Skok u razvoju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Poki2
    20. Travanj 2015. 12:52

Prijavljujem i ja skok . Cura ima 6tj i vec je 2 dana strašno razdrazljiva, slabo spava, place ako ju se makne sa sise, stolica se rijede javlja nego prije, a kad bude bude dosta vodenastija. Prakticki je non stop na sisi. Kad pocucla dosta izbljucka, bas mlazove mlijeka i nakon toga opet place za sisom. Ja sam ova dva dana na izmaku snaga . Muz me nagovara da joj kupimo ad mlijeko, ali ne dam se. Jos me uvrijedio komentar jedne starije gospode koja je na moju zabrinutost odgovorila kako mi sigurno mlijeko nije dobro...valjda da nije dobro ne bi malena lijepo dobivala na kilazi i bila dobra svo ovo vrijeme. Ispravite me ako sam u krivu. Moze li mi netko iskusniji reci je li normalno da mi curica puno bljucka?

mayathequeen
    20. Travanj 2015. 15:11

Poki

Prijavljujem i ja skok . Cura ima 6tj i vec je 2 dana strašno razdrazljiva, slabo spava, place ako ju se makne sa sise, stolica se rijede javlja nego prije, a kad bude bude dosta vodenastija. Prakticki je non stop na sisi. Kad pocucla dosta izbljucka, bas mlazove mlijeka i nakon toga opet place za sisom. Ja sam ova dva dana na izmaku snaga . Muz me nagovara da joj kupimo ad mlijeko, ali ne dam se. Jos me uvrijedio komentar jedne starije gospode koja je na moju zabrinutost odgovorila kako mi sigurno mlijeko nije dobro…valjda da nije dobro ne bi malena lijepo dobivala na kilazi i bila dobra svo ovo vrijeme. Ispravite me ako sam u krivu. Moze li mi netko iskusniji reci je li normalno da mi curica puno bljucka?

Moj sinek bude za 10 dana napunio 3 mj..i dalje bljucka..koliko sam shvatila proci ce samo od sebe..je mi vec puna kapa vesa al kaj se moze..probala sam i podignut i malo cekat al opet bude isto,takodjer visi stalno na ciki i vjerojatno prepuni zelucek pa visak izadje,dok su pelenice mokre sve je ok,naravno i dok dobiva na kilazi!

MarijaŠ
    20. Travanj 2015. 14:04

Je li do sad puno bljuckala ili sad kako si primjetila skok? Da li ju podigneš da podrigne tokom podoja? Zna im ostati mlijeka u jednjaku, ne proguta do kraja, pa kad ju podigneš automatski sve leti van...
    I ne daj se, samo nastavi, još koji dan i gotov skok. Sigurna sam da si već na pola puta. A ostale ne slušaj, vidjet ćeš koliko će ti biti drago kad prođe skok i kad vidiš još veći napredak. Sretno 

mmama, hahahahah. Ah, što ćeš. Mene to uskoro čeka. Jedva čekam. 

Poki2
    20. Travanj 2015. 14:24

MarijaŠ

Je li do sad puno bljuckala ili sad kako si primjetila skok? Da li ju podigneš da podrigne tokom podoja? Zna im ostati mlijeka u jednjaku, ne proguta do kraja, pa kad ju podigneš automatski sve leti van…
    I ne daj se, samo nastavi, još koji dan i gotov skok. Sigurna sam da si već na pola puta. A ostale ne slušaj, vidjet ćeš koliko će ti biti drago kad prođe skok i kad vidiš još veći napredak. Sretno 

mmama, hahahahah. Ah, što ćeš. Mene to uskoro čeka. Jedva čekam. 

Bljuckala je i do sad, ali ne u ovolikim kolicinama. Ne mogu reci da mi je cudno, s obzirom koliko visi na sisama i koliko toga izvuce. A za podrigivanje je obavezno dignem, ali svejedno bljucka i dalje.  Ja se stvarno nadam da ce ovo brzo proci!

Krešimir 19.08.2014. <3

lonny
    20. Travanj 2015. 17:12

Curke kaj se bljuckanja tiče tak je i nama Hana bljuckala jako dok nismo skužili da ju prejako prebacimo preko ramena.  Dovoljno je da je beba uspravna i da joj je nosić negdje u razini vašeg ramena. Od kad ju tako držimo jako rijetko bljucne,  samo kad se baš prejede, a prije je isto u mlazu izlazilo iz nje. Pa pokušajte tako,  možda pomogne!

Poki2
    20. Travanj 2015. 19:13

Hvala vam cure . Evo, malena je vec sad mirnija, odspavala je 2 puta fino.

Nixie
    20. Travanj 2015. 20:10

Poki, moj malac isto dosta bljucka, al čini mi se da se prejeda nekad. Ne znam 
    Bio mi je super do danas, danas opet jede svaka 2 sata pa i sad i pol, a noćas je bio ok. zaspao oko 22h budio se oko tri pa opet oko 6 za jesti. Valjd neće noćas svaka dva sata. Danas mu je točno 6 tjedana.

Poki2
    20. Travanj 2015. 21:33

Nixie

Bio mi je super do danas, danas opet jede svaka 2 sata pa i sad i pol, a noćas je bio ok. zaspao oko 22h budio se oko tri pa opet oko 6 za jesti. Valjd neće noćas svaka dva sata. Danas mu je točno 6 tjedana.

Ti se stignes i naspavati uz njega navecer  hehe

lonny
    20. Travanj 2015. 22:12

Nixie

Moja sa 4 i pol mjeseca i dalje preko dana papa najčešće na svakih sat i pol,  dva. Doduše podoj kratko traje,  svega nekih 5-6 minuta i to joj po nekoliko puta moram promijeniti cicu jer je nestrpljiva da mljekeco nadođe. Taman nakon sto potegne malo iz jedne u drugoj joj se skupi i tako u krug. Ali baš cijelo vrijeme jako vuče i obje ih iscjedi 😀
    Kad napravi malo veću pauzu između podoja onda lijepo jede prvo jednu pa drugu,  a inače mijenjam i po 7-8 puta!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani