Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    08. Ožujak 2015. 11:33

A meni za posteljicu nitko nista nije rekao,ma briga me...odo leci!sva sam nikakva,sad i da moram nebi mi se dalo ic rodit!hihihi

tanja24
    08. Ožujak 2015. 11:37

Bolje da ti nije niko rekao,mene samo to zamara kad mi je rekao,razmisljam joj sta ak nebude kisika imala dosta,ak ostari posteljica na brzinu...ma joj samo gluposti. U prvoj trudnoci pola toga nisam pojma imala pa sve proslo u najboljem redu.

Ana76
    08. Ožujak 2015. 11:43

Bas,najbolje neznat nekad nista!Mene uhvatio evo neki plac,moram skuhat nesto a sve me boli,neda mi se,nikakva sam i saamo bi bila sama i lezala cijelli dan...tako je lijepo vani a ja cmizdrim u kuci,neznam ni ja zasto...sad sam ko Loreen!

tanja24
    08. Ožujak 2015. 11:43

I mene da sad uhvati,nekako mi se ne bi dalo,i ja sam sva nikakva. Vec mi na zivce idu te lazne kontrakcije fuj

leptirica3
    08. Ožujak 2015. 11:56

Dva prsta ispod grudi ravno položeno,vidim ja na ogledalo koliko se spustio..neka polako imam još 10 dana do termina. Idem sad u šetnju,a imam preko 100 stepenica.

Ana76
    08. Ožujak 2015. 12:44

Poki,Loreen kako ste vi?ne javljate se

Nixie
    08. Ožujak 2015. 13:08

Evo i mene. Ana, kad si ti otišla iz bolnice? Ja sam došla u 8:40, al je bila samo cura s blizankama na ctg i taman je jedna niska plava izašla van.

Meni je bilo 2.3. cervix 1 čl., 4.3. 2/3 čl. i tako i 6.3., a danas napisao doktor 1/3 čl. pa se valjd nešt događa. Kažem ja njemu - i dakle, neću još dugo rodit, kaže on - ma bit će to za dan, dva, tri. Eto pa sad ne znam, možda i za pet 

TetaDi
    08. Ožujak 2015. 13:23

Pozdrav cure
    Evo da vam se i ja pridruzim

Ja brojim sitno, ma ja ustvari víše ne brojim, ja čekam
    Meni termin bio 5.3
    Al nikakvih naznaka nem
    Ni trudova, ni laznih, ni pravih
    Samo ponekad trbuh boli ko da cu menstruaciju dobi
    Malo se stvrdne, al ni to vise nisam sigurna dal se ona upre pa ga napne da je tvrd ili šta j
    Ma ludim vise LUDIM
    Zatvorena skroz
    Stvarno ko da mi je termin za mjesec dana a ne da je vec prosao

Vise ne znam kak da to ubrzam, jer vise stvarno ne mog
    To sto nema nikakvog pomaka me ubija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.