Ana, sise su mi toliko velike da su se spojile sa stomakom tako da nista od te metode procjene ja jednostavno nemogu stavit ruku ispod sisa jer je to prakticki na pupku hahaha
Hahahahahaha,ne pretjeruj!!
Stavi ruku tako da ti palac bude na sred prsnog kosa a cetiri prsta drzi spojena jedan do drugog i drzi ih ispod jedne cice i tako ces vidjeti jesu li ti ravno ili jos uvijek imas brdo ispod sisa!
Aaaaa nezz kako bih ti objasnila!
Hehe,meni stanu obje ruke izmedju sisa i trbuha,moja je onda nisko full,vec skoro vani:) E mislim ja da cemo mi sve brzo. Ja sad dosla iz parka,jedva se popela na 4.kat sa sinom. Ove kontrakcije su full ceste sada,beba aktivna u medjuvremenu,pocinjem misliti da mozda i nisu lazne...hm...bas cu pocet mjeriti. Zaboravila sam sta je pravi trud. Peoslu trudnocu je puko vodenjak prvo,pa sam znala kad su poceli da je to to.
Kuzim, kuzim, nije se to u mene jos spustilo, evo sad sam gledala,za dva prsta kao mi je povisen jos stomak a sto se tice sisa, vjeruj mi da nisam daleko od istine
Tanja,pliiz odg.mi na onaj nalaz ak se kuzis sta?Da znam dali se blizi i moje
Da,da Ana, napreduje otvaranje,bilo ti je zatvoreno usce pa tijesno i 2pp do ovoja i glavice..znaci pomaklo se. Ista stvar i meni i meni je dr dao max 2 tj...a to je sad taman po njegovom kroz 2-3 dana.
Aaaaaaaa,bas si me sad utjesila,ja onda imam jos dva tjedna????
Eto,jesam rekla..opet cu prenjeti,ko slonica 10 mj.nosim!!
Neces prenjeti,budes vidjela,brzo ces ti to:). A sve je to individualno,bitno da se pomaklo nesto. Nije meni na ovaj nalaz samo rekao,vec jer mi je i posteljica grannum2, moguce je da za tjedan ostari a opet moze ovako stajat do termina. Al po tom nalazu isto mogu nuditi inducirani da se nebi ugrozilo bebino zdravlje,odnosno dovod kisika. Cak nije ni bitno koliko se deblja nego ti protoci...da joj kisika nebi falilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji