A evo moj je rođen 18 tog tvoj 16 tog dva dana razlike :D
Ja se nekako pribojavam tog skoka sa 6 mj , onaj sa tri nisam ni osjetila ali ako bude kao onaj ranije bum prošvikala, jedva sam ga izgurala ali sada sam valjda pametnija ne?
A evo moj je rođen 18 tog tvoj 16 tog dva dana razlike :D
Ja se nekako pribojavam tog skoka sa 6 mj , onaj sa tri nisam ni osjetila ali ako bude kao onaj ranije bum prošvikala, jedva sam ga izguralaali sada sam valjda pametnija ne?
Oooo samo dva dana ma mozemo mi to sve za nase mezimce
Mmama, bila si u pravu - skok sa 9 mjeseci uopće nije bezazlen. Ajme, koja šiza, nervoza, ništa ne valja, daj samo cickati!!!! I noću i danju. Srećom, iza nas je
Mmama, bila si u pravu - skok sa 9 mjeseci uopće nije bezazlen. Ajme, koja šiza, nervoza, ništa ne valja, daj samo cickati!!!! I noću i danju. Srećom, iza nas je
jooj hug draga, mi smo se preporodili nakon.. na 8 zubića smo, noću cica jednom ili dva puta i jede, koooonačno jede lijepo :D :D
url=https://lilypie.com]
Krešimir 19.08.2014. <3
moj maleni je jucer i danas nervozan, nista mu ne valja. Inace nije placljiv a sad se dere, bas umara. mm je bolestan pa sam se vec uplasila da nije nesto pokupio. Na siki je svako malo, papa a malo se svadja sa sikom i onda sam se sjetila da je to sigurno skok.. Sike su kao ispuhani baloni a ne mogu do wc-a otic a da ne place za mnom. Nadam se da ce brzo proci..
moj maleni je jucer i danas nervozan, nista mu ne valja. Inace nije placljiv a sad se dere, bas umara. mm je bolestan pa sam se vec uplasila da nije nesto pokupio. Na siki je svako malo, papa a malo se svadja sa sikom i onda sam se sjetila da je to sigurno skok.. Sike su kao ispuhani baloni a ne mogu do wc-a otic a da ne place za mnom. Nadam se da ce brzo proci..
Samo se drži, proći će Tako je i nama bilo u to vrijeme i opet s 10 tjedana! Moj mali ima neke čudne skokove. Il mu je nešt drugo bilo sa 10 tjedana. Sad je 12 tjedana i normalno jede i nema nervoze. Bit će da je kod njega malo uranilo
Proslo je brzo i bez nekih velikih problema, sad nam je super. Sad smo se tek onako pravo ufurali u sikenje, sad mozemo bilo kuda bez problema, ako ogladni ja mu dam siku on se napapa na brzaka i svi zadovoljni. A ovih dana sam primjetila da po danu vise trazi a nije ni cudo po tim vrucinama pa je mozda zedan a ne gladan
Proslo je brzo i bez nekih velikih problema, sad nam je super. Sad smo se tek onako pravo ufurali u sikenje, sad mozemo bilo kuda bez problema, ako ogladni ja mu dam siku on se napapa na brzaka i svi zadovoljni. A ovih dana sam primjetila da po danu vise trazi a nije ni cudo po tim vrucinama pa je mozda zedan a ne gladan
Ma bravo, kako ste sve super izdržali! Samo hrabro dalje!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji