Skok u razvoju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle2
    28. Ožujak 2015. 11:49

Da li se ponasanje bebaca u jednom skoku  razlikuje  od ponasanja u skoku karniše sa npr 3 mj? Moj mali je na prvim skokovima bio razdrazljiv i grintast a sad ima 12 tj I sad 2 dana samo spava i jede ( inace nije bas takav) 😓 I naravno jaaaakoooo puuuno cica... Dal je to skok ili?

renata6
    28. Ožujak 2015. 12:40

Belle

Da li se ponasanje bebaca u jednom skoku  razlikuje  od ponasanja u skoku karniše sa npr 3 mj? Moj mali je na prvim skokovima bio razdrazljiv i grintast a sad ima 12 tj I sad 2 dana samo spava i jede ( inace nije bas takav) 😓 I naravno jaaaakoooo puuuno cica… Dal je to skok ili?

Može biti, razdražljivo ponašanje prethodi skoku ali nije isto u svim skokovima kao niti kod svih beba, neke odrađuju sve normalno da mame niti ne primijete a kad nekih je teško i po par dana, uglavnom da ne duljim ako ti se poveća količina mlijeka onda je definitivno bio.

Belle2
    28. Ožujak 2015. 12:43

Ok, thnx😊vidjet cemo kroz koji dan....

kleaiva
    29. Ožujak 2015. 22:24

eto taman kad sam pisala da nisam skužila skok s 3 mj...on se pojavio u obliku kao prije...cicanje non stop s prekidima zbog plača na cici i tako vec par dana i sinoć cice prepunjene...bio je skok :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

mmama2
    16. Travanj 2015. 21:33

joooj sasmo da čujem da se neko žali na ove "male" skokove... ajme žene moje ovo nisu istine.. zubi, vrijeme i skok umiremmmm.. ne skida se sa cice, ne prestaje cmoljat cijeli dan.. koma, koma.. eto toliko od mene

renata6
    17. Travanj 2015. 08:55

mmama

joooj sasmo da čujem da se neko žali na ove "male" skokove… ajme žene moje ovo nisu istine.. zubi, vrijeme i skok umiremmmm.. ne skida se sa cice, ne prestaje cmoljat cijeli dan.. koma, koma.. eto toliko od mene

OOO!Drž se draga!

MarijaŠ
    20. Travanj 2015. 09:19

mmama

joooj sasmo da čujem da se neko žali na ove "male" skokove… ajme žene moje ovo nisu istine.. zubi, vrijeme i skok umiremmmm.. ne skida se sa cice, ne prestaje cmoljat cijeli dan.. koma, koma.. eto toliko od mene

Baš htjedoh pitati kakav je skok sa 9 mjeseci, odnosno kakva su iskustva... Jer me uskoro čeka... Bože, Bože,,, Nadam se da je D skočio i da si i ti malo predahnula 

Krešimir 19.08.2014. <3

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani