Zdravo curke... evo danas sam saznala da sam trudna i ako sam mislila da ću se pomučiti bar 6 mj..
Uspijelo nam je iz prve..
I samo da vam kažem prvi simptomi su mogući i u prva 3 tj..
Ovulacija mi je bila 7.2 i naravno kako nisam mogla čekati napravila sam test 13.2 i negativno..
Naravno već sam se pomirila sa tim da još nismo uspijeli, što je i normalno jer ko očekuje sve odmah iz prve?
15.2 sam dobila iscjedak, bijele a zatim žute boje i bilo je dosta gusto, zatim prije spavanja su me boljele grudi nisam ih mogla ni taknuti i sada su mi natečene i bradavice su osjetljive..mislila sam ok to je opet PMS i ako baš sa PMS-om nemam problema, bole me leđa tek dan prije menge.. u par min sam pojela pola velike milka čokolade i cijelu kutiju kekasa..nikako nisam mogla umiriti glad...dobila sam prišteve po licu ( a nisam ih čak imala ni u pubertetu ).
Rekoh, pobrčkali se malo hormoni..
Eh zatim sam osjetila čudan osjećaj kad legnem na trbuh, nije bol ali je čudno..prije 3 dana osjetila sam nemoć u rukama i nogama te mi se pojavila vrtoglavica i glavobolja koja samo ponekad dođe te bol u donjem dijelu leđa ( 95% slično kao pred mengu )..jutros sam se ustala i najprije poletila prema wc-u zbog mučnine i probadanja u jajnicima.. Sve mi je bilo čudo pa sam odlučila opet napraviti test iiiii pozitivno... Tako da je kod nekih moguće da osjete neke simptome već nakon 10 dana...
SRETNO svima i imajte samo vjere u sebe..samo bez stresa..
Beba
par dana nakon ovulacije osjetila sam točkasto probadanje u maternici koje je trajalo par sati, onda su krenuli grčevi ko menstrualni al bez bolova u leđima. kako mi je ciklus 25-28 dana čekala sam izostanak m, test sam radila na 25 dan ciklusa i to jer me ulovila vrtoglavica (što mi se nikad ne događa) u kauflandu i veli mm da nisi trudna - i eto plusića. i da, cice bole drugačije nego u PMS, i nabujale su... jako! sad sam 6 tt!
Sve će biti dobro!!!
Curke cestitam vam na trudnoci.. Vec sam pisala na jednom forumu al da napisem opet. Mengu sam imala 4.2.a od 9.2.svaki dr.dan nezasticen odnos s namjerom za bebaca..ciklusi mi traju 28dana tako da je ovulacija bila 18.2.
Nakon toga svega ja sam se sad vec ispristala bas kao u pubertetu, grudi bolne od pazuha prema bradavicama, kava mi vise ne ide, jucer popodne mjerila temp.bila je 37.4 (blago povisena) , uz sve to nista mi se neda, samo bi lezala i evo sad dok pisem se preznojavam ko luda.
Sto mislite sto je? Dali je moguce da sam trudna i da vec sad imam simptome? Mengu bi trebala dobiti 3.3., no ja sam tako nestrpljiva da poatajem luda. A zarucnik je gori od mene
Sortiraj odgovore
Najstariji