Skok u razvoju

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Jojo5

Broj poruka: 564

Prijavi adminu

A evo moj je rođen 18 tog tvoj 16 tog dva dana razlike :D
    Ja se nekako pribojavam tog skoka sa 6 mj , onaj sa tri nisam ni osjetila ali ako bude kao onaj ranije bum prošvikala, jedva sam ga izgurala ali sada sam valjda pametnija ne?

MAMA X2

Broj poruka: 444

Prijavi adminu

Jojo

A evo moj je rođen 18 tog tvoj 16 tog dva dana razlike :D
    Ja se nekako pribojavam tog skoka sa 6 mj , onaj sa tri nisam ni osjetila ali ako bude kao onaj ranije bum prošvikala, jedva sam ga izgurala ali sada sam valjda pametnija ne?

Oooo samo dva dana ma mozemo mi to sve za nase mezimce

mirka4

Broj poruka: 196

Prijavi adminu

MAMA PRVI PUT

Dal je moguce da skok dode tjedan dana prije ? Tek 16og punimo 6 mj a ja s njim i po danu i po noci u krevetu i samo cica nis dr ga ne zanima 

Meni isto nije bilo ama baš nikakve promjene sa 6 mj, a sa 7 se nasisavala ko da nikad nije jela prije

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

Mmama, bila si u pravu - skok sa 9 mjeseci uopće nije bezazlen. Ajme, koja šiza, nervoza, ništa ne valja, daj samo cickati!!!! I noću i danju. Srećom, iza nas je 

Krešimir 19.08.2014. <3

mmama2

Broj poruka: 3310

Prijavi adminu

MarijaŠ

Mmama, bila si u pravu - skok sa 9 mjeseci uopće nije bezazlen. Ajme, koja šiza, nervoza, ništa ne valja, daj samo cickati!!!! I noću i danju. Srećom, iza nas je 

jooj hug draga, mi smo se preporodili nakon.. na 8 zubića smo, noću cica jednom ili dva puta i jede, koooonačno jede lijepo :D :D

url=https://lilypie.com]

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

moj maleni je jucer i danas nervozan, nista mu ne valja. Inace nije placljiv a sad se dere, bas umara. mm je bolestan pa sam se vec uplasila da nije nesto pokupio. Na siki je svako malo, papa a malo se svadja sa sikom i onda sam se sjetila da je to sigurno skok.. Sike su kao ispuhani baloni a ne mogu do wc-a otic a da ne place za mnom. Nadam se da ce brzo proci..

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

ribica

moj maleni je jucer i danas nervozan, nista mu ne valja. Inace nije placljiv a sad se dere, bas umara. mm je bolestan pa sam se vec uplasila da nije nesto pokupio. Na siki je svako malo, papa a malo se svadja sa sikom i onda sam se sjetila da je to sigurno skok.. Sike su kao ispuhani baloni a ne mogu do wc-a otic a da ne place za mnom. Nadam se da ce brzo proci..

Samo se drži, proći će  Tako je i nama bilo u to vrijeme i opet s 10 tjedana! Moj mali ima neke čudne skokove. Il mu je nešt drugo bilo sa 10 tjedana. Sad je 12 tjedana i normalno jede i nema nervoze. Bit će da je kod njega malo uranilo 

ribica11

Prijavi adminu

Proslo je brzo i bez nekih velikih problema, sad nam je super. Sad smo se tek onako pravo ufurali u sikenje, sad mozemo bilo kuda bez problema, ako ogladni ja mu dam siku on se napapa na brzaka i svi zadovoljni. A ovih dana sam primjetila da po danu vise trazi a nije ni cudo po tim vrucinama pa je mozda zedan a ne gladan 

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

ribica

Proslo je brzo i bez nekih velikih problema, sad nam je super. Sad smo se tek onako pravo ufurali u sikenje, sad mozemo bilo kuda bez problema, ako ogladni ja mu dam siku on se napapa na brzaka i svi zadovoljni. A ovih dana sam primjetila da po danu vise trazi a nije ni cudo po tim vrucinama pa je mozda zedan a ne gladan 

Ma bravo, kako ste sve super izdržali! Samo hrabro dalje!

ribica11

Prijavi adminu

Pa da, sad uzivamo dok dojimo

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.