Mame,sta mislite o dudi varalici? Patronazna mi je savjetovala da slobodno ponudim...jer on bi i dalje bio stalno na ciki...a ja sam dobila ragade od njegovog silnog nacicavanja u skoku...a skok mislim da nam je prošao...beba je stara 12 dana :)
Mame,sta mislite o dudi varalici? Patronazna mi je savjetovala da slobodno ponudim…jer on bi i dalje bio stalno na ciki…a ja sam dobila ragade od njegovog silnog nacicavanja u skoku…a skok mislim da nam je prošao…beba je stara 12 dana :)
mi smo ju dali kada je 3 mj prošao, ne bi prije jer ćeš ga bunit.. moji je bio na cici jakoooooo često i poslije je puno bljuckao pa sam ju dala jer neke bebe imaju izraženiji nagon za sisanje od drugih pa moraju nekaj žvakat stalno. stisnuti zube vjerujjjj 3 mj proleti
url=https://lilypie.com]
Moj je 4 mjeseca i ne dajem mu dudu. Kad je nervozan, malo posisa rukicu ili prstiće i to je to. Eventualno ću je ponuditi kad krenu zubići. Nisam definitivno odlučila.
curke evo moja M 6 mj sad navršava, neće dudu ni vidjeti, od starta... toliko ju žustro odbija da sam se ja već navikla na to dok je malo nervozna ili joj se spava odmah stavljam na cicu i sve super, ponekad ju uhvatim s prstićem u ustima, ali rijetko... razmišljala sam više uopće ne nuditi dudu, nije neko plačljivo dijete, tu i tamo ako ju nešto baš boli, ali sve u svemu, rješimo to cicom, znam da to možda nije pametno, ali šta ću sad, tako smo se obje navikle... netko sa sličnim iskustvom?!
a što se tiče dude? da li griješim što je nama "duda" cicka? misliš li da bi mi to moglo kasnije predstavljati problem? kažem, sve sam pokušala ali dudu ne želi i nema mi joj smisla više nuditi...
a što se tiče dude? da li griješim što je nama "duda" cicka? misliš li da bi mi to moglo kasnije predstavljati problem? kažem, sve sam pokušala ali dudu ne želi i nema mi joj smisla više nuditi…
nemoj forsat.. moje iskustvo je takvo bar da neovisno kaj mi napravili neke bebe su cicoovisnici neke ne.. eto P nikad nije prihvatio dudu, dojio je normalno 2 godine , cucla jedino prije spavanja palac, a D ima dudu ali se sa cice ne skidaaaaaaa, jednostavno je takav da mora nekaj žuljat po ustima ;)
url=https://lilypie.com]
Oko bljuckanja sam se i ja brinula dok nisam skuzila da je to zapravo visak,takodjer nije to samo mlijeko nego i dosta sline,Zac vjerujem i da i tvoja slini a vecinu toga i proguta pa joj izleti..nece ni moj dudu,bolji je palac😉😉
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji