nova sam na formu, kako vidim vecino svi ste tu jer radite i zelite bebu, pa nebi da mene osudujete, inace obozvam djecu, ali trebam savjet informaciju , zadnju menst sam imala 20/21.07 a odnose sam imala 29.07 sa zastittom i 2.08 bez zastite jedno 3 min s tim da decko nije svrsio nikako, uzasno me strah, imam cudne bolove u trbuhu , i natecene grudi, zanima me vase misljenje dali je moguce da sam trudna i kad najraanije mogu napravii test
nova sam na formu, kako vidim vecino svi ste tu jer radite i zelite bebu, pa nebi da mene osudujete, inace obozvam djecu, ali trebam savjet informaciju , zadnju menst sam imala 20/21.07 a odnose sam imala 29.07 sa zastittom i 2.08 bez zastite jedno 3 min s tim da decko nije svrsio nikako, uzasno me strah, imam cudne bolove u trbuhu , i natecene grudi, zanima me vase misljenje dali je moguce da sam trudna i kad najraanije mogu napravii test
ne vjerujem da si ostala trudna...uvijek postoje minimalne sanse,al ipak to nebi rekla u ovom slucaju posto on nije svrsio u tebe ako sam dobro shvatila... test mozes napravit tek nakon izostanka iduce menstruacije...prije nemas potrebe jer ti moze ispast lazno negativan i onda si tek u problemu... svakako pocekaj menstruaciju..a ako ju ne dobijes,onda tek napravi test... sretno
Laura 21.08.2014 :-*
Ja sam napravila test na dan očekivane menstruacije i pokazao je +. Sad sam u 5. tjednu.
Za simptome mogu reći da su mi jači u pms-u nego sad kad sam ostala trudna. Grudi me bole tek malo, a u pms-u su me rasturale, imam povremeno grčeve ko da ću dobiti menstruaciju i malo sam umornija. Drugo ništa. Prema čitanjima, očekivala sam odmah navalu trudničkih simptoma kad ono ništa. Temperatura mi se kreće od 36.5 - 37 °C.
Znam da je sve individualno, ali nemojte se opterećivati simptomima odmah po začeću, oni u većini slučajeva dolaze kasnije. Najpouzdaniji prvi znak trudnoće je plus na testu, ostalo sve može biti i ne mora
Ja sam test napravila na dan menge i bile su dvije crte :) bila sam i kod ginekologa i vadila krv.. za sada idem u 5 tjedan i po nalazu krvi je sve super.. od simptoma samo bolne grudi i leđa samo me zanima jeli koju od vas boljelo ispod pupka.. ja vjerujem da je to maternica i da je to sve ok.. ali mi je ovo prva trudnoca i to je nekad tako tupa bol da se prestrasim..
Sortiraj odgovore
Najstariji