brki malo je prerano za takve simptome... ipak je to još 13-17 dana,kad ti je bila onda Ovulacija??? po tome kad trebaš dobiti nekak mi se čini da je ovulacija ovih dana, a ne da si trudna, sorry.. imala sam ja cikluse od 32-63 dana,ali pravilo je koliko lutelna faza traje od 11-14 dana rijetko 16...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Imala sam nezaštićen odnos dva dana nakon mjesečnice.i dogodilo nam se ,zato pitam dali je moguća trudnoća za to vrijeme.
Brki
brki svašta je moguće,ali je mala vjerovatnost... ako baš radite na bebi onda odnose imajte svaka dva dana...
🙏👸👸🙏❤️
Drage žene..
Dečko i ja pokušavamo imati bebicu..21 godina nam je...
Imali smo nezaštićene odnose 30.1-7.2..Menstruaciju bih trebala dobiti 23.2
Zanima me kad bi bilo pametno napraviti test?
Dali imate kakav savijet kako je lakše zatrudniti?
Za sad imam samo bolne grudi i bijeli ljepljivi iscjedak te laganu bol u donjem dijelu trbuha i leđa.
Dečko se malo boji..naime sperma mu je više prozirna pa misli da je neplodan...
Beba
Test najbolje napraviti kad M zakasni..
Nemam neki savjet za lakše zatrudnjivanje, ako vam je početak probajte se opustiti, i odnose svaki drugi dan.. a šta se tiče sperme ne mora značiti da je neplodan, a uostalom može obaviti spermiogram pa neka bude miran ;) i naravno sretno :)
🙏👸👸🙏❤️
Zdravo,ja Sam Nova ovdje i imam malu dilemu Prvo pokusavam jako dugo da dobijemo bebu Ali ne uspjeva prije 4 mjeseca imala Sam operaciju jer Sam imala duplu maternicu....al sad se nadam da je Sve uredu.... inace danas Sam trebala dobiti m Ali nema nista naznaka a poslije operacije je ko svicarski sat xd Ali sta me buni je sto od prosle sedmice imam mucnine cim ujutro progledam toliko mi je muka moram odmah da jedem i tako cjeli dan Ali nepomaze i grudi su Mi toliko se nadule a sa strane od pazuha me jako boli i stomak kao da imam grceve takav je osjecaj i da cu svakog trena dobiti Ali nista a u WC Sam non stop.....meni je najcudnije sa mucninom i sto moram uvjek nesto da jedem....kako je Vase misljenje sa iskustvom....Lijep pozdrav
Sortiraj odgovore
Najstariji