Skraćeni cerviks, mirovanje, serklaža - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tajci1811
    18. Rujan 2025. 09:03

ana2012

Curke da vam javim da sam rano ujutro u 5 sati rodila svog deckica. U ponoc pukao vodenjak, stigla u bolnicu oko 1 skroz otvorena, ali se decko neko vrijeme spustao bas kao i sestra, tako da mislim da je cerviks rekao laku noc 😅
    Na kraju trudnoće me zadesila jos jedna komplikacija, a to je korona i to taman dan prije poroda!!! Ali, evo sreca u nesreci je da sam samo imala pola dana temperaturu, a pozitivan test mi je zato “zaradio” jednokrevetnu sobu s vlastitom kupaonicom hehe
    Pozdrav svim supatnicama od mene i mog sincica, uskoro cete i vi tako!! 😘

Cestitam od ❤️,nek ti je ziv i zdrav, a tebi brz oporavak, budemo i mi se javljale s tim vijestima za koji mjesec

• tajci1811
    18. Rujan 2025. 09:07

dea3

tajci1811

Pa evo meni je jucer bilo jedno 10 puta tokom cijelig dana, a prije toga nisan osjetila par dana, jutros samo jednom

Na prvu bi rekla da sasvim normalno..
    Ali svakako na kontroli spomeni …

Kad je tebi kontrola?

• dea3
    18. Rujan 2025. 14:38

Tajci evo danas sam bila...
    Cerviksa nema, šav drži, beba veća za skoro 2 tjedna što je u mojem slucaju super...
    Danas teži preko 1500 g vec... 
    Ali je zadak...pa je vec velika vjerojatnost da ce biti nakon svega carski.
    Kontrola za 2 tjedna...ako do onda izdržim na konju smo ... Pored svih dijagnoza veli doktor da ce to biti veliki uspjeh... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.