Ajde bas cemo pratiti evo neznam vise jutros je ti bilo, ja inace svako sat ipo moram ulozak mijenjati. A 2 sam stavila nema apsolutno nema nista, evo neznam ni sama vise. A boli me zeludac za poluditi, koda sam kupus jela.
Pa da tako je i meni.. jako krvarim odma prvi dan..sad samo taj iscjedak, nadam se da će nam i ostati samo iscjedak i da ćemo vidjeti plusiće😍🥰
Meni od simptoma glavobolja, vrtoglavica i neka čudna mučnina🤢
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
I skroz imam neku žgaravicu i samo mi se podriguje
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Molim vase misljenje, zadnja menst. Završila 15.8., a plodni dani su mi u aplikaciji od 22-26, te 27 navodno ovulacija bila. Znaci koristila sam premom lh trakice i njihovu app. Unazad 2 dana dole osjecam kao da sam napuhana, a danas popodne odjednom TT 37,2, ne raste, ali mi muka i kao neznamkako bih objasnila okus u ustima neznam dal je kiselina ili. Sljedeca menga treba biti 9.9. Dal je ikome tako bilo, i da malo sam labilbija i kao da su mi bradavice malo vise osjetljivije nego inace. Šta vi kazete?
Džuli365 sve što si navela mogu biti i simptomi trudnoće i pms. Kod tebe mislim da je prerano da bi osjećala simptome već nakon 2 do 3 dana. Ja u prvoj trudnoći nisam osjećala nikakve simptome nit sam znala da sam trudna dok nisam napravila test. Sada mi je malo drugačije jer očekujem trudnoću i svaki simptom pripisujem tome, ranije je počelo no sve to ima veze i s psihom. I sada su mi ipak simptomi krenuli tek nakon nekih tjedan dana noo sve je kažem individualno i mpgu biti također simptomi nadolazeće menstruacije. Mislim da se trebaš što više opustiti i pričekati m pa onda napraviti test. Ukoliko si sigurna da je ovulacija bila 27. Možeš napraviti test oko 7.9. Ali ipak je bolje čekati izostanak mada znam da je teško, ja napravim milion testova
Meni je u prvoj trudnoći test bio negativan na 12dpo a bila trudna..
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
I što se tiče tog okusa u ustima imala sam metalni okus i nonstop želju za kiselim ali tek nekih par dana nakon pozitivnog testa
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Danas je 3.dan onog čudno smeđeg iscjetka i napravim test https://ibb.co/Ln8w8KK
Kao da se malo nadzire neka sjena ili ja umišljam?😂
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Džuli365sve što si navela mogu biti i simptomi trudnoće i pms. Kod tebe mislim da je prerano da bi osjećala simptome već nakon 2 do 3 dana. Ja u prvoj trudnoći nisam osjećala nikakve simptome nit sam znala da sam trudna dok nisam napravila test. Sada mi je malo drugačije jer očekujem trudnoću i svaki simptom pripisujem tome, ranije je počelo no sve to ima veze i s psihom. I sada su mi ipak simptomi krenuli tek nakon nekih tjedan dana noo sve je kažem individualno i mpgu biti također simptomi nadolazeće menstruacije. Mislim da se trebaš što više opustiti i pričekati m pa onda napraviti test. Ukoliko si sigurna da je ovulacija bila 27. Možeš napraviti test oko 7.9. Ali ipak je bolje čekati izostanak mada znam da je teško, ja napravim milion testova
Meni je u prvoj trudnoći test bio negativan na 12dpo a bila trudna..
Uhh, vjerovatno to i psiha radi svoje, jersmo sad tek krenuli pa onak odmah mislim mozda i je iako znam da se nesmijem previse nadati jer nije bas to od prve da hoće. Probam 7.9. Uradit onaj uranjeni test pa javim.
A gle, nikad ne znaš.
Prvi put sam ostala trudna odmah iz prve, nisam se ni najmanje nadala..izdrži sad 7 dana do testa i javi nam🤞🤞
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji