Skok u razvoju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle2
    28. Ožujak 2015. 11:49

Da li se ponasanje bebaca u jednom skoku  razlikuje  od ponasanja u skoku karniše sa npr 3 mj? Moj mali je na prvim skokovima bio razdrazljiv i grintast a sad ima 12 tj I sad 2 dana samo spava i jede ( inace nije bas takav) 😓 I naravno jaaaakoooo puuuno cica... Dal je to skok ili?

Belle2
    28. Ožujak 2015. 12:43

Ok, thnx😊vidjet cemo kroz koji dan....

kleaiva
    29. Ožujak 2015. 22:24

eto taman kad sam pisala da nisam skužila skok s 3 mj...on se pojavio u obliku kao prije...cicanje non stop s prekidima zbog plača na cici i tako vec par dana i sinoć cice prepunjene...bio je skok :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

mmama2
    16. Travanj 2015. 21:33

joooj sasmo da čujem da se neko žali na ove "male" skokove... ajme žene moje ovo nisu istine.. zubi, vrijeme i skok umiremmmm.. ne skida se sa cice, ne prestaje cmoljat cijeli dan.. koma, koma.. eto toliko od mene

url=https://lilypie.com]

Poki2
    20. Travanj 2015. 12:52

Prijavljujem i ja skok . Cura ima 6tj i vec je 2 dana strašno razdrazljiva, slabo spava, place ako ju se makne sa sise, stolica se rijede javlja nego prije, a kad bude bude dosta vodenastija. Prakticki je non stop na sisi. Kad pocucla dosta izbljucka, bas mlazove mlijeka i nakon toga opet place za sisom. Ja sam ova dva dana na izmaku snaga . Muz me nagovara da joj kupimo ad mlijeko, ali ne dam se. Jos me uvrijedio komentar jedne starije gospode koja je na moju zabrinutost odgovorila kako mi sigurno mlijeko nije dobro...valjda da nije dobro ne bi malena lijepo dobivala na kilazi i bila dobra svo ovo vrijeme. Ispravite me ako sam u krivu. Moze li mi netko iskusniji reci je li normalno da mi curica puno bljucka?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.