Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • stelka19
    30. Rujan 2022. 16:02

Lana99

Jučer sam radila test..negativan.
    A ti se strpi koji dan oa napravi opet ako je pozitivan tad će sigurni biti tamna crtica ili idi izvadi betu privatno🥰

Lana ima li novosti

Lana99
    30. Rujan 2022. 16:20

Stelka nemaa..bila sam kod gin i kaže ništa se ne događa i prepisala mi je duphaston, ali sam dobila nuspojave (vrtoglavica, mučnina, ubrzan rad srca..)i morala prestati piti nakon 5 dana. Nadam se da ću dobiti pa da krenemo u nove pobjede jer su kod mene ciklusi inače dosta uredni, jajnici odlični bez cisti i et..kaže doktorica došlo je malo do hormonskog disbalansa i da će doći valjda uskoro na svoje. Pijem vrkutu  i pokušavam se što manje stresirati. Kako je kod tebee?

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• IvanaH4
    01. Listopad 2022. 08:58

Cure, trebam li biti zabrinuta ako je na 33. i 35. dan vidljiva, ali svijetla crta na testu? Čak mi se današnja čini svjetlija. Prošli je bio clear blue, današnji gravignost mini.

28.9. ➕
    13.10. ❤️
    23.11. Harmony uredan 💙

SAYuRI
    01. Listopad 2022. 09:11

IvanaH4

Cure, trebam li biti zabrinuta ako je na 33. i 35. dan vidljiva, ali svijetla crta na testu? Čak mi se današnja čini svjetlija. Prošli je bio clear blue, današnji gravignost mini.

Ne. Gravignost Mini je manje osjetljiv i uvijek ce biti svjetliji , generalno taj test je dobar jer nema evaporacijske ali nikad da potamni kao kontrolna… ako zelis biti sigurna izvadi betu iz krvi..

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• IvanaH4
    01. Listopad 2022. 09:52

Sayuri hvala na odgovoru. Ići ću izvaditi betu.

28.9. ➕
    13.10. ❤️
    23.11. Harmony uredan 💙

• stelka19
    02. Listopad 2022. 10:04

IvanaH4

Najbolje betu izvaditi

• stelka19
    02. Listopad 2022. 10:07

Lana99

Stelka nemaa..bila sam kod gin i kaže ništa se ne događa i prepisala mi je duphaston, ali sam dobila nuspojave (vrtoglavica, mučnina, ubrzan rad srca..)i morala prestati piti nakon 5 dana. Nadam se da ću dobiti pa da krenemo u nove pobjede jer su kod mene ciklusi inače dosta uredni, jajnici odlični bez cisti i et..kaže doktorica došlo je malo do hormonskog disbalansa i da će doći valjda uskoro na svoje. Pijem vrkutu i pokušavam se što manje stresirati. Kako je kod tebee?

Ukljuci sebi evine kapi, meni su pomogle vise od vrkute. U njima ti ima i nje.
    Ja sam ovaj mjesec ovulirala i kasni mi 4 dana. Prije 2 dana sam napravila test bio je negativan. Ali sinoc mi se pojavio nekakav iscjedak koji nikada dosad nisam imala, poput želea prozirkasto žut. Sacekat cu jos koji dan pa cu napraviti test.

Lana99
    02. Listopad 2022. 10:53

stelka19

Ja sam ovaj mjesec ovulirala i kasni mi 4 dana. Prije 2 dana sam napravila test bio je negativan. Ali sinoc mi se pojavio nekakav iscjedak koji nikada dosad nisam imala, poput želea prozirkasto žut. Sacekat cu jos koji dan pa cu napraviti test.

Pogledat ću baš za te evine kapi, jesu ti pomogle i za reguliranje ciklusa i kako se uzimaju?
    Baš mi je dragovoljno, držim figeee😁 ali mislim da je to to🤞
    Mene grudi jako bole na dodir već 2 dana i imala sam bijeli iscjedak 2, 3 dana. Mislim da je m u dolasku napokon 

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• stelka19
    02. Listopad 2022. 11:31

Lana99

stelka19

Pogledat ću baš za te evine kapi, jesu ti pomogle i za reguliranje ciklusa i kako se uzimaju?
    Baš mi je dragovoljno, držim figeee😁 ali mislim da je to to🤞
    Mene grudi jako bole na dodir već 2 dana i imala sam bijeli iscjedak 2, 3 dana. Mislim da je m u dolasku napokon

Regulirale su mi ciklus potpuno. Pogledaj, nemogu naskoditi lakse ti je to popiti iz jutra nego grku vrkutu, znam iz iskustva ja sam pila macinu travu i vrkutu. 
    Pa evo ja osjetim u grudima nekad peckanje, svrab. Neznam za ovaj iscjedak samo, nekako mi cudan.  Daj Boze al sve se manje nadam nakon testa.

Lana99
    02. Listopad 2022. 11:52

Malo sam škicnila, uzet ću sutra te kapi.
    Pričekaj koji dan još pa napravi test opet.
    Meni je u prvoj trudnoći isto bio takav iscjedak kao što si ti navela. Držim ogromne fige i javljaj sve.
    Jel ima još kakvih simptoma?
    Kako si utvrdila da js bila ovulacija?

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.