Ma uzasno mi je to, al htjrla bi znati i unutranje usce jel jos uvijek zatvoreno, koliki je cerviks, bebu naravno pa.necu s tim savom dolazit non stop gore, ionako su me narucili 30.09 za onaj test na glukozu sta cu se na sjedit 3 sata
Ma uzasno mi je to, al htjrla bi znati i unutranje usce jel jos uvijek zatvoreno, koliki je cerviks, bebu naravno pa.necu s tim savom dolazit non stop gore, ionako su me narucili 30.09 za onaj test na glukozu sta cu se na sjedit 3 sata
To je i meni uvijek bilo smiješno. Trebam strogo mirovati, ali redovito su me naručivali u trudničku u kojoj sam dva sata čekala da bi mi stavili prst nutra i rekli, šav drži, kontrola za 3 tjedna 🫣
Ovdje radi serklaže imam prednost. Dođem na kontrolu, sestra obavi svoje, odmah nosi papire k doktoru naglašava da sam serklaža i redovito me ispred svih zovu na pregled na kojem gledamo sa uzv šav, cerviks (kojeg kod mene vise nema), položaj bebe i mjere. Nakon toga od zadnji put prstom provjeri i vanjsku zatvorenost i to je to...
Kompletno obavim sve u pola sata pod uvjetom da je doktor tamo kad dođem (samo jednom je bio na nekoj operaciji pa smo ga cekali)...
To je bas jako lijepo, mene kad su otpustali samo je specijalizantica provjerila jer dzi sav i mozes kuci, tako da nadam se da ce me poslat na uzv, al sve je za ocekivati
To je bas jako lijepo, mene kad su otpustali samo je specijalizantica provjerila jer dzi sav i mozes kuci, tako da nadam se da ce me poslat na uzv, al sve je za ocekivati
Ja sam si to nekako objasnila da oni tamo obrađuju kudikamo teže slučajeve i da smo im mi sa šavom blaža varijanta iako se naravno nama naša dijagnoza ne čini nimalo bezazlena.
Sjećam se kad sam čekala na red za salu, sestra je komentirala...danas laganini dan, samo serklaža...u neku ruku mi je taj komentar bio i utjeha.
U manjim bolnicama pak je obrnuto...kod nas su baš rekli da dosta rijetko rade serklaže...e sad dal nema potrebe jer svi odu za Zg ili je neki drugi razlog ja ne znam, pa onda vjerujem da se i zato više posvete.
Sortiraj odgovore
Najstariji