Bog zene majke kraljice evo da se ubacim jer tu temu je moja sestra prosla ali sad je sretna trudnica sa terminom 1.9 😃😃😃uvjek problemi sa mjehurom i zeljezom nije mogla godinu dana imat dijete a sad u trudnoci kad je bila tek usla u 9.mj zbog mokracnih problema otkazala zuc dobila osip po trbuhu u bolnici morala bit ako se prosiri onda na carski ql eto sreca povuklo se cekamo jos koji dan i stize moj necak 😍😍😍
Pozdrav, evo da podjelim s vama i svoje simptome ovog mjeseca. Imali smo odnose za vrijeme svih plodnih dana i ovulacije. Tjedan dana poslje me je ujutro probudilo grčenje u donjem djelu stomaka i zdjelici,slično menstrualnim bolovima ali je trajalo ''samo'' pola sata. To grčenje sam ja protumačila ako implantaciju. Dva dana kasnije sam imala bolove u želucu, preležala sam cijeli dan jer nisam imala volje za ništa, bijeli iscjedak koji nije bio jako gust i nema ga svaki dan. 5 dana nakon toga imala sam užasnu glavobolju cijeli dan, i još dan nakon ali nije bila tako jaka. 2 dana prije menstruacije su počeli grčevi kao da ću svakog trena dobiti, i traju i sad. Radila sam test dva dana i dan prije menstruacije i oba su bila negativna. Sad mi kasni dva dana, temperatura je lagano povšena još uvijek, pričekat ću još nekoliko dana i onda ću ponovit test ako prije ne dođe menstruacija. Puno sreče svim trudilicama
Moji rani simptomi: - lagana ali neugodna bol u ledjima (nesto slicno kao pred mengu) ali non stop i to kad bi legla samo. Cim bi se ustala i kretala bolovi bi nestali. Tako da ih preko dana i nisam imala bas, jedino kad bi sjedila duze ili legla na kauc. Ta bol se javila nakon ovulacije i trajala nekih desetak dana. Mislila sam da je neka upala, da sam se prehladila i sl. Par dana prije menge se opet pojavila ta bol a onda je krenula bol kakvu inace imam pred mengu. Reko gotovo, nervozna sam, razdrazljiva i procurit cu za koji dan.
Grudi su mi natekle i cekala sam da procurim.
Drugi dan kasnjenja menge napravila sam test i bio je pozitivan. :)
Bolovi kao pred mengu su jos uvijek trajali i to nekih tjedan dana (kolko mi i inace traje menga), imala sam bjelkasti iscjedak ali nije ga bilo puno.
Sad sam usla u 10. tjedan i grudi su mi cijelo vrijeme natecene i bolne, a i iscjedak je jos uvijek tu ali nije obilan. Sad zna biti zuckasto/bijelkasti...
Nisam u pocetku imala niti mucnine, niti metalan okus u ustima, nista od ostalih simptoma...
Mucnine i odbojnost prema slatkome i hrani krenule su od negdje od 6. tt
Eto, nadam se da ce kome pomoci...
:)
E da, temperatura mi je lagano povišena cijelo vrijeme i sjecam se da sam nekoliko dana nakon ovulacije dobila bijeli obilni gusti iscjedak (samo jednom).
Pozdrav ,
Evo da se i ja ubacim.
Moj dragi i ja pokusavamo dobiti bebu kojih 3 mjeseca.
Sada se stvarno nadam da sam ostala trudna.
Menustracija mi kasni 4 dana, zadnja je bila 21.08.
Grudi su mi jako osjetljive, imam obilan bijeli iscijedak te sam razdražljiva.
Osjetim tu i tamo bol u desnom jajniku te male grčeve slične menstruacijskim.
Jucer tokom dana sam radila test nije pokazao trudnocu. :(
Dali je neko ima slicnu situaciju?
Kiara
Drage trudnice i mame,
zanima me je li itko od vas koristio clear sign test za trudnocu?
Inace imam neredovite mjesecnice ali u nekom prosjeku 30 dana (28-33 dana), zadnja je bila 24.8, i ovaj mjesec nije dosla. Imam bolove u ledima, ucestalo mokrim, metalni okus u ustima, umor i odbojnost prema nekoj hrani i kavi, grudi lagano bolne na dodir.
Danas sam napravila test clear sign i negativan. 😢
Da li da pricekam jos pa da ponovim test? Koja su vasa iskustva s lazno negativnim testovima? Kod ginekologa sam narucena tek iduci tjedan. Molim vas pokoji savjet. Hvala
Ja sam bila na klomifenu, sad mi kasni 2 dana, pošto pratim bazalnu povišena mi je već 2 tjedana zadnjih 5 dana je bila 37, jutros 36.8, inače mi nikad ne kasni sad ne znam dali je ovo posljedica klomifena ili trudnoće. Od simptoma imam bolne grudi, grčeve, lagani iscjedak, i želje za određenom hranom
Mamika,
Vjerovatno ti je to bila implatacija, kad se jajasce ugnijezdi u maternicu, iako je možda prerano.
Ili je ro bila ovulacija.
Sortiraj odgovore
Najstariji