Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lana99
    04. Rujan 2022. 18:32

stelka19

Dzuli je u pravu strpi se i vidi sta ce ti dr reci

Vidjet ćemo 😪😪

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Džuli365
    06. Rujan 2022. 19:12

Da vam se javim, upravo dobila vjesticu, vise srwće valjda drugi puta. Malo mi je onako žao, al šta se može.

• Džuli365
    09. Rujan 2022. 11:44

Gdje ste cure?
    Već sam pisala da sam dobila, prva dva dana skroz slabo, dok drugi dan ja vec lijevam, treci dan je islo al isto ne toliko obilno koliko ja inace imam, a danas cetvrti dan vec brljavi. Nikad tako malo nije bilo. 10 dan nakon ovulacije sam je dobila. Da li je moguce da je implatacijsko?
    I da 2 dana sam imala prisutne i ugruske ne puno al ih je bilo?

• stelka19
    09. Rujan 2022. 19:19

Džuli365

Gdje ste cure?
    Već sam pisala da sam dobila, prva dva dana skroz slabo, dok drugi dan ja vec lijevam, treci dan je islo al isto ne toliko obilno koliko ja inace imam, a danas cetvrti dan vec brljavi. Nikad tako malo nije bilo. 10 dan nakon ovulacije sam je dobila. Da li je moguce da je implatacijsko?
    I da 2 dana sam imala prisutne i ugruske ne puno al ih je bilo?

Mozda ti je uranila, trebala bi poc na pregled ili ako sumnjas na implantacijsko uradi betu.

Lady8
    09. Rujan 2022. 19:42

Pozdrav! Krenuli smo ovaj mj, stvari trebam dobiti za tjedan dana…prosli trudnocu nam je uspjelo prakticki odmah, sad imam neki osjecaj da ce potrajati.
    Kad ste najranije uradile test, a da ima smisla? Znam za clear Blue 6 dana…
    Umislila sam razne simptome, ali to sve moze biti i pms.
    Osim sto sam prije nekoliko dana imala grceve dva dana…

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Lana99
    11. Rujan 2022. 08:39

Evo i ja da se javim, malo sam se opustila i nisam htjela toliko razmišljati. Kod mene još nema menge. Imala sam opet 2 dana neki kao iscjedak I prestalo i od toga ništa više. Dragi jučer pita jesam li trudna? Onako iz čista mira 😅😅 možda radi neka intuicija. Još mi je rekao kako su mi sise jako tvrde, a ja ni to nisam primjetila jer kažem prestala sam misliti o tome..
    Probat ću napraviti test što kasnije ovaj tjedan pa kako bude, nešto nemam prevelika očekivanja.
    Džuli jesi li napravila koji test  nakon tog krvarenja?
    Rossaa ako znaš kad je bila ovulacija test možeš napraviti nekih 12 dana poslije... ali najsigurniji je čekati da m zakasni da se bezveze ne obraduješ ili razočaraš
    Ja u prvoj trudnoći napravila test 12dan od ovulacije i bio negativan, znači nikakva sjena nije bila.. 

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Agares
    11. Rujan 2022. 10:22

Još pet dana sa ovima sam uradila 9 dana.Više ne radim,čekam da dobijem ili možda ne

https://ibb.co/sVJK0hy
    https://ibb.co/t3r3nk7
    https://ibb.co/DY92KJp
    https://ibb.co/BB729xF

• Džuli365
    11. Rujan 2022. 12:52

Lana99

Evo i ja da se javim, malo sam se opustila i nisam htjela toliko razmišljati. Kod mene još nema menge. Imala sam opet 2 dana neki kao iscjedak I prestalo i od toga ništa više. Dragi jučer pita jesam li trudna? Onako iz čista mira 😅😅 možda radi neka intuicija. Još mi je rekao kako su mi sise jako tvrde, a ja ni to nisam primjetila jer kažem prestala sam misliti o tome..
    Probat ću napraviti test što kasnije ovaj tjedan pa kako bude, nešto nemam prevelika očekivanja.
    Džulijesi li napravila koji test nakon tog krvarenja?
    Rossaa ako znaš kad je bila ovulacija test možeš napraviti nekih 12 dana poslije… ali najsigurniji je čekati da m zakasni da se bezveze ne obraduješ ili razočaraš
    Ja u prvoj trudnoći napravila test 12dan od ovulacije i bio negativan, znači nikakva sjena nije bila..

Meni je to krvarenje proslo jucer, 4 dan samo mala flekica, nista vise, sinoc neka mucnina povracala iako nisam nista jela. Sise me i danas bole. Nisam uradila test, malo me hvata panika da nije, iako znam da ako nebude sada da ce biti drugi puta. Sad ne znam da li umisljam ili ne al me bockaju i ko teske su mi neke

• Agares
    11. Rujan 2022. 14:11

Džuli365

Lana99

Rossaa ako znaš kad je bila ovulacija test možeš napraviti nekih 12 dana poslije… ali najsigurniji je čekati da m zakasni da se bezveze ne obraduješ ili razočaraš

Meni je to krvarenje proslo jucer, 4 dan samo mala flekica, nista vise, sinoc neka mucnina povracala iako nisam nista jela. Sise me i danas bole. Nisam uradila test, malo me hvata panika da nije, iako znam da ako nebude sada da ce biti drugi puta. Sad ne znam da li umisljam ili ne al me bockaju i ko teske su mi neke

Ne košta te ništa možda se obraduješ ♥️🤰 evo ni ja nisam očekivala toliko još ranije sam radila ♥️

Lady8
    11. Rujan 2022. 18:10

Lana99

U prvoj trudnoci sam radila koji dan ranije :) Sad cu vidjeti…
    Onaj 6 dana ranije je doma spreman 🙈
    Ali sve vise osjecam da cu dobiti.

Ali isto tako znam da ako nece sada biti ce drugi puta. 
    Kao i prosli put :)

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.