Bok drage cure, evo cijelu vecer citam forum i ovu temu, svima vam zelim srecu i ja sanjam svoj plus dugo i mislim da lagano skrecem u glavi od muke i od pitanja -ZASTO MORA BITI TAKO TESKO ? .. Moja situacija je ovakva- imam 29 godina, prije 7 godina blighted ovum, i jos uvjek pokusavamo a ne hvata se ta nasa beba❤️Njegov spermiogram uredan, samnom sve ok! I eto 7 godina mi hopsamo i nista... Ali zadnje vrijeme tj zadnjih par ciklusa smo se potrudili pokrit plodne dane - svaki dan vodimo ljubav... Uglavnom 1.7. Zadnja menstruacija, ciklusi su mi uredni svaki 30. Dan dobijem men. I evo 6-7 dana nakon ovulacije sam se pocela pitati hoce li se cudo dogoditi? Uglavnom danas sam osjetila jaki grc u jajnicima pa malo popusti - cudno skroz i trajalo je nekih sat vremena , na gacicama gusti kremasti iscjedak ... Pa se pitam dal je to neki simptom taj kremasti iscjedak? Moze li mi netko to objasniti o gustom iscjetku 😂Grudi me ne bole, inace me pocmu boliti 10 dana prije menge (pms) i sad opet cekati 30.7. I test... Po ko zna koji put u ovih 7 godina... Svima vam zelim srecu i da mogu sve bi vas zagrlila toliko ljubavi imam da ce mi srce puknuti jer ne mogu zaceti..., oprostite na dugom postu
Ponekad se javi implantacijsko krvarenje u prvim tjednima. Ipak 6-7 dana je prerano za bilo kakve simptome.
U zadnja tri dana ujutro osjećam laganu mučninu, iscjedak mi je bijelkast i veoma gust, nemam uopće apetita, grudi su mi se povećale i znaju biti dosta bolne, imam lagane grčeve kao pred mjesečnicu dolje, i da kihala sam iz čista mira u par navrata, a nisam na ništa alergična niti sam prehlađena, osjećam veliki umor i imam malo povišenu temp...Jel su to možda znaci?
Zeljkica postoji ali i ne mora bit, ja ti zbilja savjetujem da ne razmisljas o tom, obradovat ces se kad bude vrijeme, bilo to sutra ili za vec koliko mjeseci , tako smo i mi

Ja sam napravila prvi test 3 dana po kašnjenju, i bio je negativan. Drugi test sam napravila 7 dana po kašnjenju, i bio je pozitivan - bila sam 4 tjedna trudna! :)
Do tada su mi jedini simptomi bili lagana mučnina i nadutost. Ali to je kod mene identično jačem PMSu, pa stvarno nisam bila sigurna.
Nitko mi nije odgovorio na post iznad ovog ali za ostale cure kojima se dogodi nesto slicno neka znaju da to mogu biti prvi znaci da se nesto dogadja. M je izostala a ja piskila pozitivan test. 
SamSara, cestitam :)
Prije nisam citala ovu temu.
Cula sam da to možr biti simptom trudnoće, kod mene osobno nije.
Postoji stvarno jakoo puno simptoma, kod svakog razlicito.
Meni je recimo jedan od simptoma bio da mi je uzasno vruce ( inace mi nikad nije dovoljno toplo ), sva sam se preznojavala...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji