Stelka19 nisammm, ujutro je bio svijetlo smeđi iscjedak koji je trajao nekih 2 sata samo kad se obrišem. Bolovi u trbuhu skroz ali blagi.
Iscjedak je sad malo tamniji, bile su samo 2 točkice na ulošku i kad se obrišem ništa…
Ne znam šta je, ali vidjet ću sljedeća 2 dana hoće li doći m
Tebi treba isto 3.9.? Oooooo to mi kod tebe nesto mirise hehehhe
Paa meni je doktorica 24.8. Na pregledu rekla da m očekujem početkom 9. (Preciznije oko 2.ili 3.9.) no jedna poznanica mi kaže da oni too zaključe samo po endometriju koji bude zadebljan ali bude i prije m i prije t..
Po svom računanju bi trebala dobiti 30.ili najkasnije 31. Ako je ovulacija bila 16.
Danas radila test I negativan, sad ću ti baš sliku staviti
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
https://ibb.co/nLCZfc9
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Gle, da ti nije implantacijsko bilo, ako nisi sigurna u ovulaciju.
Možda..jer danas opet nema ničega...ako ne dobijem do 5.ponovit ću test
Kako si ti?
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Možda..jer danas opet nema ničega…ako ne dobijem do 5.ponovit ću test
Kako si ti?
Neces vjerovat, ja sam jutros imala krvarenje i stalo je sad me boli isto koda ce procuriti, ali me boli zeludac uzasno. Nezna vise sama. Bila je bas krva, pa netsto rozkasto, vodenkasto i stalo. A u mene bude bas obilno cim krene.
Možda..jer danas opet nema ničega…ako ne dobijem do 5.ponovit ću test
Kako si ti?
Ponovi ti 5.og. ja evo gledam sta ce danas bit jer sad mi nema nista, bas mi cudno. Danas mi je 10dpo.
Paa ja unatoč trakicama počinjem misliti da je ovulacija bila 20.kod mene jer sam tada 3 dana imala bijeli iscjedak.. trakice su možda mogle biti takve zbog hormona od prethodne..ne znam šta da mislim.
Da je ovulacija bila 14.ili 16.već bi neveliko dobila jer je i kod mene tako prvi dan kad krene bude odma obilno
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Možda je i bila implantacija..npr u nedjelju navečer su me krenula bolit leđa doslovno užasno da sam mislila na hitnu i u pon odjednom stala sva bol..sada me boli samo malo oko maternice
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Možda je i bila implantacija..npr u nedjelju navečer su me krenula bolit leđa doslovno užasno da sam mislila na hitnu i u pon odjednom stala sva bol..sada me boli samo malo oko maternice
Ajde bas cemo pratiti evo neznam vise jutros je ti bilo, ja inace svako sat ipo moram ulozak mijenjati. A 2 sam stavila nema apsolutno nema nista, evo neznam ni sama vise. A boli me zeludac za poluditi, koda sam kupus jela.
Sortiraj odgovore
Najstariji