Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • brki
    25. Veljača 2016. 09:38

Jutro ,imala sam nezaštićen odnos 2 dana poslje menstruacije to je bilo 3.2. Dali je rano za test.? Hvala

Brki

ILoveCats
    25. Veljača 2016. 12:10

http://www.roditelji.hr/plodni-dani/

Unesite podatke i pogledajte kad da radite test

ILoveCats
    25. Veljača 2016. 12:12

Po mojem, šanse su minamalne, plodni dan i nisu bili. Ali idite i kupite test ako bi bili mirni

rinci2003
    25. Veljača 2016. 12:48

Pozdrav svima.. evo da i ja podijelim svoje iskustvo... zadnja M 21.1., uz antibiotike i vaginalete minimalni odnosi al u pravo vrijeme 😆
    Nisam računala da će išta biti ovog mjeseca iako se MM i ja ne čuvamo već neko vrijeme.. tjedan dana nakon nezaštićenog odnosa osjetila sam probadanje u donjem dijelu trbuha,podsjetilo me na ovulacijsku bol,koju inaće osjećam... al nisam pridavala važnost, temperaturu mjerim i od ovulacije je povišena.. tri dana prije očekivane M napravila sam test koji je bio negativan, svi simptomi PMS, napuhana ko balon...
    Dan prije očekivane M roskasto krvarenje,reko to je to, ništa ni ovaj put, sutradan opet roskasto,hmm, čudno mi to bilo, treći dan opet rozo,napravila test i opet negativan, uvjerena to je od stresa i previše razmišljanja sad će moja vještica.. al četvrti dan ni R od rozog a bome ni M.... opet ja u dućan,kupila najjeftiniji test,  a ono crticeeee 😂😂😂 , iduci dan kupila novi test,a ono + ko kuća...
    Simptomi... tu i tamo me malko bocne u trbuhu al skoro pa ni ne osjetim,vise jer obraćam pažnju, još uvijek napuhana, grudi bole ko pred M nista jače, nije mi jos muka(nadam se da ce tako i ostati), jedem ko i obično,možda sam samo počela malo više birati al to je svjesno.. i piški mi se stalnooo,al i inace puno pijem vode... 😅 naručena sam kog gin. za dva tjedna,iskreno se nadam potvrdi i da je sve ok.. svim trudilicama želim da ugledaju svoje plusiće i imaju punooo simptoma... lp

• brki
    25. Veljača 2016. 13:37

Piše da su plodni dani od 4.2. A kazu kao da spermiji mogu preživjeti 3-5 dana u tijelu…a SAD dali je to istina neznam.Mislim da ću sutra napraviti test.. ;)

Brki

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.