Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • brki
    25. Veljača 2016. 13:37

Piše da su plodni dani od 4.2. A kazu kao da spermiji mogu preživjeti 3-5 dana u tijelu…a SAD dali je to istina neznam.Mislim da ću sutra napraviti test.. ;)

Brki

• brki
    25. Veljača 2016. 13:38

Rinci cestitam ,dali si imala odnose za vrijeme plodnih dana ili ?

rinci2003
    25. Veljača 2016. 14:15

Hvala ti.. 😊
    Imali smo odnos 6.i 7.2., predpostavljam da je tad bila ovulacija.. imala sam sluz a nakon tog vikenda mi je porasla temperatura.. prije tog vikenda sam 12 dana koristila vaginalete tako da plodni dani nisu bili pokriveni.. al eto..ocito smo imali srece.. jos samo da se odrzi.. 😊

Brki

• brki
    28. Veljača 2016. 20:20

Meni menga kasni dva dana.Dali može test pokazat točnost nakon dva dana kašnjenja ? :)

Hanić
    28. Veljača 2016. 20:22

brki

Meni menga kasni dva dana.Dali može test pokazat točnost nakon dva dana kašnjenja ? :)

Da , meni pokazao + 4 dana prije  nego je menga trebala doc

Brki

• brki
    28. Veljača 2016. 20:42

Hvala ti :)

Brki

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani