A stvarno vise ne znam šta bi samo da krene. A loreen i Ana kako to da idete na ctg i plodnu prije datuma termina meni je moj ginic ode u Omisu reka tek na dan termina da se javim u st rodiliste za ctg i amnio nista prije. Dakle po zm15.03 termin ali ne idem tad u st već 22.03 jer je to termin po uvz-u, a 20.03 imam kod njega pregled ono vaginalni i uvz koji mu zadnja 2 puta nije radija tako da nemam pojma kolika je beba ni kakva je posteljina naravno ako ne rodim prije. Neznam jel to ispravno ili da odem u st na svoju ruku ranije na pregled na ctg šta mislite oce li me primit prije 22.03
Dragana,
Ja zadnji put bila na pregledu u ponedjeljak 09.03. (ctg i vaginalni), naručila me tek za 17.03. (termin po mengi). Nakon toga, ako prenesem, pretpostavljam da cu ici svaki drugi dan.
Kod svog privatnika više ne idem, sad smo samo u bolnici na pregledima.
Can't stop the signal.
a i ja to ciscenje vec 20 dana imam.poluditi..najradje ne bi jela nista..samo rižu
Dakle dvenas i tebi je 8 dana između dva pregleda hm a svašta kao i meni
Leptirica pa da čudno mi je to da netko ide na ctg i po dva tjedna prije termina, a netko ne. Meni ga ginic nije ni spominja uopće.
Meni u trudnickoj imaju dva termina,10.3. i 17.3. pa moj dr zna da vise naginjem tom drugom terminu ali su mi ovi u bolnici gledali jer su vidjeli ovaj prvi termin,to je bilo u nedjelju,onda mi je gledana voda jucer i sutra ce biti opet gledana kako sam skuzila!A na ctg idem svaki drugi dan vec vise od tjedan dana,neznam ni ja vise iskrena da vam budem ....samo znam da je cesto i da mi je vise dop.....!!!!
Ana jesi li ti u nedilju otišla u bolnicu samoinicijativno ili te je ginic posla na pregled?
Ni ja ne kuzim to sve ali ja samo znam da se meni vise nema di pisat u trudnicku nego su dodali novi papiric i pisu na njega a sve je uredu,sasvim uredna trudnoca,dana nisam mirovala!
Sortiraj odgovore
Najstariji