Molim pomoć, na dan ovulacije sam imala s dečkom nezaštićen odnos bez ejakulacije u rodnicu, pod velikim sam stresom da sam trudna, danas bih trebala dobiti menstruaciju ali još nisam, jedino sam imala iscjedak nalik na sluz, što mislite jesam li trudna?
Molim pomoć, na dan ovulacije sam imala s dečkom nezaštićen odnos bez ejakulacije u rodnicu, pod velikim sam stresom da sam trudna, danas bih trebala dobiti menstruaciju ali još nisam, jedino sam imala iscjedak nalik na sluz, što mislite jesam li trudna?
Iscjedak koji je kao onaj kod ovulacije.
Test je 50tak kn, tako ces najbolje znati. Nisu velike sanse da jesi, ali opet postoje
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Ja mislim da jesi😎
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Pozdrav,
imam pitanje ako mi možete pomoći. Ne znam kakvi su bili vaši prvi simptomi trudnoće i kada ste ih najranije osjetili?
Moji ciklusi su redoviti 28-30 dana. Dečko i ja već dugo koristimo metodu prekinutog snošaja, no ovaj put smo se previše opustili i ejakulirao je u mene, na dan kada mi je po kalendaru trebala biti ovulacija, 14. dan od zadnje menstruacije.
Popila sam tabletu za dan poslije, ali tek nakon više od 30 sati jer ljekarna nije prije radila.
Dakle, odnos je bio u nedjelju ujutro, a ja od srijede osjećam grčeve kao da trebam dobiti menstruaciju ili ići na wc, ali ne događa se ništa od toga.
Znam da postoji mogućnost da se oplodnja ipak dogodila jer je odnos bio na dan ovulacije, pa me zanima je li moguće da je ovo simptom trudnoće?
Hvala vam puno na odgovoru.
Moguće je da, ali nije vjerojatno. Bolovi u trbuhu i mučnine su najvjerojatnije nuspojava tablete za dan poslije koja je ipak učinkovita skoro u 100% slučajeva.
Meni osobno su, budući da sam već bila trudna pa imam s čim usporediti, grčenja maternice zbog rastezanja i implantacije kao i probadanje u jajnicima skroz drugačiji u trudnoći od ovih običnih koji se dešavaju zbog menstruacije, drugačiji je osjećaj.
Simptome trudnoće možeš osjetiti tek kad se zametak spusti do maternice i krene implantacija, a tijelo počne proizvoditi HCG, a to je 6-12 dana poslije ovulacije, nikako tri.
Pozdrav, da li bijeli gusti iscjedak nekoliko dana nakon ovulacije moze biti rani simptom trudnoće ?
Pozdrav svima! 2 godine muž i ja pokušavamo, ali nismo uspjeli. Napravili smo pretrage, ja imam pcos, a muž oligoasthenozoospermiju. Imam neredovite menstruacije, tako da nikad ne znam kad ću dobiti. Bila sam na Duphastoneu 6 mjeseci, jedino tad sam imala redovan ciklus. Više ne pijem jer me doktor uputio na Sv. Duh na IVF. Još moramo obaviti neke pretrage da bismo mogli započeti s postupkom. Ja se i dalje nadam da ćemo uspjeti prirodno. Ima li koja od vas iskustva s tim dijagnozama i mogućnošću prirodne trudnoće? Ovaj mjesec imam neke simptome, ali se svaki put razočaram, pa nisam radila test. Inače imam jak pms, sad ga nema. Imam temperaturu između 37.1 i 37.4 konstantno već tjedan dana i zadnja 2 dana imam roskasti iscjedak koji mi inače znači početak mjesečnice samo što sad nikako da krene. Ako imate neke savjete, puno bi mi značilo. ❤️
Pozdrav
Ovako 3.2 ja i muž smo imali odnos dan poslje ovulacije proslo je 4 dana osjecam lagane bolove u donjem dijelu menstruaciju trebam dobiti za nekih 10ak dana moze li to biti nekakav znak?
Sortiraj odgovore
Najstariji