Skraćeni cerviks, mirovanje, serklaža - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sassy
    21. Listopad 2025. 15:07

Vjerujem da ti je mentalno puno lakse ❤️
    Samo lagano ti, nemoj nista forsirat neka te s nama jos par sedmica makar xD

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

sassy
    21. Listopad 2025. 19:42

Rei kako prodje pregled?

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

rei
    21. Listopad 2025. 22:30

Super Cvita, to su bas lijepe vijesti i super tjedni 😊

Sassy stvarno sam isla na pregled s pozitivnim mislima i sve ali evo ... cerviks je bas jako jako mekan, rekla mi je ginekologica da budem spremna na raniji/ prijevremeni porod 🤦‍♀️ ne mozemo znati kojom brzinom ce dolaziti do promjene ... kaze da je jedina dobra stvar jer je ostao na 26mm ali je premekan, uloziv ... dosta los nalaz za ove tjedne u kojima sam trenutno. Nisam dobila nikakvu terapiju, niti nista kaze da samo moram stalno lezati i nista tesko raditi i dizati ... tako da cu si spremiti torbu ovih dana i nadati se najboljem. Mislim ja idem kod nje vec 13 godina stvarno je dobra doktorica, ali mislim da cu ici na jos jedno misljenje ... a ovo strogo mirovanje mi psihicki bas lose pada kao i vecini nas koje smo ovdje 🤦‍♀️

• Cvita123
    21. Listopad 2025. 23:01

Meni je isto bio mekan i uloziv za jagodicu prsta, vrh prsta nesto tako od 27 tjedna
    Ne brini, samo miruj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani