Evo mene al bez rezultata jer Sam do sad radila a dm i to je zatvoreno sad kod nas jos nije TETKA SA CRVENIM MERECEDESOM stigla heh AlI danasnji dan mi je sav cudan ujutro kad Sam htijela oprati zube oke desne i zubi pase Ali jezik dok Sam dodirnula cetkicom odmah dobila nagon i povratila.....cjeli dan muka i oko 14h Sam Malo nesto povratila....temperatura 37.1 i Cesta probadanja u desnom jajniku i niz desnu nogu....Zeludac cjelo vrijeme kucka i muka....
Moj izvjestaj za danas umorna Sam kao pas a i sutra moram od 6h ma izdrzat cu hehe ako nedodje sutra pravim test i nadam se da necu morat opet dugo radit....
Lijep pozdrav
Hm.... moguće da ovo i jesu simptomi trudnoće :)
Ujutro kupiti test- ljekarna radi
Hvala na linku ma ja Sam to Sve procitala hehe test uradjen negativen a jos nije TETKA Dosla xd a Sve isto kao ova dva dana.... mozda je negdje upala u guzvu na granici dok dodje do mene..... od oh se odmarati umorna Sam i spava mi se a i temperatura me dosta obunala i nemam sage. ... pa javim cim sta Bude novo al se nadam da toj tetki nece dati da prodje granicu heheh nista draga moje Samo pozitivno bit Ce ako Bog da...
Ponovi test.
Sve je moguće, ja znam da test može biti i lažno negativan.
Iskreno se nadam da će uspjeti. Moj savjet je da si instaliraš moj kalendar na mogu, uneseš podatke i pratiš... Imajte odnose svaki drugi dan od kad završi menstruacija i najvažnije je da pokrijete plodne dane i ovulaciju. :)
Ja Sam danas isto Post napisala Ali neznam zasto nije portablen Ali egal... . Uglavnom danas me na poslu stomak zabolio Ali ne jako kao kad dobijem i otisla u WC i na papiru vidjela blijedo smedji iscjedak i vise me nije bolio stomak i sad evo isto boli cjelo vrijeme al Samo tackica smedjeg iscjedka na ulosku jos nema menstruacije test negativ....Sve ja to imam na mobitelu i Sve ja to znam i pravim i znam kad mi je ovulacija jer osjetim imam bolove I tacno znam Koji jajnik ovulira...... 4 godine neuspjeva. ..eh navodno su bili ustanovili da je zbog tog sto ja Sam imala od jedne maternice pregradjena u dvije i svaka je imala svoju funkciju zasebno tako da Sam Dosla do tog da Sam 3 mjeseca non stop imala i onda su me operisali od 3-eg termina jer nisu mogli dok krvarenje imam i nista nije pomoglo da zaustavi ja Sam bila pala potonula psihicki totalno a morala raditi...Da bi mi na kraju rekli da mi desni jajnik i jajovod nefunkcionise vise a lijevi Samo 60% i da ta funkcija moze da opada a popraviti se nemoze....trudnoca mi nemogu garantovat....a imam Samo 24 godine danas Sam plakala kao godina kad Sam Dosla kuci s posla opada mi snaga a zelim to...... svaki put ispocetka nadam se al nista... vjeruj da Sam juce sanjavala da Sam rodila bebu iz tog sna se nisam htijela buditi koliko Sam uzivala. ... I kad Sam ponovo legla nastavila isti San gdje je stao..... boli u dubini duse al mora se biti jak imam vjeru u Boga da Ce se i to jednog dana desit..isplacem se i Bude lakse i tako dalje. ... srce mi zaigra kad na poslu vidim trudnicu dodje mi da joj prodjem da je pitam kako je da osjetim njihovu srecu....Ali nezelim da me shvate pogresno jer ovdje gdje zivim nismo shvaceni kao kod nas tako da je Sve drugacije...... budete mi dobro I izvinite na ogromnom tekstu moralo je da izidje iz mene.....suze küsse moje lice a nada unutra cezne za taj dan..... lijep pozdrav iz Austrije ljubim vas Sve. ..
Sortiraj odgovore
Najstariji