Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dragana31
    14. Ožujak 2015. 19:32

Loreen ti si sljedeća

• Loreen
    14. Ožujak 2015. 19:35

A ja sam radila ctg na leđima i skoro izdahnula... Tek drugi put na boku... 

Evo pada noć i ja imam neke napadaje histeričnog smijanja i onda plača... E neki članak smiješni sam pročitala i toliko se smijem da me trbuh boli i popiškila sam se u uložak... Koliko sam se ismijala zadnjih dana nisam nikad u životu sve mi je smiješno. I onda uvečer mi se plače i tugujem i osjećam tjeskobu kad vidim da pada mrak... Ako uskoro ne rodim poludit ću....

A sutra mi je termin... A ja već misec dana luda 

leptirica3
    14. Ožujak 2015. 19:35

Eto cure ode nam crnka preko reda koliko sam u toku najkasniji termin od nas u finalu.. I bas mi žao sto ju necu upoznati..

• iska
    14. Ožujak 2015. 19:41

crnka sretnooo
    anaaa hvala na opisuu  onda krevet nije tako los hahah

Ana76
    14. Ožujak 2015. 20:00

Aaa Loreen,hvala ti na tome,i ja tebi zelim isto!
    E a Iska sto se tice stola ja sam ti bila sva ko koza kad sam tamo lezala i osjetila nagon za tiskanjem a nigdje nikog jer su mi tek dali drip pa se nisu nadali da cu tako brzo,i samo jedna cistacica prolazi i brise pod a ja vicem...joooj ja moram tiskatiiii....a ona meni,pa tiskaj...hahahah i ja tiskam zenska a nije mi jasno kako tako na stolu ravnom,to nisam vidjela filmovima...hahahaha...i onda su se sletili svi i kad su zavirili dolje,neka vice pa zena radja..i onda su mi to sve pospustali i digli mi noge!hehehehe

• Loreen
    14. Ožujak 2015. 20:02

Blago se Ani! Da je meni tako! Sretno sretno sretno svimaaa!!! Želim vidit vaše štruce kad se rode ali ja nisam baš za slikavanje beba pa možemo si inboxirat nas par :)

Dvenas
    14. Ožujak 2015. 20:03

Sretno Crnka!

Nadam se da mi ostale finalistice nećemo još dugo čekati!

Can't stop the signal.

Ana76
    14. Ožujak 2015. 20:12

Ja vec cetvrti puta danas kakam da prostite!A piskim nenormalno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.