Nemoj paničariti i nemoj davati ad...beba ti je u skoku i zato je stalno na sisi,da si navuče mlijeko za naredno razdoblje... koliko ima mokrih pelena? Daj joj da doji kad god hoće i nemoj davati ad jer svaka bočica ti znači manje mlijeka...mlijeko ti neće nestati preko noći,a to što misliš da su ti sise prazne to je zbog skoka....samo pij što više tekučine...a meni je pedica od curke dala recept za čaj za povečanje količine mlijeka,meni funkcionira,a već sam ga pisala bila curama tu na klokanici... u šalicu staviš žlicu meda i vrečicu kamilice i preliješ pola mlijeko pola voda....meni je pedica rekla da se pije prije svakog podoja,al kak moja cura doji na zahtjev ja ga pijem par puta dnevno...kad se sjetim...i kuži se razlika...jer sam prošli tjedan bila kod svekija i zaboravila popiti i ujutro mi se količina baš poznavala da je manja nego kad popijem čaj...al opet...mlijeko ti neće nestat preko noći i što je beba više na sisi biti će ga više
Više jede pa više i kaka...kod bebaca ti je sve ok što se tiče kakice...od nekoliko puta do nekoliko dana bez....moja je tih prvih dana skoro nakon svakog podoja imala iskrcavanje 😆
Drago mi je ako sam ti imalo pomogla..a i trebaš biti ponosna na sebe...kao što mmama kaže bude bilo još skokova ali isto...samo hrabro :) pred nama je sad onaj sa 6mj...a mi na moru hihi
Držite se sve friške mame,svima nam je na početku bilo teško,ali što vrijeme više odmiče,bit će bolje-i vama fizički i puno toga vezano uz bebe
Sortiraj odgovore
Najstariji