Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flowerson 🌸
    06. Veljača 2023. 15:24

swan05, kod mene je sve ok, a muž ima oligoasthenozoospermiju..pokušavali smo 2 godine i nismo uspjeli prirodno, ostala sam trudna tek iz IVF-a. Muž možda može popraviti spermiogram, no ako imas pcos vjerojatno nemas redovne ovulacije pa je i to dodatni problem..pokušavajte prirodno jer nitko ne može vama reć da nećeš ostat prirodno trudna, sve je moguće, ali isto tako krenite na ivf da ne gubite vrijeme. Ako ti sad kasni menstruacija, napravi test, mora pokazat plus ako si trudna...sretno! :)

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Maarija123
    30. Srpanj 2023. 22:01

Pozdrav svima :) 
    Prvo “pravljenje bebe” imali smo kada mi je bio neplodan dan 16.07., pa nakon toga 5 dana kada mi je krenula ovulacija(plodni dani). Da li je moguce vec osjetiti simtopme nakon toliko kratko vremena? Menstruaciju trebam dobiti 7.8.
    Hvalaa na savjetima

• April
    06. Kolovoz 2023. 22:13

Voljela bih podijeliti svoje iskustvo jer sam mjesecima osluškivala svoje tijelo i stalno sam sumnjala na trudnoću kad je nije bilo.
    Imala sam hrpu lažnih simptoma.
    3.8. sam saznala da sam trudna i to sam skroz bezveze i usputno napravila test jer mi je ostao jedan neiskorišteni.
    Nisam imala nikakve simptome, a druga crtica mi se instant zacrvenila!
    Sad kad razmišljam unazad, smetali su mi mirisi koje drugi nisu osjetili i hvatao me umor, ali mislila sam da je klasična ljetna fjaka. 
    Ništa osim toga i ništa intenzivno.
    I dalje nemam nikakve posebne simptome osim što imam potrebu češće jesti, a pretpostavljam da je to zato što mi je indeks tjelesne mase na donjoj granici.

• emiliaa02
    15. Kolovoz 2023. 12:43

Caoo drage devojke i mamee, treba mi mala pomoc, mesteuacija mi je prestala pre 10 dana i svako vece smo imali odnose, citala sam da se odmah nakon mestruacije moze ostati u drugom stanju, nekako sekret mi je onako providan i belicast, nekad dodje kao sluz da tako objasnim, svrbe me grudi i imam na areolama neke neravnine da li to moze biti trudnoca ili ipak samo simptom ovulacije? I non stop sam gladna u toku noci kad se probudim gladna sam. Hvala unapred!

• emiliaa02
    15. Kolovoz 2023. 12:46

I non stop osecam dole kao da mi ide sekret ili tako nesto sto mi se do sada nije desavalo, ne znam da objasnim

• love247
    22. Rujan 2023. 20:38

Pozdrav svima!Ovako prije skoro 2 godine imala sam spontani pobačaj u 7 tj trudoće od tada ja i muž planiramo dijete imamo nezaštičene odnose.Poslje plodnih dana ovog mjeseca imala sam bol samo u desnom jajniku i imala sam bijeli jako kremasti iscjedak,7 dana prije očekivane menstruacije sam dobila smečkasti iscjedak,imala sam mučnice malo više od tjedan dana sa povračanjem jedan put u danu,sada mi je povraćanje stalo i krenuli su bolovi u grudima i smetaju mi jako mirisi parfema i omekšivača,jutros kada sam se probudila na dnevnom ulošku mi je bilo jako svijetlo rozo i jako blage bolove u jajnicima,inače imam jako bolne menstruacije i odma mi počne jako curiti čim dobijem menstruaciju, i sada mi malo više curi krv ali neznam jel to došlo menstruacija ili je možda implantacijsko krvarenje?Ako je neka žena možda imala slične sipmtome molim vas napišite.

nora3001
    10. Listopad 2023. 08:07

Pozdrav 🙂🙂
    Provodim dosta vremena čitajući vaša iskustva super je forum.
    Imam situaciju da 10 mjeseci pokusavamo bezuspjesno ali moram priznat da nije da previse pratimo tocan dan ovulacije nego okvirno po aplikaciji.
    Inace mi ciklusi budu redoviti,svaki mjesec na 26 dan M je tu.
    Evo danas smo 28 dan i nema je.
    Osjecaj je probadanje u desnom jajniku vec danima i kao da ce M doc ali nista.
    Grudi natecene i bolne i imam bijeli iscjedak bez mirisa.
    Par dana placem za svaku glupost i svaki video koji pogledam a da je malo tuzan i takodjer se svadjam za svaku glupost😂😂
    Cekam jos dan dva pa da radim test.

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

Mareeeee3112
    10. Listopad 2023. 11:19

nora3001

Pozdrav 🙂🙂
    Provodim dosta vremena čitajući vaša iskustva super je forum.
    Imam situaciju da 10 mjeseci pokusavamo bezuspjesno ali moram priznat da nije da previse pratimo tocan dan ovulacije nego okvirno po aplikaciji.
    Inace mi ciklusi budu redoviti,svaki mjesec na 26 dan M je tu.
    Evo danas smo 28 dan i nema je.
    Osjecaj je probadanje u desnom jajniku vec danima i kao da ce M doc ali nista.
    Grudi natecene i bolne i imam bijeli iscjedak bez mirisa.
    Par dana placem za svaku glupost i svaki video koji pogledam a da je malo tuzan i takodjer se svadjam za svaku glupost😂😂
    Cekam jos dan dva pa da radim test.

Sretno i test svaksko mozes radit vec danas ...meni je i na 9 dpo bio blago pozitivan na 10 mlu ...sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• beby
    16. Listopad 2023. 10:10

Pozdrav trudna sam 9 tijedana od toga 2 tijedna imala jake mucnine bol u prsima i samo preko noći je prestalo znači nemam više simptome trudnoce 😒 ima li razloga za brigu 

Mareeeee3112
    16. Listopad 2023. 10:13

beby

Pozdrav trudna sam 9 tijedana od toga 2 tijedna imala jake mucnine bol u prsima i samo preko noći je prestalo znači nemam više simptome trudnoce 😒 ima li razloga za brigu

Sve normalno  ne znaci da se nece vratit ...budite sretni sto nije tako strasno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.