Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nymeria90
    28. Siječanj 2016. 14:05

Pozdrav svima :)

Pratila san i prije vasu stranicu iz jedinog razloga sto volim citati, a majcinstvo me zanimalo samo informativno, cisto kao nesto sto bih ocekivala za koju godinu. 
    No , eto mene ovdje s pitanjima vezanim za, izgleda, moju prvu trudnocu. 

Naime, meni i zarucniku se ocito zalomilo. 5 godina smo prakticirali prekinuti snosaj kao, istina nesiguran, ali za nas sve do sada poprilicno ustaljen nacin zastite. 
    Medjutim ja sam zadnju menstruaciju imala 17.prosinca i nisam je vise ni dobila. 
    Napravili smo kroz zadnjih par dana par testova, tocnije 3 i svi su bili pozitivni!! Veliki sok za nas obzirom da smo planirali imati vjencanje ovu jesen! Ni sami ne znamo kad nam se zalomilo jer oko i za vrijeme ovulacije nije bilo "unutra",jel. Jedino kad nismo imali prekinut snosaj (tj.da smo isli do kraja) je par dana nakon prosle menstruacije i prije ocekivane menstruacije ovog mjeseca, pa sad..
    Eto, mi smo ocito jedan od brojnih parova koji potvrduju losu statistiku ove metode te nam se jedan spermic negdje provukao.

Imam par pitanja i malo sam prestrasena. 
    Kao sta san vec napisala, jos sam u soku i osjecam blagi stres. Od jucer sam imala blagu smeckastu sluz, pojavila se koja kap na gacicama i na toalet papiru nakon brisanja. To se ponovilo i danas.
    Citala sam ovdje da to ne mora biti nista opasno no svejedno idem danas na pregled. 

Mozete li mi reci sto mogu ocekivati na pregledu na pocetku 6.tjedna, hoce li se uopce ista vidjeti?
    Je li ovo smeckasto krvarenje opasno?
    I da. Je li cudno sto nemam apsolutno nikakvih simptoma trudnoce osim umora??

Oprostite na poduzem postu, uzbudena sam i preplasena. Zapravo sve mi je xD

Pozz svima :)

ILoveCats
    07. Veljača 2016. 09:49

Ovisi kada je ovulacija...
    Da li su ciklusi redoviti? Koliko dana traje ciklus?

• brki
    07. Veljača 2016. 10:17

Hvala ti….da naravno sačekati ću slj mjesečnici …ako ne dode znat ću što je..;) hvala

Brki

• Irma25
    07. Veljača 2016. 18:49

Zdravo drage moje, ja sam nova ovdje.. Muz i ja pokusavamo dobiti dijete već treći mjesec, imam redovne menstruacije. Zadnja je bila 15.1.2016. i trajala je 5 dana, ali sam imala oskudno krvarenje 15 dan od 1 dana menstruacije, i trajalo ne jedan dan. Ginekolog kaže da nije ništa opasno, ali i da je rano da on moze potvrditi da li sam trudna,  propisao mi je tabete Duphaston koje pijem vec 12 dana.Od tada i sada 7 dana pred menstruaciju osjecam mučnine, vrtoglavicu, jako bolne grudi čak su i boju promijenile, ništa ne jedem, muci mi se na hranu, cigarete, bolni jajnici.. I jako se nadam da ima nade da sam trudna :)

Irma25

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.