Skok u razvoju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lonny
    21. Travanj 2015. 22:09

Ma samo neka oni nama papaju!

Neni5
    24. Travanj 2015. 09:52

Drage mame sve skupa vas pozdravljam i naravno imam pitanje.... 
    Moj curetak evo vec tjedan dana se 'cudno' ponasa, ne onako kako smo navikli.
    Podoji puno krace traju, do 10 min, a prije bi i po pola sata bila na siki, kako ja kažem meračila je, a sada i kad je gotova počne se kidati od plača, nema šanse nastavit sa dojenjem, kad je dignem mirna je i zadovoljna i lipo zaspe. Ima nekakav ritam, dojim je kad traži i lipo podrigne. Zadnjih 15 dana je dobila 270g, inace ima 5770, rođena je sa 4310 a puštena sa 4060. 
    Nekad se probudi u grčevitom plaču (samo preko dana) i tada je uspijem umiriti jedino sa dudicom. Taj plač se ne javlja redovito pa ne sumnjam na grčiće. Nije kakila vec 4. dan. 

A moje pitanje je jel moguće da je to skok, iako nema još 3 mj?

missha
    24. Travanj 2015. 10:51

Mislim da nije skok, nego malo probava a i malo to što je narasla pa se napapa kak spada u 10 min, treba se podrignut jer joj je teško i gotovo ;)
    Moja veća curka je cicala po 5 do 10 min za obrok skoro od 2 tjedna starosti ;) A manja još sad bi visila cijeli dan na cici :)
    A plače jako možda zato jer sad već doživljava svijet oko sebe pa nešto sanja

Neni5
    24. Travanj 2015. 11:36

Hvala na odgovoru... hahahaáa onda plače zbog brata koji iskazuje nježnosti malo na grublji način 

Neni5
    24. Travanj 2015. 15:54

Pijem u zadnje vrime koromač, kamilicu ili kompot. 
    Danas se olakšala kao da je znala da se tužim ☺

• Ukilele
    05. Svibanj 2015. 22:27

Mame pozdrav :)
    Evo vako..nama je 7 tjedana i uspjesno dojimo od prvog dana.. skok sa 3 tjedna sam prepoznala automatski i bilo je ufff... ali ovo sad me buni i nisam sigurna jeli skok ili samo faza..znaci moj bebac je sisao prije svakih 2ipo-3h, po noci isto tako.. zadnjih 3-4 dana ne spava apsolutno nikako, po danu u par navrata zaspe na sisi ili rukama i spava ko top,spustim ga i za 2min budan ko zvijer..oce na sisu svako pola sata,svako 10min, nekad nakon sat vremena.. po noci mi se za prvo hranjenje probudi nakon 3h i onda nakon toga svako malo..inace je dobra i mirna beba a zadnjih dana je nervozan i razdrazljiv..znam da je tipicno za skok to ne skidanje sa sise i vjerujte mi da kad smo skakali sa 3 tjedna da sam jedan dan provela dojeci od 6ipo ujutro do 10 navecer ali ovo sad nije bas tako..moje pitanje je: da li se skok moze manifestirat i nekim drugim znakovima osim samo tim sto beba stalno sisa?

• Ukilele
    06. Svibanj 2015. 08:49

Poceo se smijat i gugutat i evo sinoc je konacno dobro spavao noc! Ko da je znao da se zalim haha! O boze wonder weeks? Ha?! Nemogu virovat da mi je u trudnoci promakla neka informacija vezana za bebe a mislila sam da sam obisla sve moguce stranice od dosade xD iden vidit sta je sad to 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.