http://www.plivazdravlje.hr/zdravlje-online/kalendar-ovulacije/pregled?plivahealth[form]=7542f96bbf53c41993dd26bff64ad134_10&plivahealth[period_start]=2016-01-15&plivahealth[display_period_start]=15.01.2016.&plivahealth[period_length]=28&plivahealth[submit]=Prika%C5%BEi+kalendar
Evo drage mene sa sretnim vijestima :D. Radila test jučer i pokazao +, 2-3 tjedna. Ostala sam skroz u šoku, pozitivnom naravno, jer nam je uspjelo doslovno iz prve!! Nakon tri kiretaže ovoga ljeta, mislila sam da ćemo se morati namučiti za plusić, ali evo njega iz prve :D. Nadam se da će ovoga puta biti sve u redu...danas ću zvati svog ginekologa za prvi pregled
Dali je ikako moguce ako spavas s deckom tjedan dana prije ocekivane menstruacije ostat trudna ?
Znači ovako…pisala sam vec prije da radimo 1 god na bebacitu ali nistaa..e sad zadnju M sam imala 14.1. S tima da sam mj prije dobila 18og.. znaci sve je to kod mene zbrkano… e u ned me uzasno glava boljela i povracanje bilo..(povracala nisam vec sigurno5,6 god cak ni kad sam bolesna bila) simptomi onako ko i svaki put pred zlocestu M… nervoza,bol u grudima i probadanje.. e sad jel moguce da bude ljepo iznenađenje za valentinovo.. :))
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
E daa nisam napisala i jos neobicna je zgaravica vec danima sto god da pojedem..glavobolja stalno..
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Dali u početku trudnoće mogu osjetiti umor ,i da mi se stalno spava ,i jedva ustanem..a da još nije izostala mjesečnica?
Brki
Sortiraj odgovore
Najstariji