Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Poki2
    08. Ožujak 2015. 08:26

Martinica sretnooo!! Ja sam jos u jednom komadu. Boli i grci i sluz ide u enormnim kolicinama-samo sto je postala rozo-crvena. Sinoc sve nesto krenulo pravilno pa nepravilno hmmm. Idem ja sve srediti za svaki slucaj . Ana, javi kako je proslo

renata6
    08. Ožujak 2015. 08:37

Curke sretno svima danas na pregledima, i nadam se da se uskoro vidimo na bebama, ajmo dječica van!!!

leptirica3
    08. Ožujak 2015. 08:39

Martinica sretno,javi nam se! Poki javi se ti u rodilište ako ima sukrvice.

leptirica3
    08. Ožujak 2015. 08:43

Ja evo par noći imam lagane bolove,rezove ispod stomaka,probudi me i onda vidim da je stomak tvrd.. priprema se,priprema dječak mamin. 

Ana76
    08. Ožujak 2015. 08:50

Ma kod mene nista jos,ctg uredan,gledala me pise:2 p p do ovoja i glavice,cista p.voda...hiiii

tanja24
    08. Ožujak 2015. 09:11

Ana,takav je i meni bio nalaz 2pp do ovoja i glavice i portio u nestajanju proslu srijedu. Ako nista ne bude ranije,cekam srijedu opet.

tanja24
    08. Ožujak 2015. 09:11

Odnosno meni pise 2 cm.

• Ukilele
    08. Ožujak 2015. 10:37

Jesan ja rekla kad jednoj krene da cemo sve put rodilista pomalo

Leptirica, ja isto zadnja dva dana osjecam stezanja neka jako nisko i tvrd stomak a sinoc sam imala bas neki neobican pritisak dole u zdjelici i prepone su me bolile..dajte vi iskusne mi recite jel se mogu nadat da se bebo spusta? Opcenito zadnja dva dana kad se ustanem iz sjedeceg polozaja imam pritisak skroz nisko dole al mene moj malac i dalje sutira po zeludcu.. 
    Sretno curke koje ste sa simptomima pred porod, nek prodje sve u najboljem redu i da sto prije donesete na svijet vase bebe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.