Joj a bas puse jako i u Zg-u. Ja sam se naklopala,i cak sam si zazeljela sladoled pojesti sto dugo nisam...bas se osijecam malo cudno,ko da ce svaki cas pljusnut nesto iz mene. U svakom slucaju,javim se. Trebala bi sutra jednoj curi noktice raditi ujutro,hehe do zadnjeg dana moram odraditi:)
Hahaha,moja vjerna klijentica do zadnjeg. Vec sam ju upozorila na to da cemo morat pozuriti da ne bi na pola ostala " odrađena". Hehe:) mozda me i otprati u rodiliste. Loreen,koji si ti tjedan ono? Daj ti prije mene:)
Bok zenske! :)
Netko je spominjao, dve vas mislim, da imate madrace još zapakirane, preporučam da ih otpakirate prije i dobro proluftate.. užasno smrde i treba im koji dan.
Can't stop the signal.
Dvenas,tnx na savijetu. Bas sam razmisljala kako bi ga mogla iz folije izvadit i na bok onako okrenut u kindacu. Idem odmah to.
Ja ću danas dobit šiz nekakav... Nerviraju me glasni zvukovi i ljudi koji pricaju, pogotovo ako se meni obracaju. I posvadjala sam se s MM i poklopila mu i iskljucila mobitel i ne zelim vise nikad pricat s njim. Nije nista strasno napravio ali me tako iznervirao da su me momentalno zabolila ledja i trbuh i uzlupalo mi se srce i rasplakala sam se ko dite i ne zelim mu se nikad vise javit i nikad vise cut za njega i ne zelim mu ni javit da sam rodila i ne zelim da me dodje vidit. Vjerojatno cu za sat vremena bit ok ali ovako me jos nije uhvatila nervoza ....
tanja, ja sam 38+3 :D Tako da mislim da si ti prije hehe
A hvala na savjetu za madrac samo di cu ga razluftat po ovom vremenu , sve nosi pred sobom...
Loreen,be znam sta je bilo ali nemoj se nervirati tako ljubica...samo na off tko god te naljuti,ja jucer bila ljuta na sve,provela sam u bolnici od 8-16h i naravno izvikala se na dragog i na sina bez nekog posebnog razloga. Moj dragi misli da je on bitan u nekim stvarima bio jucer,on je bio nervozan na poslu...uff mos mislit kako je mene to diralo previse a ja ciheli dan po bolnici. Samo sam mu rekla nisi mi bitan...al nekako kasnije shvatis da je svima nekad nervoza,oni su nekad gori teze se nose,slabici u puno stvari. Na kraju se pomirili i sve 5. Ti bi ipak trebala prije,ja sam 37+1.:)
Bok curke,
da se i ja malo javim, ja još 3 dana do termina brojim Ove BH kontrakcije su već dio normalne pojave, buđenje navečer 4-5 puta isto baš normalno hihihi
Kažu danas mjesečeva mijena, pa bi se možda štogod moglo pokrenut Unatoč buri i zatvorenoj cesti - ja sam za
Ja sam krevetić namjestila prije tjedan dana. Loreen, ovo vrijeme je idealno za luftanje (madraca/muža ).
Nemoj zezat za mjesec??Nisam znala,a ja bas i nevjerujem u to...hahaha de zamislite da nas sve pohvata veceras!Dobrodosla!
I ...Tanja,ti se guras preko reda koliko vidim!Po tjednima si zadnja na listi!Al ajd ja se necu buniti ak i ja tako prodjem posto nisam kao ni ti prvorotka!
Sortiraj odgovore
Najstariji