uskoro docekati svoju 🌈 dugicu!Obzirom da je kod tebe uzrok spontanog po svemu bila upala plodnih ovoja koja je dovela do trudova i otvaranja, najvaznije je da se to rijesi i da ti prije sljedeće trudnoce brisevi budu uredni i vjerujem da ce te malo pomnije pratiti.Sto se tice serklaze ona ide ukoliko postoji indikacija, a to je uglavnom slab vrat maternice (tzv. cervikalna insuficijencija), ukoliko uzv doktor ustanovi da si se pocela otvarati prije vremena, a ne postoji uzrok otvaranja (npr neka baketrija).Vjerujem da kod tebe u sljedećoj trudnoci sve moze proci bez komplikacija pa i bez serklaze, samo je vazno da svi brisevi prije i tijekom trudnoće budu uredni 🙃Hvala ti punooo :)
Evo bas danas bila na brisevima nakon mjesec dana terapije pa se nadam da smo ubili bestiju. Ako da krecemo u akciju jer je fizicki ostalo sve na svom mjestu.
Hvala puno jos jednom i nadam se da ce sve bit u redu.
Vi curke mirujte i pazite sebe i svoje bebicee…mozete vi to ❤ 💪🏻💪🏻
Drzim fige da je sve tip top i da je beba uskoro u buši ❤️🌈 Sretno!
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Kk1109,jako mi je žao zbog tvog slučaja. Slažem se sa Sveom, sad brisevi, možda čak i onda svako nekoliko u trudnoći čisto da se ima sve pod kontrolom zbog toga što se dogodilo. Sretno od srca! ❤️
Mgo, kako si ti danas? Nadam se da je sve ok! Inače, lijepe si tjedne uhvatila, još malo i savršeno. 💕
Svea, puno mi znači da se mogu ovdje malo raspisati i podijeliti iskustvo, hvala, cure, od srca. Kakvo je stanje kod tebe? 💕Ja bila u bolnici na pregledu, neće stavljat serklažu, trenutno nema potrebe. Kažu da sam uloživa vršak, a ne vrh prsta, to je kao ok za drugorotku. Nadam se da je zaista tako i da će sve biti u redu. Cerviks je ipak duži - barem su ga oni tako mjerili - oko 35mm je, svakako značajno bolje od 22, čak i da uzmemo prosjek te dvije mjere, nije baš toliko loše koliko se činilo, al nije ni idealno. Svakako moram na kontrolu za par tjedana, mirovanje mi je prepisano, nadam se da će sad nalaz biti stabilan. Užasno me strah da se to ne promijeni "preko noći".
Oooo pa super zvuci! Puno bolje od onih prvih procjena 💪 bas mi je drago!
Probaj stvarno sto vise mirovati, ne dizati tesko, nikako ne sjediti i paziti se, pa ici pregled po pregled. Ako se nista ne bude mijenjalo kroz koji tjedan, mozda ces moci biti i slobodnija 🤞
Cerviks ti je super duzine 🤩 a vrsak prsta je stvarno malo.
Evo ja sam sad isto uloziva za vrsak sa serklazom i doktorica kaze da je to za drugorotku odlican nalaz 🙃. MGO, kako je danas?
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Evo i mene🙈
Kk1109 također držim fige da sve bude uredu s brisevima i vjerujem da ćete se u skorije vrijeme družiti s vašom bebicom🤗
Marita drago mi je zbog tebe, na kraju izgleda nije strašno toliko koliko je zvučalo na prvu. Uz mirovanje će biti sve super ☺️
svea lijepo je za čuti (pročitati) da je j kod tebe sve uredu🤗
Hvala vam na pitanjima. Uzela sam si odmora jedan dan od ovog virtualnog svijeta i dosta sam bolje. Sabrala sam svoje misli i nekako pomirila sa situacijom, na meni je da mirujem i uživam u trudnoći i lupkanju bebe 😄 koja inače od jutros ima party izgleda.
Ništa me ne boli, a iscjedak je sada onaj normalni bijeli koji mi je i do sad bio, samo sto sad bas često "curka", al oke 😄
Evo i mene🙈
Kk1109 također držim fige da sve bude uredu s brisevima i vjerujem da ćete se u skorije vrijeme družiti s vašom bebicom🤗
Marita drago mi je zbog tebe, na kraju izgleda nije strašno toliko koliko je zvučalo na prvu. Uz mirovanje će biti sve super ☺️
svea lijepo je za čuti (pročitati) da je j kod tebe sve uredu🤗
Hvala vam na pitanjima. Uzela sam si odmora jedan dan od ovog virtualnog svijeta i dosta sam bolje. Sabrala sam svoje misli i nekako pomirila sa situacijom, na meni je da mirujem i uživam u trudnoći i lupkanju bebe 😄 koja inače od jutros ima party izgleda.
Ništa me ne boli, a iscjedak je sada onaj normalni bijeli koji mi je i do sad bio, samo sto sad bas često "curka", al oke 😄
Ma sutra ste punih 34. 💪 Bit ce to sve dobro!
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji