Moj je 4 mjeseca i ne dajem mu dudu. Kad je nervozan, malo posisa rukicu ili prstiće i to je to. Eventualno ću je ponuditi kad krenu zubići. Nisam definitivno odlučila.
curke evo moja M 6 mj sad navršava, neće dudu ni vidjeti, od starta... toliko ju žustro odbija da sam se ja već navikla na to dok je malo nervozna ili joj se spava odmah stavljam na cicu i sve super, ponekad ju uhvatim s prstićem u ustima, ali rijetko... razmišljala sam više uopće ne nuditi dudu, nije neko plačljivo dijete, tu i tamo ako ju nešto baš boli, ali sve u svemu, rješimo to cicom, znam da to možda nije pametno, ali šta ću sad, tako smo se obje navikle... netko sa sličnim iskustvom?!
a što se tiče dude? da li griješim što je nama "duda" cicka? misliš li da bi mi to moglo kasnije predstavljati problem? kažem, sve sam pokušala ali dudu ne želi i nema mi joj smisla više nuditi...
Oko bljuckanja sam se i ja brinula dok nisam skuzila da je to zapravo visak,takodjer nije to samo mlijeko nego i dosta sline,Zac vjerujem i da i tvoja slini a vecinu toga i proguta pa joj izleti..nece ni moj dudu,bolji je palac😉😉
Zac i moja bljucka, sad ima 7. mjeseci. Kad je bila manja je isto puno bljuckala, pa je jedno vrijeme prestala, a sad je opet počela. Ja to pripisujem tome što nema mira, i za vrijeme podoja se okreće (dojimo većinom ležeći), a odmah nakon podoja je ima po cijelom krevetu i normalno da si malo s tim "divljanjem" iziritira želućić i dio mora van. Al ja se ne brinem dok god vidim da joj to ne smeta, dok je živahna i napreduje :)
Sortiraj odgovore
Najstariji