Radila sam test nakon 3 dana kašnjenja, negativne je,ali radila sam ga popdne.dali može bitinlazno negativan? Sutra ću u ginica ići.
Radila sam test nakon 3 dana kašnjenja, negativne je,ali radila sam ga popdne.dali može bitinlazno negativan? Sutra ću u ginica ići.
Test može biti lažno negativan, posjeti gin. ali ako nisi imala odnos u vrijeme pl.dana mala je vjerojatnost

Brki
Bila sam u gin ,i koje sam sreće ginekolog ne radi jer je završio u bolnici na operaciji.... Uhhh..a menge još nema.
Bila sam u gin ,i koje sam sreće ginekolog ne radi jer je završio u bolnici na operaciji…. Uhhh..a menge još nema.
Idi drugom gin., uvijek je jedan ujutro a drugi poslijepodne :)

Brki
Pozdrav cure,žene,
Upravo sam se učlanila.
I čitam simptome trudnoće pa imam jedno pitanje.
E ovako
Imam ove simptome umor,bol u grudima ali kao tupu bol, mučninu bez poračanja ali redovito napinjanje,bol u donjem djelu trbuha kao da me nešto reže, vrtoglavicu, glavobolju.
Danas sam bila kod ginekologice i kaže da nema ništa.
U nedjelju sam imala plodni dan i spolni odnos nisam sigurna da je zaručnik išao do kraja a u ponedjeljak popodne su krenule mučnine. Iduću vješticu trebam dobit za 11 dana.
Sad me zanima jeli se koja srela sa takvim nesto i kakvi su bili rezultati?
Pozdrav cure,žene,
Upravo sam se učlanila.
I čitam simptome trudnoće pa imam jedno pitanje.
E ovako
Imam ove simptome umor,bol u grudima ali kao tupu bol, mučninu bez poračanja ali redovito napinjanje,bol u donjem djelu trbuha kao da me nešto reže, vrtoglavicu, glavobolju.
Danas sam bila kod ginekologice i kaže da nema ništa.
U nedjelju sam imala plodni dan i spolni odnos nisam sigurna da je zaručnik išao do kraja a u ponedjeljak popodne su krenule mučnine. Iduću vješticu trebam dobit za 11 dana.
Sad me zanima jeli se koja srela sa takvim nesto i kakvi su bili rezultati?
Čekaj datum kad bi trebala doći vještica i da si trudna, prerano je da se vidi :)
Sretno :)

Pozdrav cure..
Ovako ja i decko imamo nezasticeni spolni odnos ali ne idemo do kraja.. imam redovne menstruacije koje traju 6,7 dana, i ovaj put je dosla na vrijeme ali je trajala samo 3 dana, zatim sam imala 3 dana bolove u trbuhu kao kad trebam dobiti menstruaciju, i onda 3 dana poslije se pojavio bijeli iscjedak.. 3 dana menstruacije sam dozivila sok i bila sam pod velikim stresom, dali je moguce da je zbog toga prestala ili je moguce da je trudnoca?  Ima li tko slicnih iskustva?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji