Ana i iska baš ste mi fora, pratim vas stalno...nego ja i moj sincic od godine ipo dana se razbolili pa smo ležali bili dva dana, lešani samo tako oboje...sinoc sam cak i povracala pa sam se malo uplašila.A lažni trudovi i sve šta je bilo kod mene do sada je stalo koda ništa nikad ni nije bilo...ko ce to znat...jučer radila malo čučnjeve, u prvoj trudnoći mi je to s malim pomoglo,sutradan išla rodit :D kažu da je dobro ići i uz i niz skale...šta mislite o tome?
Ja nemislim vise nista,nema sta nisam probala..nista me ne otvara,stala na jednom prstu od 30tt i nemrdam!Od stepenica,setnje minimalno sat vremena,cucnjeva,seksa,kade,ribanja tepiha,prozora,generalka svaki drugi dan,ribanje podova klececi,apsolutno ne odmaram nego bas kad se smorim...i tako...moj zakljucak?
Kad me trudovi uhvate,ja cu bit krepana od umora i necu moc rodit..hehehehe
U prosjeku svakih cc 5 minuta, traju oko 1 minutu, bolniji nego ono od neki dan, ali ih i dalje prodisavam… lagano se pojacavaju…
Sad, u 12 bi trebala imati kontrolu, ne znam da li da idem ili da ostanem doma odrađivati trudove… makar mislim s obzirom kak ide da cu tak ionak morati tad negdje u bolnicu.
Ujutro ranije kad sam se digla, bio je otisao izgleda ostatak cepa, onda sam se vratila spavat i kad sam se opet probudila, trudovi vec bili tu… valjda sam ih dio prespavala.Jos malo i evo tvojeg bebacaa tak se moras dolje u TA javiti ak dodjes do 15 pa vidi jel mozes izdrzati,mada ides odmah na pregled pa te netko odfura gore..cetvrtkom inace nije guzva jer dr Leder radi kojeg najcesce izbjegavaju..
Ja nemislim vise nista,nema sta nisam probala..nista me ne otvara,stala na jednom prstu od 30tt i nemrdam!Od stepenica,setnje minimalno sat vremena,cucnjeva,seksa,kade,ribanja tepiha,prozora,generalka svaki drugi dan,ribanje podova klececi,apsolutno ne odmaram nego bas kad se smorim…i tako…moj zakljucak?
hahahah...dobro si i to rekla,kažu moraš bit odmoran da lakše izdržiš trudove,a mi sve cinimo da se rodi šta prije,hehehe... ma vidim da si napisala seks,jeli se smije to na kraju?ako si otvoren malo? :P
Ja nemislim vise nista,nema sta nisam probala..nista me ne otvara,stala na jednom prstu od 30tt i nemrdam!Od stepenica,setnje minimalno sat vremena,cucnjeva,seksa,kade,ribanja tepiha,prozora,generalka svaki drugi dan,ribanje podova klececi,apsolutno ne odmaram nego bas kad se smorim…i tako…moj zakljucak?
možda će kod tebe Ana upaliti onaj drugi sistem, smirenost i zavučenost u neki svoj ćošak... znaš kako nas znaju uspoređivati s mica macama i da nama generalno ne pašu bolnice zbog nepoznatog okruženja, svjetla, ljudi itd. možda ti zapravo sva ta aktivnost ne odgovara... ko će znati...
mislim, ja te kužim, meni je dosadno svaki dan, iako mi je svaki dan ispunjen i teško da mogu zamisliti da ne radim ništa, iako mi svi govore miruj, miruj... al ima mi smisla ta teorija da žena treba bit smirena i bit u miru :)

E koji sam ja mozak!Cestitam kolegici imendan jer je sv.Josip danas i onda fino iznesem sve cvijece vani da bi ga presadjivala jer od dosade uz kuhanje rucka vise neznam sta bi radila do pregleda pa da nemislim o tome,jel...onda mm kaze pa svetac je danas!!!A tuke eee!!Dobro da nisam pocela nista
I da,ako ima koja Josipa,sretan joj imendan!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji