Pozdrav svima :)
Jesam li umislila ili stvarno imam simptome pitanje je sad.
Naime zadnja M bila je 24.09 (ciklus traje od 29-31 dan) ovulacija prema kalendaru je bila oko 9/10.10. Spolni odnos koji pravi djecu bio je 3-4 dana u razdoblju plodnih dana. Već par dana nakon O osjetila sam čudan umor, pospanost, zatim probadanje u jajnicima i maternici, ali onako lagano i javlja se već tjedan dana svaki dan nekoliko puta dnevno posebno navcer kad legnem. Inače sam u PMS žičana i nadrkana, ovaj put sam samo nervozna. Bolove u leđima imam ponekad san prije očekivane menst, a bolove u jajnicima tek na dan dobitka. Nekoliko dana uvjerena sam bila da sam trudna (neki duboki osjećaj u meni i ti grčevi u trbuhu) no nakon 2 napravljena negativna testa sve vise mislim da ništa od toga. Trebam dobiti za 4-5 dana, testove sam radila 7 i 6 dana prije OM (clearblue za ranu trudnoću). Pušim cigarete pa mi je najveći stres ubog toga jer bih voljela sto prije znati da prestanem pusit i nastavim zivit Ko prije (teretana i teži fizički poslovi).
Ps nismo radili na bebi (tek smo naknadno shvatili da smo potrefili plodne Dane i bilo nam je drago, ali bih voljela sad vise od ičega da sam trudna🙏.
Draga,ja sam bila pravila test 10 dana prije menge jer sam imala neki osjecaj da sam trudna i PMS mi je bio nikakav,bila sam sva mirna🤣
Nakon toga nisam gubila nadu i napravila test nakon tjedan dana opet i crta mi je bila jakoo vidljiva,i tu sam mislila da umisljam sama sebi i napravila odma jos dva,i bili su pozitivni i nakon toga sam napravila digitalni 2 dana prije menge i pokazao mi trudnocu i sutra odmah imala termin kod ginekologa,koji mi je potvrdio 🤗
Tako da ne gubi nadu,slusaj svoje tijelo🤞❤️
Lijepo iskustvo , drago mi je zbog tebe🥰.
Ako ne budem trudna onda stvarno sa mnom dolje nešto nije u redu pa me to brine. Jer osjećat već 7 dana blage grčeve i neki čudan osjećaj (nisam umislila ) je čudno. Svakako ću posjetit idući mjesec ginekologa. Imam još 3-4 dana do OM pa ćemo vidjeti.
Hvala na podršci
Od jutros nakon mokrenja svijetlo rozo sluzavo na papiru ostaje. Stavila sam uložak međutim na njemu nema još ništa. Vidjeti ćemo danas hoće li doći prava menstruacija ili…
Od jutros nakon mokrenja svijetlo rozo sluzavo na papiru ostaje. Stavila sam uložak međutim na njemu nema još ništa. Vidjeti ćemo danas hoće li doći prava menstruacija ili…
Ovo bi moglo biti i implantacijsko, držim fige
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Za sad još nema klasične menstruacije, samo sviejtlo rozo/smećkasto nakon brisanja i par kapljica na ulošku.
Sad opet mislim da postoji šansa da sam ipak trudna 🙈
Za sad još nema klasične menstruacije, samo sviejtlo rozo/smećkasto nakon brisanja i par kapljica na ulošku.
Kupi osjetljiviji test pa ga napravi sutra ujutro ☺️
Onaj 6 dana ranije…
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Kupi osjetljiviji test pa ga napravi sutra ujutro ☺️
Onaj 6 dana ranije…
Onaj sto na 3 od 5 daje lazno pozitivno 😂
Kupi Gravignost Ultra ili Digitalac ili Mullerov
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Evo ovako, želim se obratit svim curama i ženama koje će biti buduće majke;
Nakon puna dva dana sumnje da imam implantacijsko krvarenje koje mi je ulilo nadu da ipak postoji šansa da sam trudna javljam vam kako sam upravo dobila M. Ne znam kako objasniti sve što sam osjećala i što mi se događalo zadnjih 10 dana, ali mogu vam reći kako su ti dani bili tako stresni i lijepi u isto vrijeme. Iako nismo radili na bebi ovo iščekivanje i postojanje mogucnosti je nešto što do sada nisam mogla shvatiti ni predočiti. Pripisat ću ovo kao nekakvu pripremu i znak da sam spremna i da želim biti majka jer ovakve emocije koje su se u meni pobudile nisam nikada do sada osjetila (neopisiva sreća i spokoj pomiješani sa dozom straha).
Želim svima vama svu sreću i snagu ovoga svijeta! Dao vam Bog zdravlja i blagosvljenih trudnoća.
A žene koje godinama pokušavaju biti majke, vama posebna podrška i ljubav! Sve smo mi drugačije i svaka od nas je posebna.
Puno pozdrava❤️
Pozdrav curke, evo da podijelim svoje iskustvo. Nakon godinu i pol neuspjeha, jucer ujutro smo dobili svoj plusic😍😍😍. 35 dan ciklusa, kasnila mi je 5 dana. S obzirom da smo preko 30, brinulo nas je sto nije u redu s nama. Sve zive pretrage smo napravili i jedan i drugi smo potpuno zdravi i svi nalazi su bili uredni, tako da smo u 9. mjesecu krenuli u kliniku za humanu reprodukciju. U 11. mjeseca trebali imati prvu inseminaciju, ali eto nadam se da nece biti potrebna.. ocito je uspjelo kad se tijelo opustilo i kada je vidjelo izlaz u svemu tome☺️ Od simptoma izostanak m, povecan apetit, osjetljivije grudi i lagani bolovi u jajnicima i donjem dijeli trbuha koji me cijelo vrijeme prate. Danas zovem doktoricu, sad samo jos da sve ostane u redu❤️
Lola, nevjerojatno, ista priča kod nas. I imam još poznanika koji su trebali na prvi postupak i u međuvremenu plusić.
Baš to, nekako mislim da kada sam vidjela da su svi nalazi u redu i kada mi je gin u bolnici rekla da ću biti trudna, da ne vidi razlog zbog kojeg se ne bi ostvarila trudnoća, da se tijelo opustilo. Sretno dalje! Bit će sve ok.
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Lola, nevjerojatno, ista priča kod nas. I imam još poznanika koji su trebali na prvi postupak i u međuvremenu plusić.
Baš to, nekako mislim da kada sam vidjela da su svi nalazi u redu i kada mi je gin u bolnici rekla da ću biti trudna, da ne vidi razlog zbog kojeg se ne bi ostvarila trudnoća, da se tijelo opustilo. Sretno dalje! Bit će sve ok.
Sve dode na svoje valjda!😊 Hvala ti punoo, i tebi sretno🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji