Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Happygirl
    02. Svibanj 2016. 07:20

Pozdrav svima! 
    Nova sam ovdje pa bih se volila ukljuciti u raspravu jer imam slicnu situaciju kao neki pa bih vas zamolila za savjet.
    Naime imala sam nezasticene spolne odnose sa deckom 08. i 09.04.  Tada su bili plodni dani i nismo bas pazili jer vec smo dugo skupa i svakako planiramo svadbu i bebace. 
    Menstruacija je trebala doci 22.04. a nema je,vec 10 dana kasni,ne znam ni sama da li da napravim test, je li rano za to? Neki od simptoma su tu,zato i jesam pomislila na trudnocu. 
    Sto vi kazete?

malo-sunce
    02. Svibanj 2016. 08:37

Happygirl ja mislim da ti to nije rano za test. Možeš pričekati do sutra pa ujutro na prvi urin napraviti test, iskreno se nadam da je trudnoća u pitanju :))

• Pomozite
    19. Srpanj 2016. 12:41

Molim vas pomozite mi!
    Imam 17godina i nazalost sam imala ne zasticeni odnos s deckom. Prvi odnos bio je 9.7. A drugi 15.7. Tada mi nisu bili plodni dani i mjesecnicu sam trebala dobiti 17.7. znaci prije dva dana, jucer mi je pocelo ici nesto smeckaste boje ali na ulosku bi ostajalo vrlo malo. Kada sam obavila nuzdu, na papiru je bilo malo krvi, s tim da kada mokrim na papiru ne ostaje nista nego blagi tragovi smedeg. Mene brine jer ne znam jeli mi to pocetak mjesecnice ili implantatsko krvarenje. Imam blage grceve i prohladno mi je...a u stanu je 35C
    Molim vas reci te mi svoje misljenje jer se osjecam kao da cu poluditi od brige!

Mom2besoon
    19. Srpanj 2016. 13:59

Mislim da nisi trudna ako je pocelo neko krvarenje, ne dogada se svima implantacijsko krvarenje mislim da je to rijetko.. ali napravi test.

• Hannybanny
    20. Srpanj 2016. 23:30

Bok drage cure, evo cijelu vecer citam forum i ovu temu, svima vam zelim srecu i ja sanjam svoj plus dugo i mislim da lagano skrecem u glavi od muke i od pitanja -ZASTO MORA BITI TAKO TESKO ? .. Moja situacija je ovakva- imam 29 godina, prije 7 godina blighted ovum, i jos uvjek pokusavamo a ne hvata se ta nasa beba❤️Njegov spermiogram uredan, samnom sve ok! I eto 7 godina mi hopsamo i nista... Ali zadnje vrijeme tj zadnjih par ciklusa smo se potrudili pokrit plodne dane - svaki dan vodimo ljubav... Uglavnom 1.7. Zadnja menstruacija, ciklusi su mi uredni svaki 30. Dan dobijem men. I evo 6-7 dana nakon ovulacije sam se pocela pitati hoce li se cudo dogoditi? Uglavnom danas sam osjetila jaki grc u jajnicima pa malo popusti - cudno skroz i trajalo je nekih sat vremena , na gacicama gusti kremasti iscjedak ... Pa se pitam dal je to neki simptom taj kremasti iscjedak? Moze li mi netko to objasniti o gustom iscjetku 😂Grudi me ne bole, inace me pocmu boliti 10 dana prije menge (pms)  i sad opet cekati 30.7. I test... Po ko zna koji put u ovih 7 godina... Svima vam zelim srecu i da mogu sve bi vas zagrlila toliko ljubavi imam da ce mi srce puknuti jer ne mogu zaceti..., oprostite na dugom postu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.