Ana i iska baš ste mi fora, pratim vas stalno...nego ja i moj sincic od godine ipo dana se razbolili pa smo ležali bili dva dana, lešani samo tako oboje...sinoc sam cak i povracala pa sam se malo uplašila.A lažni trudovi i sve šta je bilo kod mene do sada je stalo koda ništa nikad ni nije bilo...ko ce to znat...jučer radila malo čučnjeve, u prvoj trudnoći mi je to s malim pomoglo,sutradan išla rodit :D kažu da je dobro ići i uz i niz skale...šta mislite o tome?
Ja nemislim vise nista,nema sta nisam probala..nista me ne otvara,stala na jednom prstu od 30tt i nemrdam!Od stepenica,setnje minimalno sat vremena,cucnjeva,seksa,kade,ribanja tepiha,prozora,generalka svaki drugi dan,ribanje podova klececi,apsolutno ne odmaram nego bas kad se smorim...i tako...moj zakljucak?
Kad me trudovi uhvate,ja cu bit krepana od umora i necu moc rodit..hehehehe
E koji sam ja mozak!Cestitam kolegici imendan jer je sv.Josip danas i onda fino iznesem sve cvijece vani da bi ga presadjivala jer od dosade uz kuhanje rucka vise neznam sta bi radila do pregleda pa da nemislim o tome,jel...onda mm kaze pa svetac je danas!!!A tuke eee!!Dobro da nisam pocela nista
I da,ako ima koja Josipa,sretan joj imendan!
Sortiraj odgovore
Najstariji