Stelka19 i dalje je ostalo na tom smeđem oskudnom iscjetku. Trudnoća 99% nije jer su svi redom testovi negativni..
Nakon ovulacije koliko si cekala da ti je test pozitivan bio?
Stelka19 i dalje je ostalo na tom smeđem oskudnom iscjetku. Trudnoća 99% nije jer su svi redom testovi negativni..
Nakon ovulacije koliko si cekala da ti je test pozitivan bio?
Meni je 14.dan od ovulacije test pokazao i to blago i onda je iz dana u dan tamnilo
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ja sam jučer radila test, 39.dan od spontanog I ništa nije bilo..
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ne znam stvarno.. imala sam spontani 5.8. I do sada nisam dobila mengu. Imala sam samo čudni smeđi iscjedak par dana. Testove sam radila i negativni svi redom, prošli odnos s ejakulacijom bio 24.8. Tako da vjv bi pokazao test već odavno..ne znam eto
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ma sad mi je već više muka...nije mi jasno ništa. Samo da test pokaže pozitivno ili da dobijem ako već trebam.. ludim.
Danas ću nazvati doktoricu i reći da nisam dobila 40 dana iako je ona meni još rekla početkom mjeseca da hoću. Sad je već sredina i ništa
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Jučer sam radila test..negativan.
A ti se strpi koji dan oa napravi opet ako je pozitivan tad će sigurni biti tamna crtica ili idi izvadi betu privatno🥰
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Cure, jel lagano pikanje u jednom jajniku na 9dpo moze biti znak trudnoce? 😁
Vise sam luda ko i sve mi nakon godinu i po pokusavanja... skoro svaki mjesec nadem neki novi simptom al ovaj mi se cini najrealniji do sada xD
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Pozdrav cure.Danas mi je 24. dan ciklusa,jutros sam radila test,negativan,mislim da je ipak prerano,ali me toliko izjeda ovo čekanje.Imali smo planirane odnose uz odgovarajucu terapiju,pa nekako nadam se.Jos prije 6 dana su me pocele uzasno boliti grudi,nije uobicajna bol,do sad sam imala 2 biohemijeske trudnoce i oba puta su me grudi pocele boljeti dosta ranije i bila je jaka bol,a sad imam osjecas najvise da bole,natecene su,vrele i pune vena.U ponedjeljak radim betu po preporuci doktorice,jer su mi otkrivene bakterije u urinu,pa mi nije smjela dati antibiotik zbog moguce trudnoce.Vec nekoliko dana imam problem pri mokrenju i peckanje,od jucer me poceo bolje desni jajnik,visoko negdje gore,ispod pupka,a znam da je tu,jer je doktorici vaginalno uvijek tesko da ga nadje i pritiska me po stomaku kako bi ga uocila i izmjerila,evo bol se prenijela i danas,nije to bol da boli,boli vec vise nekako zivcira,jer ne prestaje,tupa neka bol koja ne sad udara i u ledja.Sta vi mislite o svemu ovome,da li se neka susretala sa istim problemom,pijem samo cajeve,ne smijem nista vise i da naglasim uvijek na pregledu doktorica bi rekla da su folikuli ovulacije na desnoj strani.
Lp
👩26
-3 biohemijske trudnoće
5/2021
7/2022
4/2023
6/2023 vanmaterična trudnoća
Pozdrav cure.Danas mi je 24. dan ciklusa,jutros sam radila test,negativan,mislim da je ipak prerano,ali me toliko izjeda ovo čekanje.Imali smo planirane odnose uz odgovarajucu terapiju,pa nekako nadam se.Jos prije 6 dana su me pocele uzasno boliti grudi,nije uobicajna bol,do sad sam imala 2 biohemijeske trudnoce i oba puta su me grudi pocele boljeti dosta ranije i bila je jaka bol,a sad imam osjecas najvise da bole,natecene su,vrele i pune vena.U ponedjeljak radim betu po preporuci doktorice,jer su mi otkrivene bakterije u urinu,pa mi nije smjela dati antibiotik zbog moguce trudnoce.Vec nekoliko dana imam problem pri mokrenju i peckanje,od jucer me poceo bolje desni jajnik,visoko negdje gore,ispod pupka,a znam da je tu,jer je doktorici vaginalno uvijek tesko da ga nadje i pritiska me po stomaku kako bi ga uocila i izmjerila,evo bol se prenijela i danas,nije to bol da boli,boli vec vise nekako zivcira,jer ne prestaje,tupa neka bol koja ne sad udara i u ledja.Sta vi mislite o svemu ovome,da li se neka susretala sa istim problemom,pijem samo cajeve,ne smijem nista vise i da naglasim uvijek na pregledu doktorica bi rekla da su folikuli ovulacije na desnoj strani.
Lp
Ja mislim da tebe ne boli jajnik vec od te urinarne infekcije osjecas bol pa se prenosi na jajnik s ozbirom na polozaj u kojem se nalazi. Ako si te grudi pocele boliti prije 6 dana, to si bila onda neki 2-3 dpo ako su ti ciklusi 28 dana, to je zaista prerano za takav simptom. Nemas druge nego sacekati betu da vidis da li je trudnoca, ali tu urinarnu infekciju moras rjesavati kako god, cak i da si trudna treba piti antibiotike, jer je steta od bakterija puno veca nego od antibiotika…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Lp
Ja mislim da tebe ne boli jajnik vec od te urinarne infekcije osjecas bol pa se prenosi na jajnik s ozbirom na polozaj u kojem se nalazi. Ako si te grudi pocele boliti prije 6 dana, to si bila onda neki 2-3 dpo ako su ti ciklusi 28 dana, to je zaista prerano za takav simptom. Nemas druge nego sacekati betu da vidis da li je trudnoca, ali tu urinarnu infekciju moras rjesavati kako god, cak i da si trudna treba piti antibiotike, jer je steta od bakterija puno veca nego od antibiotika…
Moguće svasta,dugo se vec borim sa eserihijom,nestane,pa se vrati ponovo i tako u krug vec nekih 10 mjeseci,ali nikad do sad nisam imala ovakav simptom,cak da nisam krenula na neke pretrage zbog ovih biohemijskih trudnoca,ne bih ni znala da je imam,inace nikad nisam imala problema,mjesecnice tacne,sve super unutra,bez upalnih procesa...posljednje 3 godine,jedino sto sam otkrila jeste jedan mutirani gen na trombofiliju,zbog toga pijem terapiju.Nekako,zabrinuta sam bas,ova bol me nervira,cak nekad osjetim i da pulsira,a ako bih bila trudnoca,svakako je zeljena i puno ocekivana.
👩26
-3 biohemijske trudnoće
5/2021
7/2022
4/2023
6/2023 vanmaterična trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji