Marita ajde polako i vi brojite tjedne, jedan po jedan 💪
A ovo sto kazes za mirovanje s klincima, potpisujem. Meni je u prvoj trudnoći bilo puno lakse mirovati i organizirati si zivot. Ali sto je tu je... 💛 Pepy06 a nisu ti spominjali su serklažu tad kad si hospitalizirana? To je dosta kratak cerviks i usce skoro skroz otvoreno, ali vjerujem da cete izdrazati jos kad ste vec pet tjedana uspjeli! Jesu saznali sto je dovelo do skrscivanja? Brisevi ok, urin?
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Marita joj evo lezim vec 5 tjedana..al moj je u obliku U i kazu da prijeti prijevremni porod …i dobila utrogestane 200mg..doslovno wc i krevet..al prosetam malo do boravka jer sve boli od lezanja 😑
Nisam sad uspjela shvatiti, napisala si mirovanje u bolnici pa sad kazes da prosetas do boravka?
Jesi u bolnici ili doma?
❤️
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Marita joj evo lezim vec 5 tjedana..al moj je u obliku U i kazu da prijeti prijevremni porod …i dobila utrogestane 200mg..doslovno wc i krevet..al prosetam malo do boravka jer sve boli od lezanja 😑
Meni je prva trudnoća, pa nemam nekih prijašnjih iskustava i sve mi je nepoznato. Ali kad sam bila 30+5 sam imala trud (bol u stomaku) pa me doktorica primila na pregled nakon 2 dana, a prije mog redovnog termina i tad mi je cerviks bio 2.9 cm, ali unutarnje usce t. Rekla mi je da mirujem i toga sam se bas pridrzavala, na iducem pregledu 33+3 mi se cerviks skroz skratio i otvorena za prst, ali doktroica je bila dosta pozitivna i rekla da cu izdrzati do termina. Danas sam 35+2. I dalje mirujem i vjerujem u njene rijeci 😄
Miruj i vjeruj da ce biti sve dobro. Sretno ☺️
Svea nisu spominjali serklazu jer oninto navodno bas ne prakticiraju tu...i dalje ne znaju sto je dovelo do toga..dosla napravili briseve..nalazi uredni kkc,crp uredan,urin uredan..preventivno dali antibiotik tjedan dana..sa bi na kraju ponavljali briseve i oplaaaa ja pokupila echerihiju..a kao sto znamk.po bolnicama je lako ista pokuoit...opet antibiotik ..pa kks .crp sve uredno...ma imamo boravak u bolnici.pa prosetam to tamo..izkudila bi u sobi🤭
Sveanisu spominjali serklazu jeroninto navodno bas ne prakticiraju tu…i dalje ne znaju sto je dovelo do toga..dosla napravili briseve..nalazi uredni kkc,crp uredan,urin uredan..preventivno dali antibiotik tjedan dana..sa bi na kraju ponavljali briseve i oplaaaa ja pokupila echerihiju..a kao sto znamk.po bolnicama je lako ista pokuoit…opet antibiotik ..pa kks .crp sve uredno…ma imamo boravak u bolnici.pa prosetam to tamo..izkudila bi u sobi🤭
Aha, kuzim 😅 Bas mi je zao, ali opet super je sto je stanje nepromjenjeno sad neko vrijeme, tako da vjerujem da ce uz pridržavanje svih uputa sve biti ok!
Ovo za bakterije je koma, na kraju pokupis nesto u bolnici 🙄 ali super da su ti dali antibiotik! Znam da u Zagrebu neke bolnice isto ne rade serklažu, ali mene je bilo jako strah jer mi se stvarno rano poceo skracivati cerviks i otvarati unutarnje usce tako da sam ciljano isla u Petrovu gdje sam znala da to rade... Nekako sam sigurnija tako. Ali tebi je skracivanje krenulo iza 25.tj, a meni prakticki u 15.tj, velika je to razlika...
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Mgo ajde odlicnoo..samo naprijed..iskrneo nama su rekli da strigo mirovanje ne mora znacit nista da mozemo lezat 0-24 pa se moze istanjit-skratit do kraja..nema pravila..al ug mirujemo i guramo sto dalje mozemo..hvalaaaa i vama.sretnooo
A da. Moze pomoci i najcesce pomogne, ali opet nije pravilo...
Drzim nam svima fige da budemo na ovoj strani spektra kojima pomaze 💪🤞
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Je istina cure..al kako god bitno da guramo..evo sretni smoo da smo toliko izgurali.malac je imao u 29+1 cca 1500g tako da me veseli sto dobro napreduje 🥰
O super! Odlicne mjere 💪
Moja curka je na zadnjem pregledu s 26+3 imala cca 1150g pa se nadam da ce se do sljedećeg fino zbuckat 😅
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji