Pozdrav,
nova sam ovdje.
Evo moji simptomi rane trudnoce... natecenost i bolnost grudi, nervoza, učestalo mokrenje. Cim je test pokazao + primjetila sam jos i osjetljivost na mirise, laganu mucninu popodnevnu, i lagana bol u donjem dijelu trbuha. E sad, ja sam bila uvjerena da imam upalu mjehura i pms. Medjutim... test je pokazao + 4 dana prije očekivane menge.
Pozz, zanima me je li tko imao jako rane simptome, ovulacija mi je bila prije 6 dana a već 4 dana osjećam tupu bol u donjem dijelu trbuha i križa, baš kao da ću dobiti.. je li moguće da se radi o trudnoći, predugo mu je čekati još 9 dana do menge?
Bok cure,, nadam se da cu nekome pomoci evo ukratko moji simptomi.
Vec sam 17 dan ciklusa osjetila da su mi grudi osjetljive, pred ocekivanu mengu sam cesce mokrila, izmjerila sam i temperaturu koja je ostala povisena 36,9. Onda sam napravila test i bio je pozitivan vec 27 dan ciklusa. Koja sreca!! Jedva smo cekali jutro da izvadimo betu iz krvi i ona je bila pozitivna. :)
Mucnine su pocele nesto kasnije tj u 7 tjednu i trajale su do sad do 11 tjedna iako mi se jos odredena hrana gadi a jedem samo meso i povrce.
Grudi su cijelo vrijeme osjetljive i mokrim cesce. :) Sad ponekad zna kako se maternica siri pri nekim pokretima zaboliti. Sretno svimaaaaaaa :))
Pozdrav svima,
molila bih za savjet. U siječnju 2016. sam imala spontani, zapravo bio je blighted owum ali se samo isčistilo, u 8. tjednu. Nakon svih pregleda dobila sam zeleno svijetlo od doktora da nakon prve slijedeće menstruacije možemo nastaviti dalje. Zadnju menstruaciju sam dobila 09.03.2016. 14.04.2016. radila sam kućni test koji je bio pozitivan. Dakle danas bi mi bilo, ako dobro računam, 5+6 od prvog dana zadnje menstruacije. Doktorica me slala vaditi bhcg, koja je 15.04. bila 160,9 i ponovo 18.04. kada je bila 360,2. Nakon što sam doktorici poslala nalaze ona je rekla da bi trebalo ići ponovo vaditi petak. Nije mi rekla ni da je to dobro, niti da je loše... Ja se bojim da mi je beta preniska i da će mi se opet isto desiti kao početkom godine... da li ima netko sličnih iskustva?
Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...
Eto, kod mene opet ništa... U 5 dana mi se beta gotovo nije ni pomaknula... Kaže doktorica da je vjerojatno biokemijska... Sada čekam da prokrvarim, a ako se to ne desi kroz par dana, pregled pa kiretaža ako bude potrebna... :(((( Želim svima puno sreće!
Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji