Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    13. Veljača 2016. 19:32

brki malo je prerano za takve simptome... ipak je to još 13-17 dana,kad ti je bila onda Ovulacija??? po tome kad trebaš dobiti nekak mi se čini da je ovulacija ovih dana, a ne da si trudna, sorry.. imala sam ja cikluse od 32-63 dana,ali pravilo je koliko lutelna faza traje od 11-14 dana rijetko 16...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• brki
    13. Veljača 2016. 20:17

Imala sam nezaštićen odnos dva dana nakon mjesečnice.i dogodilo nam se ,zato pitam dali je moguća trudnoća za to vrijeme.

Brki

Pepita2109
    14. Veljača 2016. 16:33

brki svašta je moguće,ali je mala vjerovatnost... ako baš radite na bebi onda odnose imajte svaka dva dana...

🙏👸👸🙏❤️

• BebaAna
    14. Veljača 2016. 17:02

Drage žene..
    Dečko i ja pokušavamo imati bebicu..21 godina nam je...
    Imali smo nezaštićene odnose 30.1-7.2..Menstruaciju bih trebala dobiti 23.2
    Zanima me kad bi bilo pametno napraviti test? 
    Dali imate kakav savijet kako je lakše zatrudniti? 
    Za sad imam samo bolne grudi i bijeli ljepljivi iscjedak te laganu bol u donjem dijelu trbuha i leđa.
    Dečko se malo boji..naime sperma mu je više prozirna pa misli da je neplodan...

Beba

Pepita2109
    15. Veljača 2016. 15:36

Test najbolje napraviti kad M zakasni..
    Nemam neki savjet za lakše zatrudnjivanje, ako vam je početak probajte se opustiti, i odnose svaki drugi dan..  a šta se tiče sperme ne mora značiti da je neplodan, a uostalom može obaviti spermiogram pa neka bude miran ;) i naravno sretno :)

🙏👸👸🙏❤️

Selmica24
    15. Veljača 2016. 19:04

Zdravo,ja Sam Nova ovdje i imam malu dilemu Prvo pokusavam jako dugo da dobijemo bebu Ali ne uspjeva prije 4 mjeseca imala Sam operaciju jer Sam imala duplu maternicu....al sad se nadam da je Sve uredu.... inace danas Sam trebala dobiti m Ali nema nista naznaka a poslije operacije je ko svicarski sat xd Ali sta me buni je sto od prosle sedmice imam mucnine cim ujutro progledam toliko mi je muka moram odmah da jedem i tako cjeli dan Ali nepomaze i grudi su Mi toliko se nadule a sa strane od pazuha me jako boli i stomak kao da imam grceve takav je osjecaj i da cu svakog trena dobiti Ali nista a u WC Sam non stop.....meni je najcudnije sa mucninom i sto moram uvjek nesto da jedem....kako je Vase misljenje sa iskustvom....Lijep pozdrav 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.