A meni za posteljicu nitko nista nije rekao,ma briga me...odo leci!sva sam nikakva,sad i da moram nebi mi se dalo ic rodit!hihihi
Bolje da ti nije niko rekao,mene samo to zamara kad mi je rekao,razmisljam joj sta ak nebude kisika imala dosta,ak ostari posteljica na brzinu...ma joj samo gluposti. U prvoj trudnoci pola toga nisam pojma imala pa sve proslo u najboljem redu.
Bas,najbolje neznat nekad nista!Mene uhvatio evo neki plac,moram skuhat nesto a sve me boli,neda mi se,nikakva sam i saamo bi bila sama i lezala cijelli dan...tako je lijepo vani a ja cmizdrim u kuci,neznam ni ja zasto...sad sam ko Loreen!
I mene da sad uhvati,nekako mi se ne bi dalo,i ja sam sva nikakva. Vec mi na zivce idu te lazne kontrakcije fuj
Dva prsta ispod grudi ravno položeno,vidim ja na ogledalo koliko se spustio..neka polako imam još 10 dana do termina. Idem sad u šetnju,a imam preko 100 stepenica.
Evo i mene. Ana, kad si ti otišla iz bolnice? Ja sam došla u 8:40, al je bila samo cura s blizankama na ctg i taman je jedna niska plava izašla van.
Meni je bilo 2.3. cervix 1 čl., 4.3. 2/3 čl. i tako i 6.3., a danas napisao doktor 1/3 čl. pa se valjd nešt događa. Kažem ja njemu - i dakle, neću još dugo rodit, kaže on - ma bit će to za dan, dva, tri. Eto pa sad ne znam, možda i za pet
Pozdrav cure
Evo da vam se i ja pridruzim
Ja brojim sitno, ma ja ustvari víše ne brojim, ja čekam
Meni termin bio 5.3
Al nikakvih naznaka nem
Ni trudova, ni laznih, ni pravih
Samo ponekad trbuh boli ko da cu menstruaciju dobi
Malo se stvrdne, al ni to vise nisam sigurna dal se ona upre pa ga napne da je tvrd ili šta j
Ma ludim vise LUDIM
Zatvorena skroz
Stvarno ko da mi je termin za mjesec dana a ne da je vec prosao
Vise ne znam kak da to ubrzam, jer vise stvarno ne mog
To sto nema nikakvog pomaka me ubija
Sortiraj odgovore
Najstariji