Simptomi trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mz2

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Mene su u obje trudnoce boljeli jajnici tj. jajnik iz kojeg je islo jajasce i bila sam grozno nervozna! Znaci PMS na stotu :)

• janci2

Prijavi adminu

nova sam na formu, kako vidim vecino svi ste tu jer radite i zelite bebu, pa nebi da mene osudujete, inace obozvam djecu, ali trebam savjet informaciju , zadnju menst sam imala 20/21.07 a odnose sam imala 29.07 sa zastittom i 2.08 bez zastite jedno 3 min s tim da decko nije svrsio nikako, uzasno me strah, imam cudne bolove u trbuhu , i natecene grudi, zanima me vase misljenje dali je moguce da sam trudna i kad najraanije mogu napravii test

Marina29

Broj poruka: 17

Prijavi adminu

Ja simptome nisam imala gotovo nikakve osim strašno bolnih grudi koje su me i inače boljele prije menstruacije. Par dana po izostanku mjesečnice sam pravila test i bio je pozitivan, tada sam već bila trudna 5 tjedana :) ovo mi je prva trudnoća 

• koki7

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Cure hvala puno, nadam se da ce sve biti ok i dalje .. Dug je put preda mnom 

Nalah

Broj poruka: 2037

Prijavi adminu

Ja sam samo bila dosta naotečena u licu ,nisam povraćala čak do sada nijednom, 5 mj sam,nisu mi cice narasle,nisam imala metalni okus u ustima...totalno atipično za prvih mjesec dana

Tina0208

Broj poruka: 2756

Prijavi adminu

janci

nova sam na formu, kako vidim vecino svi ste tu jer radite i zelite bebu, pa nebi da mene osudujete, inace obozvam djecu, ali trebam savjet informaciju , zadnju menst sam imala 20/21.07 a odnose sam imala 29.07 sa zastittom i 2.08 bez zastite jedno 3 min s tim da decko nije svrsio nikako, uzasno me strah, imam cudne bolove u trbuhu , i natecene grudi, zanima me vase misljenje dali je moguce da sam trudna i kad najraanije mogu napravii test

ne vjerujem da si ostala trudna...uvijek postoje minimalne sanse,al ipak to nebi rekla u ovom slucaju posto on nije svrsio u tebe ako sam dobro shvatila... test mozes napravit tek nakon izostanka iduce menstruacije...prije nemas potrebe jer ti moze ispast lazno negativan i onda si tek u problemu... svakako pocekaj menstruaciju..a ako ju ne dobijes,onda tek napravi test... sretno

Laura 21.08.2014 :-*

• Monty

Prijavi adminu

Ja sam napravila test na dan očekivane menstruacije i pokazao je +. Sad sam u 5. tjednu.
    Za simptome mogu reći da su mi jači u pms-u nego sad kad sam ostala trudna. Grudi me bole tek malo, a u pms-u su me rasturale, imam povremeno grčeve ko da ću dobiti menstruaciju i malo sam umornija. Drugo ništa. Prema čitanjima, očekivala sam odmah navalu trudničkih simptoma kad ono ništa. Temperatura mi se kreće od 36.5 - 37 °C.
    Znam da je sve individualno, ali nemojte se opterećivati simptomima odmah po začeću, oni u većini slučajeva dolaze kasnije. Najpouzdaniji prvi znak trudnoće je plus na testu, ostalo sve može biti i ne mora 

Nalah

Prijavi adminu

Clearblue su meni najbolji,postoje digitalni i na štapić,sad vidim da ih ima i u dm-u.S tim da je meni druga crta bila ful svijetla,pa nisam bila sigurna je li test 100 % pozitivan,naručila sam se odmah kod ginekologa koji je potvrdio trudnoću

Melly29

Broj poruka: 332

Prijavi adminu

Ja sam test napravila na dan menge i bile su dvije crte :) bila sam i kod ginekologa i vadila krv.. za sada idem u 5 tjedan i po nalazu krvi je sve super.. od simptoma samo bolne grudi i leđa  samo me zanima jeli koju od vas boljelo ispod pupka.. ja vjerujem da je to maternica i da je to sve ok.. ali mi je ovo prva trudnoca i to je nekad tako tupa bol da se prestrasim.. 

Nalah

Prijavi adminu

Ratežu se mišići maternice,ja tjedne računam od srijede do srijede i oko utorka me u početku znalo boljeti kako je beba s tjednima rasla,ali za svaki slučaj reci ginekologu

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.