Malo sam škicnila, uzet ću sutra te kapi.
Pričekaj koji dan još pa napravi test opet.
Meni je u prvoj trudnoći isto bio takav iscjedak kao što si ti navela. Držim ogromne fige i javljaj sve.
Jel ima još kakvih simptoma?
Kako si utvrdila da js bila ovulacija?
Sa trakicama, a i imala sam iscjedak. Na papiru sam nasla isto koda je mala gumica, tako je bio rastezljiv. Doktorica mi je rekla da cesto bude takav nakon ovulacije. A i bazalna temperatura mi je porasla. Sacekat cu koji dan pa cu napraviti. Kupit cu si digitalni da ne gatam crte hahahaha.
Kupi, neces pozaliti
Uzet ću, hvala za preporuku. Nadam se da i će i kod mene izregulirati.
A koliko je prošlo od ovulacije kad si se testirala?
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Da prijavim.. Vadila sam betu na 21. dan od ovulacije i bila je 551,8. Gin kaže da je to u redu.
Prekjučer sam bila na prvom pregledu, 5 + 5, vidi se gestacijska vrećica i hematom tako da sam dobila utrogestan.
Za dva tjedna idem na sljedeći pregled i onda bi se trebao vidjeti plod i čuti srce. Bit će to duga dva tjedna.
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Ivana čestitam
Javljaj nam se često
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Hvala!
Od simptoma imam bolne bradavice i nadutost, a inače se osjećam sasvim normalno. Iščekujem mučnine da se počnem osjećati trudno.
I ja sam bila kupila digitalni jer nisam vjerovala da se vidi svijetla crta tako da preporučam, jest skuplji, ali riješi nedoumicu.
Curke, ne znam je li do toga ili nije, ali jedino što sam drugačije radila od prošlog mjeseca u odnosu na godinu dana pokušavanja je što sam pila Gynositol 2x1... Preporučam.
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Pozzz žene 😃
Muž i ja radimo na bebi otprilike 4 godine.. ciklus mi traje 28-32 dana, zadnju mjesecnicu imala sam od 21.09-26.09… a onda sam 05.10.(15.dan ciklusa) primjetila na toaletnim papiru blijedo rozi iscjedak.. na dnevnom uložku nije bilo ništa, znaci samo na toaletnom papiru. Sutra dan smeđi iscjedak na gacicama zatim sam 2 dana imala jace krvarenje i morala sam koristit uložke.. inace nikad mi se nije dogodilo tako nešto i pomalo me strah zasto je došlo do toga.. ????
Pozdrav svima :)
Jesam li umislila ili stvarno imam simptome pitanje je sad.
Naime zadnja M bila je 24.09 (ciklus traje od 29-31 dan) ovulacija prema kalendaru je bila oko 9/10.10. Spolni odnos koji pravi djecu bio je 3-4 dana u razdoblju plodnih dana. Već par dana nakon O osjetila sam čudan umor, pospanost, zatim probadanje u jajnicima i maternici, ali onako lagano i javlja se već tjedan dana svaki dan nekoliko puta dnevno posebno navcer kad legnem. Inače sam u PMS žičana i nadrkana, ovaj put sam samo nervozna. Bolove u leđima imam ponekad san prije očekivane menst, a bolove u jajnicima tek na dan dobitka. Nekoliko dana uvjerena sam bila da sam trudna (neki duboki osjećaj u meni i ti grčevi u trbuhu) no nakon 2 napravljena negativna testa sve vise mislim da ništa od toga. Trebam dobiti za 4-5 dana, testove sam radila 7 i 6 dana prije OM (clearblue za ranu trudnoću). Pušim cigarete pa mi je najveći stres ubog toga jer bih voljela sto prije znati da prestanem pusit i nastavim zivit Ko prije (teretana i teži fizički poslovi).
Ps nismo radili na bebi (tek smo naknadno shvatili da smo potrefili plodne Dane i bilo nam je drago, ali bih voljela sad vise od ičega da sam trudna🙏.
Ilala nema ti druge nego se strpiti do očekivane m pa ponoviti test možda i bude pozitivan. Meni su bili isto negativni, a kasnije se ispostavilo da sam ipak bila trudna. Tad nisam imala ni jednog simptoma osim iscjetka i blagog umora.
Što se tiče simptoma ne znam što bih ti rekla osim da dosta toga može biti i u glavi, barem iz mog iskustva.
Ovaj mjesec sam isto bila konstantno umorna, imala sam bijeli iscjedak 10 dana, bolne grudi, glavobolje i vrtoglavice, a na kraju su sve to bili pms simptomi ali opet kažem sve smo drugačije oa je najbolje da se strpiš i napraviš pouzdaniji test ili još sigurnije izvadiš betu.
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ilalanema ti druge nego se strpiti do očekivane m pa ponoviti test možda i bude pozitivan. Meni su bili isto negativni, a kasnije se ispostavilo da sam ipak bila trudna. Tad nisam imala ni jednog simptoma osim iscjetka i blagog umora.
Što se tiče simptoma ne znam što bih ti rekla osim da dosta toga može biti i u glavi, barem iz mog iskustva.
Ovaj mjesec sam isto bila konstantno umorna, imala sam bijeli iscjedak 10 dana, bolne grudi, glavobolje i vrtoglavice, a na kraju su sve to bili pms simptomi ali opet kažem sve smo drugačije oa je najbolje da se strpiš i napraviš pouzdaniji test ili još sigurnije izvadiš betu.
Hvala ti na odgovoru. Iskreno mislim da nisam umislila jer “ne zurimo s bebom” i nikad do sad u životu nisam imala ovakav PMS onda pa mi je stvarno zato čudno😮. Sačekati ću još 3 dana pa šta bude i onda ću ponoviti test. Čitala sam razna iskustva ovdje na forumu i stvarno ima svega. A ovi dani tako spooooro prolaze 🤣
Da stvarno ima puno različitih simptoma i iskustava da jednostavno nema nešto po čemu sigurno možeš znati ali strpljen spašen hahaha
Proći će brzo i javi nammm
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji