Curke cao...evo mene opet, mislim da nam je skok prošao makar ni u to više nisam sigurna :( on je i dalje stalno na ciki a imam osjećaj da ništa ne jede...mislim da ne osjećam taj let down :( kako da ga naučim da doji aktivno....makar su pokakane pelene redovite do 3-4 i popiskene 5-6... Možda sam van teme...oprostite
Curke cao…evo mene opet, mislim da nam je skok prošao makar ni u to više nisam sigurna :( on je i dalje stalno na ciki a imam osjećaj da ništa ne jede…mislim da ne osjećam taj let down :( kako da ga naučim da doji aktivno….makar su pokakane pelene redovite do 3-4 i popiskene 5-6… Možda sam van teme…oprostite
koliko je stara beba.. ima ona fora da bi trebali bar 20 min aktivno sisati da se najedu, glupost, moji su i jedan i dr u 5 minuta sve pojeli.. a let down nije pokazatelj koliko ima mlijeka, ja ga sada sa dr sinom uopće ne osjećam, gotovo od prvog dana dok je sa prvim špricalo mlijeko na dr kraj sobe skroz dok je dojio, 2 godine.. ugl, probaj mu izvaditi ciku, poškakljaj ga malo ili masiraj cicu dok papa da mu potakneš instinkt sisanja da vuče
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji