Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mum of four
    02. Kolovoz 2014. 12:33

Ma sve ok,men i je ovo treća beba tako da imam iskustva s tim
    Mislim da mučnine počnu poslje 6 Tj al opet kažem kos svake trudnice je drugačije

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

mare27
    02. Kolovoz 2014. 12:47

jel se kome dogodilo da je pred mengu imao određene simptome( mučninu,bolove u trbuhu...) a da je to nestalo u dobitnom mj ,al da nema ni nikakvih drugih simptoma???

MalaMuca
    02. Kolovoz 2014. 16:56

Koki7, ja ti isto nisam imala uopće nikakve simptome, na početku, mučnine nisam imala, nego tek kasnije su došli neki simptomi tipa bolne grudi bla bla bla :D i da, čestitam :D

Lilica
    05. Kolovoz 2014. 08:41

budite sretne da imate sto manje simptoma. ja skoro pa nista nisam imala i nije mi falilo ni najmanje

ninach1903
    05. Kolovoz 2014. 11:42

moji jedini simptomi (po kojima su moje frendice, zene majke skuzile da sam trudna ) su bili trckaranje na wc svako malo i neopisiva ljubav prema frizideru . nakon 10 dana kaj mi je kasnila otisla sam kod gin i dobila potvrdu da sam trudna  i hvala bogu do sad nikakvih tegoba, a u 4mj trudnoce sam

16.12.2014 <3 Lena <3

• koki7
    05. Kolovoz 2014. 22:50

Evo mene polako sustizu malo osjetljivije grudi i onaj osjecaj da ce stici M, al meni je bitno da nema mucnina i da mogu papati u miru 

ninach1903
    06. Kolovoz 2014. 17:38

e pa onda koki7 cestitam i nek i dalje bude sve ok i bez tegoba! 

16.12.2014 <3 Lena <3

Tejuska♡
    06. Kolovoz 2014. 17:42

koki7 Cestitke i od mene neka ti bude pravo blazeno stanje

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.