A evo citam da moze biti simptom. Ma po ovome svi su trudni
Vidjet ćemo kroz koji dan🙈🙈
Update: znaci umorna sam, a nista nisam radila, spava mi se ko nikad u životu uz sve to noge mi nekakve teške. Sva nekakva zamantrana, cak mi je i muz rekao da bi trebala napraviti test hahahaha
Ajde po test oa napravi sutraaa, ali uzmi onaj osjetljivi što je 10..
Ja cijeli dan ležim i ne da mi se ustatii. Uz sve to i meni se vrti i glava me boli jaaaaaaako..
Što se tiče moje prve trudnoće - probudim se u 8 i u 11 idem već na kratku drijemku🤣 onda sam kao nešto radila od 1 do 4 i opet u 4 pauza za odmor hahahhah..svakako napravi test
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ajde po test oa napravi sutraaa, ali uzmi onaj osjetljivi što je 10..
Ja cijeli dan ležim i ne da mi se ustatii. Uz sve to i meni se vrti i glava me boli jaaaaaaako..
Što se tiče moje prve trudnoće - probudim se u 8 i u 11 idem već na kratku drijemku🤣 onda sam kao nešto radila od 1 do 4 i opet u 4 pauza za odmor hahahhah..svakako napravi test
Oooj ne bi sacekat cu neka, sitra pocinjem raditi, ali vcrs me pocelo u stomku zigati koda cu dobiti svaki tren.
Stelka19
Mene je tako u prošloj t, baš sam imala osjećaj kao da ću svaki tren dobiti i zato i nisam radila testove skroz od 12dpo do 24dpo hahahah
Ne brini, to isto može bitii jedan od simptomaaa
Ja nemam uopće osjećaja sada da ću dobiti ali sam jaaaaako živčana, a uvijek budem u pmsu takva
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Nažalost kod mene je krenula m..sinoć jaki bolovi u leđima ii jutros taman kako sam napravila test krenuo smeđi iscjedak...uvijek krene prije m
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Nažalost kod mene je krenula m..sinoć jaki bolovi u leđima ii jutros taman kako sam napravila test krenuo smeđi iscjedak…uvijek krene prije m
Ajoooj, meni se cini da cu i ja isto svaki tren.🤨
Sljedeci mjesec opet u akciju
Ufff, zaostavio se kod mene taj smeđi iscjedak ali vjv ću svaki tren nažalost.
Čim prestane m u napad
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ufff, zaostavio se kod mene taj smeđi iscjedak ali vjv ću svaki tren nažalost.
Čim prestane m u napad
Jesi dobila?
Stelka19 nisammm, ujutro je bio svijetlo smeđi iscjedak koji je trajao nekih 2 sata samo kad se obrišem. Bolovi u trbuhu skroz ali blagi.
Iscjedak je sad malo tamniji, bile su samo 2 točkice na ulošku i kad se obrišem ništa...
Ne znam šta je, ali vidjet ću sljedeća 2 dana hoće li doći m
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji