Pozdrav Cvita
Kombinacija terapija i mirovanja ocito pomaže kod tebe pa lijepo napreduješ u tjednima...nadam se da će se tako i nastaviti...
Ti si onda cca 2 tjedna više od mene trudna (ali sa puno manje staža u mirovanju 🙈 jer ja mirujem od 17 tt) pa se imam za koga "loviti" i uspoređivati simptome ...
Ja buduci da pijem terapiju koja sprecava trudove sve je mirno, rekla bi tablete svakako imaju utjecaj jer su se i bh u zadnje vrijeme gotovo nulirale...to dosta psihicki umiruje situaciju...jer svaki put kad bi me lovile kontrakcije bi mi se smracilo u smislu..ajme gotovo je 🙃
Sad kako lovim tu 30 -ku bude mi sve više lakše...mislim si ako krene, krene... Sreca jos je i beba dosta veca pa sam po mjerama vec za 31/32 tt...
Koliki je tebi cerviks?
Još samo malo i eto te u 30. 😍
Meni je sad na zadnjem pregledu 12.9. (31+1) beba imala 1500 g. 😊
Cao cure
Evo mene, nazalost , s proljetnica. Danas ustanovljen skracen cervikals i smeksao kao i uloziv. Tek sam 17+1.
Dr preporucuje serklaz ali ne smijemo jer imam eserihiju pa dok nju ne rijesimo. Do tad mirovanje.
Ja sam izvan sebe jer me zateklo ovo i sva zabrinuta. Inace imam bolove povremeno u stomaku i ledjima.
Ne znan kolika je duljina jer nije mjerila radila je akuserski pregled na moje insistiranje radi tih bolova
2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Koliki je tebi cerviks?
Mojega više nema 🫣
Šav je sve što drži...
Moj je na 28+4 imao 1550g 🙈 zato i pišem da je skroz za 31/32 tt... I to je sreća, ako nedaj Bože krene
Cao cure
Evo mene, nazalost , s proljetnica. Danas ustanovljen skracen cervikals i smeksao kao i uloziv. Tek sam 17+1.
Dr preporucuje serklaz ali ne smijemo jer imam eserihiju pa dok nju ne rijesimo. Do tad mirovanje.
Ja sam izvan sebe jer me zateklo ovo i sva zabrinuta. Inace imam bolove povremeno u stomaku i ledjima.
Ne znan kolika je duljina jer nije mjerila radila je akuserski pregled na moje insistiranje radi tih bolova
Pozdrav!
Uh...ti si rana kao i ja (meni je na prvom mjerenju sa 16+4 već bio na 24 mm) ...
Kako to da ti ga nije mjerila?? Kako onda zna da je skraćen, a ne npr. Samo omekšan???
Da, serklaža mora ići na čiste briseve ...
Jesi dobila sad šta za terapiju?? Pretpostavljam da ti je rekla mirovanje ili???
Cao cure
Pozdrav!
Uh…ti si rana kao i ja (meni je na prvom mjerenju sa 16+4 već bio na 24 mm) …
Kako to da ti ga nije mjerila?? Kako onda zna da je skraćen, a ne npr. Samo omekšan???
Da, serklaža mora ići na čiste briseve …
Jesi dobila sad šta za terapiju?? Pretpostavljam da ti je rekla mirovanje ili???
Ne znam na nalazu pise skracen, uloziv i smeksan. Rekla je na pola skracen kad je pregledala i da je za serklaz.
Dobila sam antib za eserihiju, roidakal 2x1, utrogestan 3x2 i kontrola za 3 sedmice da ponovimo uk i briseve. Naravno strogo mirovanje.
Meni se u prosloj trudnoci isto skratio al skroz kasnije tamo oko 28me mozda i tu sam mirovala al ovo sad me raspametilo...
2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Cao cure
Pozdrav!
Ne znam na nalazu pise skracen, uloziv i smeksan. Rekla je na pola skracen kad je pregledala i da je za serklaz.
Dobila sam antib za eserihiju, roidakal 2x1, utrogestan 3x2 i kontrola za 3 sedmice da ponovimo uk i briseve. Naravno strogo mirovanje.
Meni se u prosloj trudnoci isto skratio al skroz kasnije tamo oko 28me mozda i tu sam mirovala al ovo sad me raspametilo…
Vjerujem da si u strahu i svemu, al bolje da se rijesis bakterije prije serklaze, meni u prvoj trudnici nisu napravili briseve prije serklaze, doduse bila je hitna spasavanje svega sta se spasit da jer mi je krenuo spontani u 16 tt s vodenjakom vani vec, i u 29 tt sam dobila trudove i kroz 3 dana rodila da bi nalaz pokazao da je infekcija dosla do plodovih ovoja a posteljica 3 stupanj (najgori) infekcije i sreca da sam dobila trudove jer tko zna sto bi bilo s bebom da je ostala jos duze u trbuhu.
Cao cure
Pozdrav!
Meni se u prosloj trudnoci isto skratio al skroz kasnije tamo oko 28me mozda i tu sam mirovala al ovo sad me raspametilo…
Da, obično kad već postoji takva povijest iza tebe se stvari ponavljaju samo još ranije...
Ha, ništa dobila si svu terapiju koju ti je mogla dati, sad daj sve od sebe i stvarno miruj...
Ako ćeš malo čitati forum, stvarno cure uspiju dohvatiti lijepe tjedne i bude na kraju sve ok ...
Ali da nije lako, e pa nije...i moze te razumjeti samo onaj tko to prolazi ili je prošo...
Koliki je tebi cerviks?
Mojega više nema 🫣
Šav je sve što drži…
Moj je na 28+4 imao 1550g 🙈 zato i pišem da je skroz za 31/32 tt… I to je sreća, ako nedaj Bože krene
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji