A moj mene nije posla u bolnicu na prvi termin hm mislim da cu ja otic samoinicijativno sad pred kraj plašim se svega i nesigurna sam u sve pa bas me briga šta je sigurno je sigurno
Joj Ana vjerujem da je,ponavljam druga trudnoća ti je ipak. Meni je sve novo i zanimljivo donekle, ali isto ne bih voljela da baš puno pređem termin..pa bi onda bila zabrinuta,pa moraš u bolnicu svaka dva dana,pa očistila bih sve po stoti put..uff
Ne, ja nisam radila plodnu vodu , to će mi valjda 17. kad mi je pregled i termin po ovoj drugoj doktorici. A ctg su mi radili prvi put u 38. tjednu cini mi se, kad sam pocela ic na preglede u bolnicu...
Nadam se da mi hoće počet s plodnom vodom 17. a ne da mi kaže da opet dođem za tjedan dana haha
A kako ti to pregledaju? Trebaju li neke posebne pripreme? Uspila sam se jucer malo bolje obrijat i to jedva hahhaa
Kao i svaki pregled onim tubusom(onaj metalni kljun koji rastvori kad ga uvuce unutra)i onda kroz taj tubus uvuce neku cjevcicu,bar se meni cini da se tako radi jer je neugodno i osjetis pritisak pa ne gledas sta dr radi!Ali bas se valjda treba opustiti da ne boli,ali to bas nije lako!Dakle,nije bas bolno ali nije ni ugodno
Joj ja se brijem sad svaki drugi dan i bas je sva neka jadna iziritirana od tolikog izbrijavanja!A namaslacim onda Nivee po njoj pa bude bolje malo
E bas kad sam rekla da nigdje nisam popucala osim sto su mi se stare strije razvukle,evo se jedna pojavila tocno ispod pupka pa dolje..ravno dolje ide!Nesto me stalno svrbilo otkako sam se okupala pa sam mislila da sam si iritirala kozu,i sad pogledam a ono se lijepo crveni!Znaci dokaz da se stvarno spustio je tu!
A ja nisam vidila kako to izgleda cak ni ovo sa strane vjerojatno je trč trč pa dlaka haha ali ja ni u zrcalo ne mogu vidit zbilja.. A nemam ono veliko da se raskrečim i vidim... A baš me briga ionako će me vjerojatno pregledat prije nego me pocnu kasapit
Mrzim taj kljun, ja ne mogu noge opustit, budu mi dignute gore i zgrčene.... Bas mi je tesko... a koliko traje to pregledavanje? ono taj cijev ili sto vec jel to unutra bude minutu ili manje?
Sortiraj odgovore
Najstariji