Simptomi trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • koki7

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Hvala ti puno na odgovoru, odmah mi je lakse. Osjecam se cudno sto prizeljkujem mucnine  al vidim da je kod vecine to jedan od prvih simptoma pa sam se malo zabrinula. Inace, ovo mi je prva trudnoca pa nisam bas upucena u to, a inace sam poprilicno panicarka po prirodi 

Mum of four

Broj poruka: 848

Prijavi adminu

Ma sve ok,men i je ovo treća beba tako da imam iskustva s tim
    Mislim da mučnine počnu poslje 6 Tj al opet kažem kos svake trudnice je drugačije

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

mare27

Broj poruka: 734

Prijavi adminu

jel se kome dogodilo da je pred mengu imao određene simptome( mučninu,bolove u trbuhu...) a da je to nestalo u dobitnom mj ,al da nema ni nikakvih drugih simptoma???

MalaMuca

Broj poruka: 851

Prijavi adminu

Koki7, ja ti isto nisam imala uopće nikakve simptome, na početku, mučnine nisam imala, nego tek kasnije su došli neki simptomi tipa bolne grudi bla bla bla :D i da, čestitam :D

• koki7

Prijavi adminu

MalaMuca

Koki7, ja ti isto nisam imala uopće nikakve simptome, na početku, mučnine nisam imala, nego tek kasnije su došli neki simptomi tipa bolne grudi bla bla bla :D i da, čestitam :D

Hvala i na odgovoru i na cestitkama :))
    Nadam se da ce sve proci ok na pregledu pa da se mogu malo opustiti i u miru docekati ostatak simptoma :D

Lilica

Broj poruka: 1031

Prijavi adminu

budite sretne da imate sto manje simptoma. ja skoro pa nista nisam imala i nije mi falilo ni najmanje

ninach1903

Broj poruka: 311

Prijavi adminu

moji jedini simptomi (po kojima su moje frendice, zene majke skuzile da sam trudna ) su bili trckaranje na wc svako malo i neopisiva ljubav prema frizideru . nakon 10 dana kaj mi je kasnila otisla sam kod gin i dobila potvrdu da sam trudna  i hvala bogu do sad nikakvih tegoba, a u 4mj trudnoce sam

16.12.2014 <3 Lena <3

• koki7

Prijavi adminu

Evo mene polako sustizu malo osjetljivije grudi i onaj osjecaj da ce stici M, al meni je bitno da nema mucnina i da mogu papati u miru 

ninach1903

Broj poruka: 311

Prijavi adminu

e pa onda koki7 cestitam i nek i dalje bude sve ok i bez tegoba! 

16.12.2014 <3 Lena <3

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

koki7 Cestitke i od mene neka ti bude pravo blazeno stanje

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.