Pozdrav😊, ciklusi su mi obicno od 30-35 dana, zadnja M zavrsila je 30.08., pa bi "skolski" O trebala biti negdje izmedju 10.i 15.9, (po mojim nekim pracenjima rekla bih i da je bila tada) MM i ja smo imali odnos tek 24.9, a sljedecu M nisam dobila, napravila sam test 2.dan kasnjena (sto bi bilo 8 dana nakon odnosa) i bio je negativan, a od prije nekih 5 dana osjecam povremenu glavobolju i mucnicu, ovisno kako koji dan, te blaga stezanja u donjem dijelu trbuha, a od jutros kao i lagano zatezanje u donjem dijelu ledja. Buduci da je ovaj prvi test bio negativan, sve sam prepisala stresu kojeg sam imala dosta na poslu, medjutim sad malo sumnjam na Tt obzirom na simptome. Takodjer, neki dan sam pocela piti prenatal, neovisno da li je trenutno trudnoca u pitanji,vec kao pripremu, i isti dan sam povracala, onda sam jedan dan preskocila te danas opet popila i opet povracala. Da li je moguce da su mucnine od nekog sastojka iz prenatala, a ne trudnoce. Zanima me je li koja od vas imala slican slucaj i sto se na kraju pokazalo
Hvala 😊😊
Da se jos nadovezem, zaboravila sam nadodati da su mi i grudi osjetljive, ali nisu napuhane niti imam ikakve promjene u boji bradavica, vec samo lagano bole na dodir
🤔 iskreno mislim da bi sada da je trudnoca u pitanju pokazao pozitivan test.. ak sam dobro shvatila bit ce 2 mj kak si zadnji pita imala M? A ako je
Ovulacija bila tako kako kazes onda ne znam kak bi bila osam dana kasnije oplodnja. Jedino ako nije kasnije bila ovulacija. Jel ti inace redovito svakih 35 dana ili je znalo kasniti. Mozda ako ne dode da odete svakako kod gin. A ako sumnjate mozda najbolje betu izvadit. Odmah cete znati .. ja svakako drzim 🤞🏼 da je T♥️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
🤔 iskreno mislim da bi sada da je trudnoca u pitanju pokazao pozitivan test.. ak sam dobro shvatila bit ce 2 mj kak si zadnji pita imala M? A ako je
Ovulacija bila tako kako kazes onda ne znam kak bi bila osam dana kasnije oplodnja. Jedino ako nije kasnije bila ovulacija. Jel ti inace redovito svakih 35 dana ili je znalo kasniti. Mozda ako ne dode da odete svakako kod gin. A ako sumnjate mozda najbolje betu izvadit. Odmah cete znati .. ja svakako drzim 🤞🏼 da je T♥️
Da, sad ce skoro 2 mjeseca kako nisam imala, odnosno nekih 25-6 dana da kasni, do sada bi uvijek bilo max 35 dana, obicno oko 31 dan, al nije bilo pravila bas u dan. A radila sam test prije 24 dana, od tada nisam, a nedavno su dosli ovi simptomi. Kazem, stvarno ne znam moguce da je zbog stresa, mozda i neka upala, moram svakako kod gin slj.tjedan, pa cu znati vise, nego nisam prije nikad imala nikakve izrazene pms simptome pa mi je ovo bas cudno. Hvala❤️🥰
Da, sad ce skoro 2 mjeseca kako nisam imala, odnosno nekih 25-6 dana da kasni, do sada bi uvijek bilo max 35 dana, obicno oko 31 dan, al nije bilo pravila bas u dan. A radila sam test prije 24 dana, od tada nisam, a nedavno su dosli ovi simptomi. Kazem, stvarno ne znam moguce da je zbog stresa, mozda i neka upala, moram svakako kod gin slj.tjedan, pa cu znati vise, nego nisam prije nikad imala nikakve izrazene pms simptome pa mi je ovo bas cudno. Hvala❤️🥰
Ahaa ja sam mislila da si sad radila test. Onda bi bilo super da ponovis test, sigurno ako je ce sad bit pokazano
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ahaa ja sam mislila da si sad radila test. Onda bi bilo super da ponovis test, sigurno ako je ce sad bit pokazano
Ponovila danas, debela ruzicasta crta🥰💖
Ponovila danas, debela ruzicasta crta🥰💖
Opaaaa super dodi nam na ljetne bebice
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav, menstruacija kasni 4 dana, napravljena dva testa i oba su pozitivna. Prosle godine u 9 mjesec sam imala istu situaciju, pozitivan test, otisla kod ginekologa, bilo je prerano da se ista vidi, ginekolog me narucio ponovno za tjedan dana, medutim nakon tri dana od pregleda, dobijem uzasne bolove i prokrvarila sam, zavrsila na hitnoj, uglavnom spontani pobacaj, samo od sebe je sve izaslo. Da napomenem svaki dan sam imala grceve u donjem dijelu, nesto nalik menstrualnim bolovima. Nakon toga mi je ustanovljeno da sam imala bakteriju klamidiju, odnosno infekciju i da je ona uzrokovala spontani pobacaj, nakon toga smo lijeceni i ja i muz. Sad jos uvijek nisam otisla na pregled, ali svaki dan imam lagane kratkotrajne bolove, kao da cu dobiti menstruaciju, zanima me je li to normalno ili nije normalno u ovom stadiju. Je li netko bio u takvoj situaciji. Zabrinuta sam da se ne ponovi isti slucaj. Hvala unaprijed
Bolovi slični menstrualnim su vrlo uobičajeni u ranoj trudnoći, mene su često i pikali jajnici i maternica.
Međutim, ne bi smjeli biti prejaki, možda da nazovete ginekologa da vidite s njim? Možda vam da utrogestan da pomogne zadržati trudnoću.. klamidiju ste izliječili?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Bolovi slični menstrualnim su vrlo uobičajeni u ranoj trudnoći, mene su često i pikali jajnici i maternica.
Međutim, ne bi smjeli biti prejaki, možda da nazovete ginekologa da vidite s njim? Možda vam da utrogestan da pomogne zadržati trudnoću.. klamidiju ste izliječili?
Daa, klamidija je bila izlijecena, ali imam strah da je ponovno prisutna, jer ni prvi put simptome apsolutno nikakve nisam imala, niti ikakve tegobe po cemu bih mogla zakljuciti da postoji neki problem. Da nazvat cu ginekologa, ocito je tako najbolje
Bolovi nisu prejaki, inace imam jako bolne menstruacije, tako da ovo naspram toga mi nije bolno, ali i dalje ne mogu procijeniti je li to za ovo stanje prejako ili ne
Sortiraj odgovore
Najstariji